Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burç değiştiren Jüpiter önümüzdeki bir yıl boyunca çalışma koşullarınız ve temponuz üzerinde etkili olacak; size yeni düzenler getirecektir. Bugün ise eviniz, aileniz ve geçmişinizle alakalı bazı konuları yeniden ele alabilirsiniz. Sabah saatlerinde sizi fedakarlığa iten koşullar sonrasında dirayetli ve yaptırımcı hareket etmenize olanak sağlayabilir. Otorite baskısı da yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün duygularınız mantığınızın üstüne çıkabilir; yaşayacağınız dalgalanmalardan dolayı kaygıya kapılabilirsiniz. Günün ilk bölümünde olayları daha tevekkel karşılarken ilerleyen vakitlerde hırpalanabilirsiniz. Parasal konulardan kaynaklı durumlar da buna etken olabilir. Burç değiştiren Jüpiter önümüzdeki yıl içinde çocuklarla olan ilişkinize, hobilerinize yeni koşullar getirebilir. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burç değiştiren Jüpiter bir yıl boyunca eve, aileye, yerleşime ve düzenlerinize ait alanlarda sizi yenilenme içine itecektir. Bugün ise parasal konularınızla daha ilgili olabilir; kazanç ve harcamalarınızı belli bir bütçeye bağlamak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerindeki iş ve kariyere dair kurduğunuz hayalleriniz ilerleyen zamanda baskı altında hissedeceğiniz koşullara dönüşebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerleyen Ay; istekleriniz ve duygularınız doğrultusunda davranacağınıza işaret etmekte. Sabah saatlerinde bu durumu fazlasıyla idealize edebilir, hayaller içinde olabilirsiniz. Günün ilerleyen vakitlerinde gerçekçi olmaya iten ve üstünüzde baskı yaratan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Burç değiştiren Jüpiter bu yıl eğitim, kişisel gelişim adına olumlu fırsatlar getirebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün burç değiştiren Jüpiter; önümüzdeki bir yıl boyunca kazançlarınıza artış ve yeni gelir kapıları açacağınız fırsatları getirebilir. Sabah saatlerinde karşılaşacağınız olaylar kontrolünüz dışında gelişirken ilerleyen saatlerde daha da karmaşık bir hal alabilir. Eve, aileye ait konular sizi zorlayabilir. İş ortamında gücü elinizde bulundurmak için ise otoriter bir tavır takınabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyecek olan Jüpiter bir yıl boyunca sizi destekler nitelikte olacak ve kendinizi geliştirmenize olanak sağlayacaktır. Hedeflerinize odaklı hareket etme isteğinize rağmen ilerleyeceğiniz yönü tam tayin edemeyebilirsiniz. Bazı fedakarlık gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk ve çocuklarınızla ilgili durumlar ise stres yaratabilir. Sorumluluklar yıpratabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burç değiştiren Jüpiter ile iç dünyanızın derinliklerine inebilir; sizi huzursuz eden duygu ve düşüncelerinizi bu yıl içinde sorgulayarak çözüm yaratacak koşulları oluşturabilirsiniz. Bugün ise işe, aileye ve sosyal statünüze dair konular gündeminizde olabilir. Planladığınız gibi işlerinizi uygulamakta zorlanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise sorumluluklarınız artabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burç değiştiren Jüpiter ile artık hedefleriniz için yoğun çalışabilir; yeni projelere imza atabilirisiniz. Bağlı olduğunuz gruplar ve arkadaşlıklar adına yeni düzenlemelerde bulunacağınız bir yıl geçirebilirsiniz. Bugün eğitim ve medyaya dair işlerle ilgilenebilir; kariyeriniz adına ön hazırlıkları yapabilirsiniz. Ancak otorite konumundaki kişilerden gelecek engeller ve baskılar olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burç değiştiren Jüpiter iş ve sosyal hayatınıza yeni fırsatların yanı sıra çalışma temponuza yoğunluk ve yeni bir ivme getirebilir. Bugün ise gerek parasal kaynaklarınız gerekse de duygusal paylaşımlarınız adına hareketli bir süreç olabilir. Sizi fedakarlığa iten durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise daha hırslı ve hedef odaklı hareket edebilirsiniz. Baskılara dikkat.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda ilerlemekte olan Ay; ikili ilişkiler ve işbirliklerine odaklanacağınızın haberini veriyor. Karşınızdakilerin talep ve isteklerini duymaya zaman ayırabilir; duyarlı ve hassas olamaya çalışabilirsiniz. Size uymayan durumlarda ise kendi gücünüzü ortaya koymaktan da çekinmeyeceksiniz.  Günün ilerleyen saatlerinde aranızda güç savaşları ve çekişmeler yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burç değiştiren Jüpiter ortak kazançlarınıza ve duygusal paylaşımda olduğunuz kişilerle ilişkilerinize hareket getirebilir. Takıntılı olduğunuz alanlarda ise size yeni bakış açıları ve ufuklar açabilir. Bugün iş ve gündelik yaşantınızda biraz tembellik yapabilir veya ailenizle alakalı bir durumdan dolayı görevlerinizi aksatabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde daha yoğun çalışabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuza geçecek olan Jüpiter önümüzdeki bir yıl boyunca ilişkilerinizi ve işbirliklerinizi geliştirici etkiler verebilir. Evlenebilir veya yani iş ortaklıkları kurabilirsiniz. Bugün ise aşkta duygusallaşabilir; hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Ancak günün ilerleyen vakitlerinde istediğinizi bulmanız zor olabilir. Çocuklarınızla alakalı bir konu ise stres yaratabilir.