Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.03.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Karşınıza çıkan fırsatlar ani kararlar alarak harekete geçmenize neden olabilir fakat saldırgan tavırlar sergilememelisiniz. Duygusal paylaşımlarda olduğunuz kişileri anlayabilir, yakınlık duyabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için attığınız adımlar borçlanmanıza neden olabilir, sosyal gruplarla veya arkadaşlarınızla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkilerde derinleşebilir, karşınızdakinin duygularını anlamak için çaba sarfedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek görebilir, sosyal gruplar içinde anlaşmalar ya da işbirlikleri yapabilirsiniz. Fakat çalışma ortamınızda fikir ayrılıkları yaşayabilir, içten içe biriken öfkenizi kontrol edemeyerek, beklenmedik tepkiler sergileyebilir, kayıplarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma ortamınızda yaşanan gerginlik, iş arkadaşlarınızla aranızda açığa çıkmamış bir rekabete yol açabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Fakat kariyerinizde ki gelişmeler sizin kontrolünüzde olmasa da olaylar lehinize ilerliyor olabilir. Gruplar içinde liderlik yapabilir, beklenmedik fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşkta fedakârlık yapmaya ve geleceğinizi onunla planlamaya hazırsınız fakat kıskançlıktan, fazla sahiplenmekten dolayı huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda çok başarılı olabilir, aldığınız risklerden kazançlı çıkabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda yaşanan ani gelişmeler fevri tepkiler vermenize ve cesur kararlar almanıza neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aile ilişkilerinde birbirinizi anlamakta zorlanabilir, gereksiz inatlaşmalar içine girebilirsiniz. Finansal konularda fazla paylaşımcı davranabilir, fedakarlık yapabilir; gayrimenkul alım satımında ise ekonomik açıdan sizi destekleyecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz.  Bugün görüşlerinizi fazla yüksek sesle ifade edebilir, hatta ısrarcı ve saldırgan olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sevdikleriniz, kardeş, kuzen ve yakın çevreniz için fedakarlık yapmaya hazırsınız, üstünde çalıştığınız anlaşmaları imzalayabilir, işbirliklerine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda fikir ayrılıkları yaşayabilir, inatlaşmalardan dolayı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda çok dikkatli olmalı, krizleri çözmek için ani borçlanmalardan kaçınmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ekonomik konular ön planda olabilir. Harcamalarınızı kontrol edemiyor olmanız, keyifleriniz ve sevdikleriniz için yaptığınız alış verişler huzurunuzu kaçırabilir. Fakat yeteneklerinizi kullanarak çalışma ortamınızda hedeflerinize ulaşabilir, çabanızın karşılığını maddi olarak alabilirsiniz. İlişkilerde ve işbirliklerinde yaşanan ani gelişmeler düşmanlıklara yol açabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kendinizi huzursuz ama enerjik hissedebilir, sevdiklerinize ve işbirliklerine odaklanarak harekete geçebilirsiniz. Aşkınız ve çocuklarınız için fedakarlığa hazırsınız. Fakat gereksiz inatlaşmalar çatışmalara yol açabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir zamandasınız. Çalışma ortamınızda yaşanabilecek kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bilinçaltında yaşanan gerginlik, huzursuz olmanıza ve yalnız kalmak istemenize neden olabilir. Sezgilerinizin güçlü olması çevrenizdekilerin sorunlarını anlamanıza yardımcı olacaktır. Açığa çıkan dedikodular ve gizli bilgiler sözlü çatışmalara ve düşmanlıklara yol açabilir. Bugün aşırı cesaretle aldığınız riskler beklenmedik gelişmeler yaşanmasını sağlayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde veya gruplar içinde kendinizi ifade edebilir, toplantı ve görüşmelerde destekler alarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz kazanç sizi tatmin etmeyebilir, ideallerinizi gerçekleştirmek için daha fazla gelire ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün yaşanacak ani gelişmeler bitiş ve başlangıçlara yol açabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün alacağınız haberler harekete geçmenize ve ani kararlar almanıza neden olabilir. Kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilir, sosyal hayatınızda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Ekonomik konularda kontrolsüz bir dönemden geçiyor olmanıza rağmen, bugün alacağınız destekle daha güçlü olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan alacağınız destekle hedeflerinize varmanız ve isteklerinizi gerçekleştirmeniz daha kolay olacaktır. Fakat gizli muhalif düşünceler önünüze engel çıkarabilir. Bugün ekonomik konularla ilgili sürprizlere açıksınız. Beklenmedik gelir kaynaklarına ulaşabileceğiniz gibi ani harcamalardan dolayı sıkıntıya da düşebilirsiniz.