Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (11.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay size yeni zihinsel idrakler getirebilir. Geleceğinize yönelik bazı kararlar almanıza zemin hazırlayacak gelişmeler gündeminize gelebilir. Ayrıca yurtdışı, eğitim, medya ve hukuk alanındaki işlerinizle ilgili de sizi beklentiler içine girebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Dolunay ile birlikte ortak gelirler, eşin parası, faiz, kira gibi kazançlarınızla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Gerek finansal gerekse de duygusal paylaşımlarda sizi karmaşaya iten ve ufak krizler yaşamanıza neden olacak gelişmelerle uğraşabilirsiniz. Ani tepkiler uzlaşıdan uzaklaştırabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay; ikili ilişkilerinize, ortaklık ve işbirliklerinize farklı bir gözle bakmanıza neden olabilir. Koşulları yönetmek ve idare etmek sizin elinizde olmayabilir. Karşınızdakilerin size sundukları beklentilerinizle örtüşmeyebilir. Gerçekçilikten ayrılmamaya çalışın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve günlük yaşantınıza yeni bir ritim getirecek bir Yeniay sizi beklemekte. Edindiğiniz tecrübelerin getirdiği idraklerle kendinize yeni bir düzen kurmak isteyebilirsiniz ancak içinde bulunduğunuz koşulları detaylı değerlendirmelere tabii tutarak kararlarınızı almalısınız. Aşkta ise tutkulu ve hayalcisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yeniay ile birlikte aşk hayatınızda yeni maceraların peşine düşebilir; çocuklarınızla olan ilişkilerinizde yeni deneyimler yaşayabilir; yaratıcılığınız ortaya çıkaracak çalışmalara yönelebilirsiniz. Tüm bunları gerçekleştirirken beklentilerinizi abartabilirsiniz. Finansal alanda ise ihmalleriniz olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve, aileye, yerleşime ait konulara vurgu yapan bir Yeniay sizi beklemekte. Kendinize fazla güvenli olmanızdan dolayı beklentilerinizi yükseltebilir ve bu alanlarda alacağınız kararlarda riskli adımlar atabilirsiniz. Finansal konularda ise ani değişe açık koşullara açıksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugünkü Yeniay ile birlikte geleceğinizi etkileyecek yeni bir anlaşma, eğitim veya kardeşleri de içine alan yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Alacağınız karar veya atacağınız adımlarda bazı kontrolünüz dışında, sizi konunun dışına çıkaran veya karmaşaya neden olacak durumlar yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün gelirlerinizi temsil eden alanda gerçekleşecek olan bir Yeniay sizi beklemekte. Grup ve ekip çalışmalarında gösterdiğiniz emeğin karşılığını almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız harcamaların farkına varabilir; alacak borç hesaplarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay; istek ve hedeflerinizle alakalı girişimlerde bulunmanıza olanak sağlayacaktır. Ancak adım atmadan önce  içinde bulunduğunuz koşulları iyice tartmanız gerekmekte zira sizi toplumsal hayatta zorlayan gelişmeler olabilir. Gizli saklı durumlar içten içe huzursuzluk yaratabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay iç dünyanıza dönmenize ve hayatınızla ilgili almakta olduğunuz kararları yeniden değerlendirmenize olanak sağlamakta. Kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara ve risklere açık olduğunuz bir süreçtesiniz. Duygular yerine mantığınızla hareket etmeye bakın.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yeniay, hedeflerinizi, grupları, ekip çalışmalarını ve arkadaşlıklarınızı temsil eden alana vurgu yapmakta. Abartılı beklentiler içinde olmanız haliyle umutlarınızı da arttırmaktaydı. Yaşayacaklarınızdan ve edineceğiniz tecrübeler sayesinde sizi daha gerçekçi davranmaya iten durumlar gelişebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınıza yeni koşullar getirecek bir Yeniay sizi beklemekte. Eşiniz, ortağınız veya işbirliklerinden kaynaklı durumlar statünüzü etkileyebilir. Beklentili ve hayalci olabilirsiniz. Parasal konumunuzda değişime neden olacak gelişmelere de açıksınız. Gerçekleri gözardı etmemelisiniz.