Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde hızla hareket etmeye çalışsanız da sürekli engellerle karşılaşabilir, girişimlerinizin ilerlememesinden şikayet edebilirsiniz. Aldığınız haberler kafanızın karışmasına yol açabilir. Sonrasında size fırsat gibi görünen sözler alabilir, çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güne ekonomik konularda ki endişelerinizden dolayı huzursuz başlayabilir, kurumlarla anlaşmaya varmakta zorlanabilirsiniz. Fakat sonrasında gelirlerinizi artırmak için farklı kazanç yolları arayışınızı hızlandırabilir, yeteneklerinizi kullanarak fırsatlar yakalayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün hızınıza yetişmek mümkün olmayabilir. Birçok konuda birden harekete geçebilir, her alanda var olmak isteyebilirsiniz. Daha istikrarlı olabilmek ve konsantrasyon sağlamak için çok dağılmamakta fayda var. Karşınızdakiler sizi engellese bile hedeflerinize varmak için çaba sarf edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Zihninizin çok yoğun ve sürekli meşgul olması dikkatinizin dağılmasına ve karar alamamanıza neden olabilir.  Gizli kalmış bilgilerin açığa çıkması, aldığınız duyumlar kafanızın karışıklığını körükleyebilir. Hemen karar alıp uygulamaya başlamadan önce biraz beklemekte fayda var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün arkadaşlar ve sosyal gruplar içinde çok aktif olabilirsiniz. Fakat beklentilerinizin yüksek olmasına rağmen olaylar planladığınız gibi ilerlemeyebilir, engellerle karşılaşabilirsiniz. Girişimlerinizi sürdürmek için aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan fikir alabilirsiniz. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş veya sosyal hayatınıza yoğunlaşmanıza rağmen fazla verim elde edemeyeceğiniz bir gündesiniz. Gruplar içinde konuşmalar yapabilir, görüş ve düşüncelerinizi ifade edebilir, fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Fakat gelişen olaylar bir süre için kararsız kalmanıza yol açabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Fikir alış verişleri ve yoğun bir iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Gelen bilgilerin çokluğu kafanızın karışmasına yol açsa da, işbirliği içinde olduğunuz kişilerin desteğiyle mantıklı düşünebilirsiniz. Yolculuk, eğitim ya da görüşmelere dair planlarınız bir süreliğine ertelenebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün planlanmış ödemeleri alamayabilir, vergi, sigorta, kredi gibi konularda ertelemeler yaşayabilirsiniz. Fakat öğleden sonra beraber çalıştığınız kişilerin ya da akrabaların desteğiyle ilerleme kaydedebilirsiniz. Yine de fazla beklenti içine girmemenizde fayda var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; tek başınıza kararlar almanızı iyice zorlaştıracak gibi görünüyor. Aslında her ne kadar koşulları siz belirleyemeseniz de karşınızdakilerin size getireceği fırsatları kaçırmak istemeyebilirsiniz ama yaşanan karmaşa planlarınızı erteletebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün birçok işi bir arada halletmeye çalışabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle diyalog halinde olabilir, iş toplantıları veya görüşmeler yapabilirsiniz. En verimli çalışmaları yapmak isterken hiçbir işin sonuca ulaşmaması ihtimali var. Akşam saatlerinde daha kolay ilerleme sağlayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hayattan keyif alabileceğiniz, hobilerinize ve sevdiklerinize zaman ayıracağınız bir gündesiniz. Bugün aldığınız kararları uygulamak için acele edebilirsiniz fakat birçok konuda girişimlerde bulunmanız sonuç almanızı zorlaştırabilir. Güne aksiliklerle başlasanız da sonrasında hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eve ve aileye dair konularda kafanız karışabilir. Gayrimenkul alım satımında birden fazla seçenekle karşı karşıya kalmanız seçim yapmakta zorlanmanıza neden olabilir. İş hayatının getirdiği sorumluluklar sizi bunaltsa da ekonomik fırsatlar hevesle girişimlerde bulunmanızı sağlayacaktır.