Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burç değiştiren Mars; önümüzdeki günlerde yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan ilişkilerinize hareket getirebilir. İletişiminizin yoğunlaşacağı gibi eğitim, yolculuklar ve anlaşmaları içeren konularda da yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. Bugün ise kendi iç dünyanızda duygu ve düşüncelerinizin etkisiyle davranabilir; geçmişte yaşananlara takılabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Önümüzdeki günlerde yeteneklerinizi daha fazla kullanacak ve bundan gelir elde etmeye gayret edeceksiniz. Burç değiştiren Mars ile ticaretten, alım satımdan, eğitimden ve iletişime dair konulardan kazançlı çıkabilirsiniz. Ancak harcamalarınıza da dikkat etmeniz gerekebilir. Ekip çalışmalarında ve arkadaşlıklarda inişli çıkışlı durumlar var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün burcunuzda ilerlemeye başlayan Mars ile enerji ve motivasyonunuz yükselebilir. Yeni girişimler yapma gücü bulabileceğiniz gibi hızlı kararlar alma durumunuz olabilir. Bugün ise iş hayatınızda koşullar değişkenlik içerebilir. Savrulmaya ve ikilem içeren durumlara açık olabilirsiniz. Çoklu seçimler arasında kalabilirsiniz ancak öğleden sonra şartları toparlayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün yurtdışı, eğitim veya yolculukları içe alan işlerinizde bazı kontrolünüz dışında durumlar yaşanabilir. Sabah saatlerinde akışta kalarak ilerlemek yerinde olabilir. Ayrıca burç değiştiren Mars önümüzdeki günlerde sizi biraz zorlayacak gibi görünmekte. Gizli düşmanlıklara ve bilinçaltı sıkıntılarına karşı dikkatli olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gün boyunca parasal konularla meşgul olabilirsiniz. Sabah saatlerinde karmaşık ve ikilem yaratan durumlar izleyeceğiniz yöntemler ve kararları etkileyebilir. Ancak öğleden sonra durulan koşullarla daha rahatlayabilirsiniz. Burç değiştiren Mars sizi önümüzdeki zamanlarda gerek grup çalışmaları gerekse de arkadaşlıklar alanında hareketli kılacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burç değiştiren Mars iş ve sosyal hayatınıza hareketli koşullar getirebilir. İş değişikliği yapabilir; aklınızı biraz karıştıracak teklif ve öneriler alabilirsiniz. Eğitim, öğretim, iletişim ve yolculukları içeren alanlarda da sizi motive edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün ise ortaklı işler, ikili ilişkiler adına gündeme gelen olaylar sizi fedakarlıklara yöneltebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burç değiştiren Mars sizi finansal konulardan uzaklaştırıp artık kendinizi geliştirmeye ve hayata yeni bakış açısı edinmeye yöneltmekte. Alacağınız eğitimler, yapılacak yolculuklar veya yabancılarla ilgili uğraşlar önümüzdeki günlerde zihninizi meşgul edebilir. Bugün ise gerek işe gerek özel yaşama gerekse de sağlığınıza dair konulardaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ortak olduğunuz gelirler, finansal konularınız ve duygusal paylaşımlarınız adına yeni dinamiklerin ortaya çıkacağı zamanlardasınız. Burç değiştiren Mars ile bu alanlarda mücadeleler yaşayabilir; zaman zaman kaygılanabilirsiniz. Bugün ise aşk hayatınız, çocuklarınız ve size keyif veren hobilerinizle ilgili sizi fedakarlığa bazı vazgeçişlere yönelten durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuza ilerleyen Mars ile ikili ilişkilerin, ortaklıkların ve işbirliklerinin hareketleneceği bir sürece adım atmaktasınız. Zihinsel paylaşımlarda aktif olmanın yanı sıra gerilimli durumlara da açıksınız. Dikkatli olmaya bakmalısınız. Bugün ise eve, aileye ait konularda ikilemlerde kalabilir; fedakarlıklarda bulunmanız gerekebilir. Fazla dağılmamaya çalışın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burç değiştiren Mars iş ve çalışma koşullarınızı etkileyecektir. Eğitimler, yolculuklar, görüşme ve anlaşmalar sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Ayrıca sağlığınızla ilgili alanlarda ise yeni alışkanlıklar ve rutinler edinebilirsiniz.  Bugün ise yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili zihninizi karıştıracak gelişmeler yaşanabilir. Tepkisel yaklaşımlar yerine akışta kalmak iyi olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Alacak ve borç hesaplarınızı bugün planlamakta zorlanabilirsiniz zira fazla değişkenlik içeren koşullar içindesiniz. Kendi değerinizi ve yeteneklerinizi öne çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Burç değiştiren Mars önümüzdeki günlerde aşk hayatınıza, çocuklarınızla olan ilişkilerinize veya aileden gelen kaynakların değerlendirilmesiyle alakalı alanda size meşguliyetler getirecektir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay kendinizi ön plana alarak hareket etmenizi kolaylaştıracaktır. Ancak gerek iş hayatında otorite konumundakiler gerekse de aile fertlerinden birinden sizi engelleyen ve kısıtlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Akışta kalmaya bakın. Burç değiştiren Mars ise evde, aile içinde bazı huzursuzluklara ve hareketliliğe neden olabilir.