Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne keyifli ve neşeli bir başlangıç yapabilir, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle beraber olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Fakat sonrasında derin duygusal paylaşımlar, ekonomik zorunluluklar ve kıskançlıklar krize neden olabilir. Girişimlerinizin önünüze engeller çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün sosyal hayatınızda liderlik sürdürmeye çalışabilir, özelikle sabah saatlerinde kararlarınızın üstüne hevesle gidebilirsiniz. Fakat sonrasında eşiniz ya da işbirliği yaptığınız kişiler tarafından baskı altına alındığınızı hissedebilir, attığınız adımlarda engellerle karşılaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Dün yaşanan hareketliliğin ardından beklentileriniz artmış olabilir. Fakat beklediğiniz haberlerin gelmemesi ve işlerin sonuçlanmaması, girişimlerinizin ertelemenize yol açabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda gerilim yaşanabilir, çalışma ortamınızda çatışmalar açığa çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yeteneklerinizi kullanarak, yaptığınız girişimlerin ertelenmesi baskıya yol açabilir. Sevdikleriniz ya da keyifleriniz için yapacağınız masraflar; yeterli ekonomik kaynağın olmamasından dolayı gerilime neden olabilir. Akşama doğru inatlaşmaktan vazgeçerek, sağduyuyla yaklaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde ki iyimserliğinizi ve özgüveninizi gün boyunca muhafaza edemeyebilirsiniz. Bugünü fazla beklenti içine girmeden ve inatlaşarak, güç savaşları yaşamadan geçirmenizde fayda var. Aile ilişkilerinde yaşanan çatışmalar daha fazla mücadele etmenizi gerektirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Birkaç gündür devam eden gerilim ve huzursuzluk bugün iyice tırmanabilir, gelişmeleri kontrol edemediğinizi düşünebilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gelmemesi ya da yakın çevrenizle girdiğiniz çatışma girişimlerinizi ertelemenize neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün hedeflerinize varmak için attığınız adımların ertelenmesi veya engellenmesi       gerilime yol açabilir. Ekonomik sorumlulukların ağır yükünü üstünüzde hissedebilir, yapmanız gereken harcamalar olduğunu düşünerek baskı altında kalabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde atacağınız adımların sonuçlanmaması gerilime yol açabilir. İş ve sosyal hayatınızda kendinizi ifade edememiş olabilir ya da karşılaşacağınız engeller duygusal yıpranmalar yaşayabilirsiniz. İnatlaşmanız bugün yaşayacağınız ertelemelerin sebebi olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Görüş ve inançlarınızı ifade ederken fazla özgüvenli ve ısrarcı olmanız muhalefetle karşılaşmanıza neden olabilir. Gizli düşmanların varlığı ve gelişmelerin kontrolünüzden çıkması çatışmalara yol açabilir, olayların istediğiniz hızda ilerlememesi gerilimi körükleyebilir. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Krizleri yönetmek için attığınız adımlar sizi zorlu bir mücadeleye sürükleyebilir. Geleceğe dair hedeflerinize varmak için kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız. Sakinliğinizi muhafaza edebilirseniz olaylara ve gelişmelere akıllıca yaklaşabilir, hayata sağduyuyla bakabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Güne harekete geçmeye hazır başlamış olsanız da üstlerinizin sizden beklentilerinin yüksek olduğunu fark etmeniz baskı hissetmenize neden olabilir. Kariyer planlarınızda karşınıza çıkan engeller gelişmeleri kontrol etmekte zorlanmanıza ve ertelemelere yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kendinizi gereğinden fazla yorabilirsiniz. Fakat karşılıklı inatlaşmaların ve görüş ayrılıklarının getirdiği engeller çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilir. Aynı düşünceyi paylaştığınız kişilerle çatışmalara girebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.