Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Dengeleri korumak için karşınızdaki kişilerle işbirliği içinde hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizin zedelenmemesi için uyumlu ve adil olmaya çalışmalısınız. Üstlerinizle ya da iş ve sosyal hayatınızda ki kişilerle yaşanacak gerginliği bertaraf etmek için hızlı ve akılcı kararlar almalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güne çalışma ortamınızda yaşanan fikir ayrılıkları ve sorumlulukların getirdiği baskıyla başlayabilirsiniz. Uyumu ve dengeyi yakalamak için gündelik işlerinize odaklanabilir, yakın çevrenizle görüş alış verişinde bulunarak anlaşma zemini bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ilişkilerinizde dikkatli ve uyumdan yana olsanız da finansal yükler ağır gelebilir. Değer verdiğiniz kişiler, çocuklarınız veya yakın beraberliğinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Ailenin kazançlarını doğru yatırımlara yönlendirebilir, yaptığınız işlerden gelir elde edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eviniz, aileniz ve sevdikleriniz için daha önce cesaret edemediğiniz girişimleri yapmaya meyilli olabilirsiniz. Fakat karşınızdakilerin sizi onaylamaması kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Romantik ilişkilerde ya da çocuklarla ilgili beklediğiniz gelişmelerin yaşanması sizi mutlu edebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yakın çevre, kardeşlerle ilgili aniden gelişebilecek durumlar sizi gerilime itebilir ya da fazladan yorulmanıza yol açabilir. İletişim trafiğinizde sıkıntılar oluşabilir. Ancak aileyle fikir birliğine vararak girdiğiniz mücadelelerden başarılı çıkabilir, sizi rahatlatacak anlaşmalar yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Haftaya ekonomik konularda endişeler yaşayarak başlayabilir, finansal yükü kaldırabilmek için gelir kaynakları arayışında olabilirsiniz. Fakat akılcı ve hızlı kararlar alarak, dostlarınızın da desteğiyle dengeyi bulabilir, hem sizi hem sevdiklerinizi mutlu edecek çözümler üretebilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İsteklerinizin peşinden gitmek ve ilişkilerde uyumlu olmak isteseniz de sorumluluklar ve yükler önünüze engel çıkarabilir, bir süre için eliniz kolunuz bağlı olabilir. Fakat iş ve sosyal hayatınızda ki olumlu gelişmeler, varılan anlaşmalar sizi çok mutlu edebilir, kendinizi başarılı hissedebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygularınızla baş etmeniz gereken bir gün sizi bekliyor. Aile, ilişkiler ve bilinçaltınızda yer etmiş düşüncelerle ilgili içten içe endişe ve kaygı duyabilirsiniz. Fakat geçmişten ders alarak atacağınız adımlar verdiğiniz mücadelelerden başarılı çıkmanızı sağlayarak sizi güçlendirecektir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün aşk hayatınız, çocuklarınızla ve arkadaş çevrenizle olan ilişkileriniz oldukça hareketli geçebilir. Uyumu ve dengeyi kaybetmemeye çalışarak üstünüzde ki ekonomik baskıdan kurtulmalı, kendinizi rahatlatmalısınız. Hiç beklemediğiniz yerlerden destek görebilirsiniz, sezgilerinizi dinlemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda ilişkilerin, uyum ve dengenin önemini görebilirsiniz. Herkesi uzlaştırma görevinin size verilmesi sorumluluğunuzu artırabilir, fazla otoriter davranmaya kalkabilirsiniz. Fakat varılan anlaşmalardan ve kurulan işbirliklerinden kazancınız büyük olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Düşüncelerinizi toplamakta ve kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar ya da kontrol edemediğiniz engeller girişimlerinizin engellenmesine yol açabilir. Fakat iş ve sosyal hayatınızda uzun süredir beklemekte olan gelişmelerin yolu birden açılarak başarılı olmanızı sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi ve manevi paylaşımlarda uyumlu ve işbirlikçi olmakta zorlanacağınız bir gün var önünüzde. Yapacağınız hamleleri engelleyen otorite konumundaki kişiler karşınıza çıkabilir. Yine de aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler mutlu olmanızı ve hayattan keyif almanızı sağlayacaktır.