Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.03.2015)

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

Birkaç gündür süren cesaretimizi körükleyen ruh hali günün yeni enerjileriyle artış gösterebilir. Sabah saatlerinde gerçekleri görmememizi sağlayan durumlar ayağımızı yere basmamıza ve temkinli hareket etmemize neden olabilir. Eksik kaldığımız taraflarımızı fark edebilir veya bunlar size otorite konumundaki kişilerce belirtilebilirler. Hayalkırıklıklarına karşı dikkatli olun.

BOĞA 21 NİSAN - 21 MAYIS

Bugünlerde ilişkilerin maddi tarafı artık daha fazla gündeminizde olabilir. Ortak olduğunuz gelirler, eşin parası, kira, faiz, kredi gibi finansal konularda daha gerçekçi davranmanız gereken durumlar var. İlerleyeceğiniz yönü tam anlamıyla öngöremediğiniz veya aradığınız istikrarı bulamadığınız için bir süreliğine ayağınızı yorganınıza göre uzatmak zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS - 21 HAZİRAN

İkili işlikler, ortaklıklar ve işbirliklerinde gerçekleri göz ardı etmeden değerlendirmelerde bulunmanız gerekmekte. Karşınızdaki kişilerin mesafeli tavırları veya üstünüzde otorite kurmaya yatkın davranışları olabilir. Yaşayacağınız engellemeler, kısıtlanmaları ancak sabırla ve anlayışla hareket ederek aşabilirsiniz. Koşullar netleşmeden karar almakta acele etmemelisiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN - 23 TEMMUZ

İş ve özel yaşantınıza ait sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Özgür ve rahat davrandığınız zamanları geride bırakabilir; işinize gücünüze dört elle sarılabilirsiniz. Ayrıca sağlığınız, beslemenizle alakalı farkındalığınızı arttıracak durumlar söz konusu olabilir. Diyet, tedavi veya bedeninizi zinde kılacak egzersizlere başlayabilirsiniz. Ancak beklentilerinizi makul seviyelerde tutun.

ASLAN  24 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS

Hayattan aldığınız keyiflere daha yakın durmanıza karşın sabah saatlerinde sizi gerçeklerle karşılaştıran durumlar söz konusu. Sevdiğiniz kişi, çocuklarınız veya para konularında yaşanacaklar; alacağınız sorumluluklar sizi daha temkinli hareket etmeye yöneltebilir. Aileden gelen gelirlerinizi ise doğru yatırımlara çevirmenizi gerektiren gelişmeler de zihninizi meşgul edebilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL

Ev ve gayrimenkulle ilgili konularda sizi hem sorumluluk altına alan hem de kısıtlayan durumlar olabilir. Gerçekçi gözlerle yapacağınız değerlendirmeler neticesinde harekete geçebilirsiniz. Ailevi konularda veya kariyere dair alanda ise bazı bitiş ve başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişilere ve bağlantı içinde olduklarınıza temkinli yaklaşmanızda yarar var.

TERAZİ  24 EYLÜL - 22 EKİM

Sabah saatlerinde yaşanacaklar sizi daha gerçekçi düşünmeye yöneltebilir. Eğitim, hukuk, medya ve yolculukları içeren alanlarda değerlendirmelerinizi bir hayal peşinde koşmadan sağlam temeller üzerine inşa etmelisiniz. Ayrıca yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili alacağınız sorumluluklarda artış olabilir. Gereken fedakarlığı akışta kalarak gerçekleştirebilirsiniz.

AKREP  23 EKİM - 22 KASIM

Kendi istek ve arzularınızı adına başlattığınız girişimlerin artık finansal yönüyle ilgilenme zamanı. Sabah saatlerinde bütçenizi, alacak, borç ve harcamalarınızı gözden geçirebilir; planlamalar yapabilirsiniz. Ayrıca var olan yeteneklerinizi yeniden ele alarak kendinize yeni kazanç kapıları oluşturmak için harekete geçebilirsiniz. Ancak beklentilerinizi yüksek tutmaktan kaçının.

YAY 23 KASIM - 22 ARALIK

Ay; size yüksek bir motivasyon, cesaret gücü getirmekte. Ancak sabah saatlerinde daha objektif ve realist olmanızı gerektiren gelişmelerin varlığı alacağınız riskleri gerçekçi gözlerle değerlendirmenize olanak sağlayabilir. Ancak diğer bir yanınız hala hayallerinizin peşinden gitmenizi fısıldayabilir. Dağılmadan yapmanız gerekenlere odaklanmaya çalışın.

OĞLAK  23 ARALIK - 20 OCAK

Sorumluluklarınızın bilincinde olmanıza rağmen bugünlerde her şeyden ve herkesten uzakta, kendi iç dünyanızda olmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde kontrolünüz dışında gelişen durumlar karamsarlık hissetmenize neden olabilir. Otorite konumundaki kişiler veya resmi kurumlardan kaynaklı işlerle uğraşabilirsiniz. Ancak sonuç almanız gün sonunu bulabilir.

KOVA  21 OCAK - 19 ŞUBAT

Hedefleriniz, amaçladığınız işler ve projeleriniz her şeyin üstünde olabilir. Sabah saatlerinde sizi kısıtlayan ve engelleyen durumlarla uğraşabilir; üstesinden gelebilmek için çaba içinde olabilirsiniz. Dostlarınızdan veya bağlı olduğunuz gruplardan beklediğiniz destekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Parasal konularda fedakarlıklar veya bazı vazgeçişler söz konusu olabilir.

BALIK  20 ŞUBAT - 20 MART

İş ve sosyal hayatınızda gözler önündesiniz. Sabah saatlerinde sorumluluklarınızı size hatırlatan durumlarla uğraşı içine girebilirsiniz. Sizi engelleyen ve kısıtlayan durumlar olmasına karşın göstereceğiniz azim ve performans sayesinde zorlukların üstesinden gelebilme şansınız var. Yaşananların sizi dağıtmasına ve yolunuzdan çevirmesine izin vermemeye çalışın.