Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 11.09.2014

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün yine hareketli, girişimci ve rekabetçisiniz. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri sizi meşgul ederken duygularınızın etkisiyle fazla düşünmeden harekete geçebilir, karşınızdakilerle fikir ayrılıklarına düşerek sözlü tartışmalar yaşayabilirsiniz.

BOĞA  21 NİSAN-21 MAYIS

Bugün kapalı alanlarda olmanıza rağmen günü oldukça hareketli geçirebilirsiniz. Düşmanlıklar ve kontrolünüz altında olmayan gelişmeler gerilime yol açabilir. Sizi yoran düşünce ve olaylar olsa da cesaretle davranabilirsiniz. Kendi içinize döneceksiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Arkadaşlar, dostlar ve gruplarla birlikte oldukça hareketli ve gerilimli geçecek bir gün sizi beklemekte. Risk alarak maceraya atılabilir, aceleci kararlar alabilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızda yaşayacağınız fikir ayrılıkları hararetli tartışmalara yol açabilir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

İş ve sosyal hayatınızda atacağınız cesur adımlar, karar ve girişimlerle göz önünde olabilirsiniz. İçinizden geldiği gibi veya rekabet duygusuyla hareket etmemelisiniz. Aile içinde yaşananlarla ilgili konularda fevri davranmanız sakıncalı olabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugün yapacağınız anlaşmalar, alacağınız kararlar son dakikalarda yaşanan aksiliklerden dolayı ertelenebilir. Sizin fazla cesur ve beklentisi yüksek tavırlarınızda ilişkilerde çatışmalara yol açabilir. Yolculuklarla ilgili gelişmeler sizi meşgul edebilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

İçinde bulunduğunuz duygusal ve finansal krizlerle başa çıkmak için aşırı ve çatışmacı tepkiler verebilirsiniz. Hareketli ve gerilimli bir gün geçirmenize rağmen zihinsel farkındalıklar önümüzde ki günlerde daha doğru adımlar atmanızı sağlayacaktır.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay kontrolün sizde olmadığına işaret etmekte. Karşınızdakilerin fevri ve size muhalefet eden tavırları iletişimi kesmenize ve ilişkilerde sorun yaşamanıza yol açabilir. Fakat işbirliklerini doğru kontrol etmelisiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Bugün çok yorulsanız da yaşadığınız krizleri fırsata çevirebilir, iş ortamında sizicesaretiniz ve gücünüz sayesinde liderliğinizi, becerilerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirerek yeni sağlık programlarına, spora başlayabilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

İçinde sporun, heyecan ve maceranın olduğu aktivitelere katılabilir; alışverişe çıkabilirsiniz. Zihinsel olarak ta çok aktif bir gündesiniz. Bir yandan ekonomik sorumluluklar bir yandan da görüş ayrılıkları gerilime yol açsa bile cesaretinizi muhafaza edeceksiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Çalışma ve sosyal ortamınızda söylemlerinizle uyumu ve dengeyi yakalamaya çalışsanız da bir anda kontrolü kaybederek fevri tavırlar sergileyebilirsiniz. İsteklerinizin yerine gelmemesi halinde rekabete girerek; sizi krize sokacak mücadeleler içinde olabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Hızlı düşünüp hızlı karar alarak, yakın çevre, kardeş ve kuzenlerle rekabete girebilirsiniz. Üstünde çalıştığınız proje ve işbirliklerinin, anlaşma ve yolculukların kontrolünüz dışı gelişmelerden dolayı ertelenmesi gerginliğe yol açabilir.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Hedeflerinize varmak için acele ederek hızlı kararlar almanız sizi zorlu bir rekabete sokabilir. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz çalışma ortamında fırsatlar sağlayacak ortamlara girebilir, dikkatleri üstünüzde toplayacak adımlar atabilirsiniz.