Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün olayları kontrol edemeyişiniz ve karşı tarafın beklentilerinizi karşılamaması bir anda sert tepkiler vermenize neden olabilir. Fakat hedefleriniz doğrultusunda ilkeli tavrınızı sürdürürseniz uzlaşma zemini bulabilirsiniz. Burç değiştiren Mars; hassas ve duyarlı hareket etmenize; enerjinizin azalmasına, odaklanamamanıza veya bazen kararsız kalmanıza yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda üstünde çalıştığınız projeleri sonuçlandırabileceğiniz bir gündesiniz fakat kontrolünüz dışında gelişen olaylara verdiğiniz tepki bir anda her şeyi alt üst edebilir. Çalışma ortamında uzlaşmaya uygun zemin aramalısınız. Arkadaşlarınızın ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olabilir; içinde olduğunuz sosyal gruplarda aktif rol oynayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde; sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilir, fikir alış verişinde bulunarak, kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Fakat bir anda gelişen olaylar dengenizi bozabilir. Uyumlu tavrınızı bir kenara bırakarak, beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Burç değiştiren Mars; ay boyunca iş ve sosyal hayatınıza hareketlilik ve yoğun çalışma getirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ailenin kaynaklarının paylaşımında uzlaşmanıza rağmen; gelişen olaylar bir anda anlaşmaların bozulmasına neden olabilir. Sabah saatlerinde ki uyumu muhafaza etmeye çalışmalı, objektif tavrınızı korumalısınız. Finansal konularda işbirliği yapabilirsiniz. Yurtdışı, yüksek eğitim ya da yayıncılıkla ilgili gelişmelerin hız kazanacağı bir süreçtesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde anlaşmalar ve sözleşmeler için girişimlerde bulunabilir, aldığınız haberlerle birlikte işbirliği içinde hareket etmeye başlayabilirsiniz. Fakat sonrasında oluşan görüş farklılıkları bir anda olayların seyrini değiştirerek ya hep ya hiç noktasına gelmenize neden olabilir. Önümüzde ki ay; ortak gelirler, borç alacak gibi finansal konular sizi meşgul ederken belirsizlikler yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma ortamından gelişen işbirlikleri ve anlaşmalar; kazançlarınızı artırmak için girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Fakat finansal riskler konusunda anlaşmazlığa düşmeniz bu girişimlerin sonlanmasına neden olabilir. Bu ay; evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızla ilgili hareketlilik yaşanabilir. Karşı taraftan düşmanlık görebilir, kararsızlığa düşebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay, girişimlerde bulunacağınızı işaret etmekte. Sevdiklerinizle aranızdaki sorunları giderebilir, keyif alacağınız organizasyonlar içinde olabilirsiniz. Fakat öğleden sonra karşınızdakilerin ani çıkışları dengenizi bozabilir. İş ortamınızda yorucu ve fedakarlık içeren koşullar içinde olacağınızdan; ay boyunca sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde iç huzurunuzu muhafaza edebilir, evinizde olmaktan ya da ailenizle zaman geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Fakat sonrasında gelişen olaylar ve aldığınız haberler düşmanlıkları körükleyebilir. Yönetici gezegeniniz Mars’ın burç değiştirmesiyle; aşk hayatınızda kararsızlıklar ve kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Önümüzde ki ay boyunca ev değişikliği, taşınma ya da tadilat gibi konular gündeme gelebilir. Ailevi konularda hareketlilik yorgunluğa ve hassasiyete sebep olabilir. Bugün yapacağınız görüşmeler ve katıldığınız organizasyonlar iletişim trafiğinizi hızlandırsa da fakat sevdiklerinizle aranızda kontrol edemediğiniz gerilimler yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün ekonomik kazanç sağlayacak işbirliklerine gidebilir, toplum içinde yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz fakat hırslarınıza yenilmemelisiniz. Mars’ın burç değiştirmesiyle; ay boyunca sezgilerinizi iyi kullanabilir. Yakın çevre, komşular ve kardeşlerle ilişkilerde dikkatli olmalı; gereksiz  tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendinizi rahatlıkla ifade edebilir, görüş ve isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz. Fakat aldığınız ani haberler dengenizi bozabilir. Ay boyunca kazançlarınızı ve yatırımlarınızıiyi değerlendirmeye bakmalı; gereksiz yapılacak harcamalardan uzak durmalısınız.Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz fırsatlar yakalasanız da kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuz geçen Mars, ay boyunca sizi aktif kılmakla birlikte istekleriniz için gereken mücadele gücünü ve başarıyı size getirecektir. Bugün ilişkilerinizi ve işbirliklerini gözlerden uzak yaşama isteğiniz ağır basabilir. Gizli anlaşmalar yapabilirsiniz. Ani çıkan harcamalar bütçe planlarınızı bozabilir, hedeflerinizden şaşmanıza neden olabilir.