Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bir hayli hareketli geçecek bir sizi beklemekte. Sabah saatlerinde işlerinizi planlı ve programlı yerine getirebilir; sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Öğleden sonra ise duygusal olarak içsel çekişme ve rekabet, güç savaşlarına açık olacağınız gerilimli bir süreç ortaya çıkabilir. Sürprizler olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İç dünyanızda sizi huzursuz kılan düşünceler içinde olabilirsiniz. Bir tarafınız sabretmeyi isterken diğer tarafınız hareket geçmemekten dolayı gerilimli hissettirebilir. Sakin geçen günün ilk bölümünden sonra bu duygusallığı öğleden sonra daha fazla yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde eşiniz, ortağınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle uyumlu dialoglarınız olabilir. Ancak günün ikini yarısında dengeler değişebilir. Hedef ve ideallerinize ulaşabilmek için fazladan çaba harcayabilirsiniz. Beklentilerinizin yerine gelmesi adına sürpriz gelişmeler de yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal yaşantınızda hareketlilik bugün de devam etmekte. Sabah saatlerinde otorite konumundaki kişi ve kurumlarla olan işlerinizi yerine getirebilirsiniz. Ancak günün ikinci arısında gerek duygusal gerekse de bedensel olarak yorulacağınız durumlar söz konusu olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün kararları siz vermek isteyebilir; hedefleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Sabah saatlerinde gereken destekleri bulabilirsiniz. Öğle saatlerinde üstesinden gelmeniz gereken bazı yorucu durumlar olabilir. Ancak beklenmedik gelişme ve  fırsatlar yenilikleri de beraberinde getirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde parasal konular fazlasıyla gündeminizde yer tutmakta. Yeni yapacağınız girişimlerde elde edeceklerinizle ilgili konusunda yetkin kişilerle değerlendirmeler yapabilirsiniz. Ayrıca duygusal paylaşımlar adına ise çekişmeli bir o kadar da sürprizlere açık bir süreçtesiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ile koşulları siz belirleyemeyebilir; uyum sağlayarak dengeleri koruyabilirsiniz. Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle sabah saatlerinde işbirliği içinde hareket edebilirsiniz. Ancak sonrasında gelişmeler biraz hırpalayıcı olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde iş konuları veya sağlığınızla ilgili yeni gelişmeler içindesiniz. Sabah saatlerinde yeteneklerinizi kullanarak bir değer elde edeceğiniz durumlar söz konusu. Sonrasında ise zihinsel ve ruhsal olarak sizi yoracak olaylar yaşayabilirsiniz. Bazı şeyleri artık kafanızda çözmeniz gerekebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yaşamın keyiflerine açıksınız. Sabah saatlerinde takdir edilmenize olanak sağlayacak olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak sonrasında parasal konulardan dolayı bazı sorunlarınız olabilir. Bunlar çocuklarınızdan, fazla riski adımlardan kaynaklanabilir. Yine de size yenilik getirecek sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bilinçaltınızda bazı çözülmeler içindesiniz. Eve, aileye dair konularda yaşanan gelişmelerle ilgili bazı sorumluluk almanızı gerektiren durumlar olabilir. Öğle saatlerinden itibaren gücünüzü ortaya koymak isteyebilir; siz yönetimi ele almak için çaba gösterebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yakın çevre ve kardeşlerle aranızda çekişmeli durumlara açıksınız. Kendi fikir ve düşüncenizi kabul ettirmek için bazı mücadeleleriniz olabilir. Ayrıca grup çalışmalarını da içeren faaliyetlere de katılmak için harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürüncemedeki konularda farkındalık kazanma ihtimali var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünlerde kazanç ve harcamalarınız arasındaki dengeyi sağlamakla ilgili inişli çıkışlı koşullar içindesiniz. Sabah saatlerinde otorite konumundaki kişilerle yapacağınız görüşmeler olumlu geçebilir. Ancak öğleden sonra grup çalışmaları veya kurumlardan gelebilecek baskılara açıksınız.