Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.02.2015)

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

Özellikle sabah saatlerinde işlerinizde aksama, başladığınız işlerin tamamlanmaması söz konusu. Bugün var olan çalışmalarınızı sürdürmeli, yeni girişimlerden uzak durmalısınız. Öğleden sonra ise kendinizi yalnız hissedebilir, hayallere dalmak isteyebilirsiniz. Çevrenizden izole olarak kendi içinize dönerek ileriye yönelik düşünceler içinde olabilirsiniz. Sezgileriniz yükselebilir.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Bugün girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdaki planlarınızı erteleyebilir, çalışmalarınızdan beklediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Öğleden sonra arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Geleceğe dair hayaller kurabilir, hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Fakat beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Öğleden sonra iş ve sosyal hayatınızda daha ön planda olmak isteyebilirsiniz fakat önünüzü görmekte zorlanabilir, girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Kararsız kalabilir, harekete geçmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık isteyen işlerde çalışabilir hatta hayallerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Sabah saatlerinde finansal konularda ki girişimleriniz sonuçlanmayabilir, borç ve alacaklarınızla ilgili beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Günün ilerleyen saatlerinde kararsız davranabilirsiniz. İnanç ve görüşlerinizi ifade etmek yerine duygularınıza kapılarak teslimiyetçi olabilirsiniz. Mahkeme, medya, yurtdışı ve yüksek eğitimle ilgili beklentileriniz hemen sonuçlanmayabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Ortak girişimlerde bulunduğunuz işlerde aksamalar yaşayabilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda iletişimsizlik ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Öğleden sonra finansal konularla ilgili harekete geçmek isteseniz de önünüzü görmekte zorlanabilir, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Sezgileriniz çok güçlenebilir, yakınlarınızla derin paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Bugün çalışma hayatınızda işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir, başladığınız projeler sonuçlanmayabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlıklar olabilir, gündelik yaşamınızda sakarlıklar yapabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise ilişkiler ön plana çıkabilir, şartların size bağlı olmadığı, kadersel gelişmeler yaşanabilir. Hayallerinizde ki kişilerle karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Aşk ilişkilerinde beklentileriniz karşılanmayabilir, girişimlerinizde sonuçlar alamayabilirsiniz. Risk aldığınız konularda olumlu gelişmeler alabilmek için daha fazla zamana ihtiyacınız olabilirsiniz. Öğleden sonra iş hayatınıza odaklanmanız gerekebilir ama karar almakta zorlanabilirsiniz. Önünüzü göremediğiniz için düşüncelerinizde netleşemeyebilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22 KASIM

Sabah saatlerinde ev ve aileye dair konularda gelişmeler durabilir, gayrimenkul yatırımlarında da ertelenmeler ve aksilikler olabilir. Öğleden sonra ise aşk ilişkilerinde romantik anlar yaşanabilir. Sevdikleriniz için fedakarlık yapabilir, sezgilerinize güvenerek yaratıcılık gerektiren konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Girişimleriniz beklediğiniz hızda ilerlemeyebilir.

YAY 23 KASIM-22 ARALIK

Bugün iletişiminizde dikkatli olmalısınız. Yanlış anlaşılabilir ya da kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra aileniz için fedakarlık yapmanız gerekebilir fakat önünüzü görememeniz karar almanızı engelleyebilir. Var olan işlerinizi tamamlayarak yeni başlangıçları ertelemenizde fayda var. Sezgilerinize güvenerek yatırımlara yönelebilir, araştırmalar yapabilirsiniz.

OĞLAK  23 ARALIK-20 OCAK

Ekonomik konularla ilgili girişimleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir, var olan işlerinizi tamamlamaya yönelmelisiniz. Öğleden sonra ise yakın çevre, kardeş ve kuzenlerinizle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Kendinizi duygusal bir dille ifade edebilir, romantik konuşmalar yapabilirsiniz. Fakat fazla duyarlı davranmanız kararlı davranmanızı engelleyebilir.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Ay burcunuzda fakat boşlukta ilerlemekte. İlişkilerde ve yaşamanızı ilgilendiren konulardaki girişimleriniz yarım kalabilir ya da ağır ilerleyebilir. Ekonomik konular gündeminize girebilir. Yaratıcılık gerektiren konulardan gelir elde edebilir, sezgilerinize güvenerek yatırımlara yönelebilirsiniz. Karar almakta zorlanabilir, ikilemde kalabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Sabah saatlerinde yeni girişimlerden uzak durmalısınız. Kalabalığa karışmaya kendinizi hazır hissetmeseniz de öğleden sonra Ay’ın burcunuza geçmesiyle harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda  net kararlar almasanız da güçlü sezgilerin yardımıyla doğru adımları atabilirsiniz.