Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günü gerek iş gerek sosyal hayatın içinde görev ve sorumluluklar altında geçirebilirsiniz. Somut veriler elde etmek ve uzun vadeli adımlar atmak sizin için önemli olabilir. İkizler burcuna geçen Venüs, önümüzdeki günlerde eğitimin, iletişimin, yolculukların ve ticaretin yaşantınızda ön planda olacağına işaret etmekte. Aşkta yakın çevrenizden biri karşınıza çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burç değiştiren Venüs; yeteneklerinizi kazanca dönüştüreceğiniz fırsatlar getirmekte. Önümüzdeki günlerde ticaretten, komısyonlu işlerden, eğitimden ve arabuluculuk hizmetlerinden para kazanabilirsiniz.  Özellikle fikirlerinizle öne çıkabilir; bu alandaki yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız ve kurallar çerçevesinde hareket edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuza geçen Venüs ile güzellikler ve fırsatlar size daha rahat akacak. İkili ilişkilerde şansınız yükselecek olması çevrenizin genişlemesine ve yeni kişiler tanımanıza olanak sağlayacaktır. Bugün finansal konular sizi meşgul edebilir. Bu alandaki sorumluluklar sizi planlı ve haklarınızı gözeterek davranmaya itebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ilişkilerin önemine işaret etmekte. Sizi zorlayan ve baskı altına olan beraberlikler, ortaklıklar ve işbirlikleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlulukların artması ise karamsarlığa yol açabilir. Burç değiştiren Venüs ise iç dünyanıza dönmenize ve fırsatlar için çabalamanıza neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burç değiştiren Venüs; sosyal yaşantınıza ve arkadaşlıklarınıza hareket getirecektir. Gruplar ve dernekler içinde daha fazla yer alabilir; aktif çalışmalarda bulunabilirsiniz. Daha önce tanıdığınız ve yakın çevrenizden olan biriyle sıcak bir ilişki kurabilirsiniz. Bugün iş hayatınızda sorumluluklarınız yine gündemde olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sevdiğiniz kişi, çocuklarınız için sorumluluklar altına girebilir; onlara olan ilgi ve sevginizi bu şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi oyalayacak hobiler yerine size madden ve manen katkısı olacak işlerle ilgilenebilirsiniz. Burç değiştiren Venüs ise önümüzdeki günlerde iş ve sosyal hayatınızda eğitimin, ticaretin, fikir alış verişlerinin ön planda olacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burç değiştiren Venüs ile birlikte yurtdışı işler, seyahatler, eğitim, medya ve hukuksal konular hayatınızda daha fazla önem kazanabilir. Yaşantınıza dair seçimlerinizde alternatif fırsatlarla karşılaşabilir; kimi zaman karasız kalabilirsiniz. Bugün ise eve, yuvaya ve aileye ait alanlarda sorumluluklarınız dahilinde hareket etmeniz gerekebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burç değiştiren Venüs; finansal konularınıza hareketlilik getirecektir. Ortak gelirlerden faydalanabilir; ticari alanda girişimler yapabilir ve kazançlar sağlayabilirsiniz. Ayrıca paylaşımlarınızda derinleşmek yerine yüzeysel olabilir. Bugün yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler sizi etkileyebilir. Maddi manevi destekçileri olabilirsiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuzda ilerleyecek olan Venüs önümüzdeki günlerde ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin sizin için önemli olacağına işaret etmekte. Başkalarıyla daha fazla iletişime geçebilir; onlardan gelecek fırsat ve önerilere açık olabilirsiniz. Bugün ise finansal konulardaki sorumluluklarınızla geçebilir. Ödemeler, harcamalar yapabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; kendinizi daha rahat ifade etmenize ve gücünüzü ortaya koymanıza olanak sağlamakta. Başkaları üzerinde otoritenizi kullanmaktan çekinmeyebilir; istekleriniz için bakıcı olabilirsiniz. Bugün burç değiştiren Venüs ise iş hayatınız hareketlilik kazanacaktır.  İşler sizi daha fazla meşgul edebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İç dünyanıza çekilerek sorumluluklardan kaçmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler ise zaman zaman karamsarlığa ve içsel baskıya neden olabilir. Kendinizi yıpratmamaya çalışın. Burç değiştiren Venüs ise aşk hayatınıza hareketlilik getirebilir. Örneğin iki kişi arasında kalabilir; bir arkadaşınızla yakınlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla dostane bağlar kurabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burç değiştiren Venüs; eviniz, yerleşiminiz ve ailenizle ilgili konuları gündeminize taşıyacaktır. Yeni ve güzel fırsatlara açık olabilir; taşınabilir veya tadilata başlayabilirsiniz. Ayrıca ilişkilerinizi geliştirebilir; çevrenizdekilerle doğru iletişimi kurarak her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Bugün ise iş ve sorumluluklar ağır basabilir.