Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Nisan
 
Bugün yaşanan ani gelişmelere ani tepki verseniz bile olayların farklı bir yüzünü görmenizi sağlayabilir. Sahip olduğunuz gayrimenkulleri ya da yatırımları büyütmek ya da geliştirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Duygusal olarak yoğun olsanız da akşam saatlerinde hassasiyetiniz azalabilir. 
 
Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs
 
Kendinizi ifade edebilmek için yazılı ve sözlü iletişiminizde duygusal bir dil kullanabilirsiniz. Birden gelen haberler planlarınızın aksamasına neden olsa da kararlılığınızı sürdürebilir, tatil planları yapabilir, isteklerinizin peşinden gidebilir, sosyal medya da aktif olabilirsiniz. 
 
İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran
 
Gelirlerinizi çoğaltmak ya da yatırıma dönüştürmek için yapacağınız girişimlerde gizli bilgilerin ve kulislerin desteğini alabilir, kazançlarınızı muhafaza etmeye çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ani tepkileri duygusal olarak sizi zorlasa da, sorunları çözecek yeteneğe sahipsiniz. 
 
Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz
 
Sosyal grup ve arkadaşlarınızla yakın ilişki de olabilir, derneklerde görev alarak, geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda ilerleyebilirsiniz. İşinizle ilgili bir mücadele vermeniz gerekebilir. Halen burcunuzda ilerlemekte olan Ay; kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunmanızı sağlayabilir. 
 
Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos
 
İş ve sosyal hayatınızda sonuca ulaşacak projeler için gizli çalışmalar yapabilirsiniz. Duygularınızı içinize atmak isteseniz de derin ilişkilere girebilir, paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Görüşlerinizden dolayı düşmanlıkla karşılaşabilir, kendinizi saklamak durumunda kalabilirsiniz.
 
Başak 24 Ağustos - 23 Eylül
 
Geleceğe dair düşüncelerinizi, ideallerinizi aynı görüşü paylaştığınız kişilerle paylaşabilir, onlardan fikir alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla duygularınızı paylaşabilir, içten bir sohbete girişebilirsiniz. Finansal konularda sizi zorlayan gelişmeler yaşansa bile bildiğiniz yoldan şaşmayacaksınız. 
 
Terazi 24 Eylül - 22 Ekim
 
İş ve sosyal hayatınızda ki girişimleriniz finansal açıdan güçlü kişi ve kurumlar tarafından desteklenebilir, görüş ve düşüncelerinizi toplum içinde açıklama fırsatı bulabilirsiniz. Fakat eşinizin, ortağınızın ya da işbirliği yaptığınız kişilerin tavır değişiklikleri önünüze engel çıkarabilir. 
 
Akrep 23 Ekim - 22 Kasım
 
Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle geleceğe dair düşüncelerinizi paylaşabilir, hayata daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz. Mahkemeler ve yüksek eğitimle ilgili konularda uzmanların desteğini alabilirsiniz. Gündelik programınızda ki ani değişikliklere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. 
 
Yay 23 Kasım - 22 Aralık
 
Bugün çalışma arkadaşlarınızla beraber finansal projeler hazırlayabilir, sigorta, vergi gibi işlerle uğraşabilir, işlerinizin maliyet ve kârlılık yönüyle uğraşabilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol altına almakta zorlansanız da akşam saatlerinde kendinizi daha keyifli hissedebilirsiniz.
 
Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak
 
Duygusal bağınızın olduğu kişilerle beraber çalışmak isteyebilir, işbirliklerine ve ortaklıklara yönelebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren hobileriniz için uzman desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ailenizin size aniden ihtiyaç duyması planlarınızın bir süre için aksamasına neden olabilir.
 
Kova 21 Ocak - 19 Şubat
 
İş ortamınızda duygusal bağlar kurabileceğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz. Evden yürütebileceğiniz işler yapmak, güvenilir işbirliklerine yönelmek isteyebilirsiniz. Girişimlerde bulunmak için aldığınız destekleri kullanabilirsiniz fakat aldığınız haberler kısa süreli kriz yaratabilir.
 
Balık 20 Şubat - 20 Mart
 
Bugün yaratıcılığınızı ifade edebilir, sanatsal çalışmalarda bulunabilirsiniz. Uzun süreli ilişkilerde farklı bir sürece geçebilir, sizi mutlu edecek hobilere yönelebilir, hatta bu konularla ilgili eğitimlere katılabilirsiniz. Keyifleriniz yapacağınız harcamalar bütçenizde dengesizliğe yol açabilir.