Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kendinizi huzur ve güvende hissetmek isterken bir yandan da olayları fazla zorlamadan şartların olgunlaşmasını bekleyebilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek attığınız adımlar risk almadan ilerlemenizi sağlayabilir. Bu ay; yardım amaçlı faaliyetlere katılabilir; gizli ilişkiler kurabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi daha rahat hissetmenizi ve yaşamınıza dair girişimlerde bulunma isteğinizi artırabilir. Sanatsal grup çalışmalarına katılarak veya arkadaşlarla bir araya gelerekkeyiflibir güngeçirebilirsiniz.  Kariyerinizden kazançlarınızın çoğalacağı bir dönemdesiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi konuların bilinçaltınızı kurcalamasına izin verseniz de iş ve sosyal hayatınızdan destek alarak karşılaştığınız fırsatları sağlamlaştırabileceğiniz adımlar atabilirsiniz. Önümüzde günlerde toplum önünde sanat yeteneğinizle veya bir ilişkinizle dikkat çekebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğinizi sağlam temeller üzerine kurmak için girişimler içinde olabilir, aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Sosyal yaşantınızda dernek ve yardımlaşma çalışmaları öne çıkabilir. İnançlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün iş ve sosyal hayatınızda; değerlerinizle ilgili sorgulamalara neden olan olaylar gelişebilir. Ortak gelirlerle ilgili net olmayan koşulları daha gerçekçi değerlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizle çok derin duygusal paylaşımlarda bulunarak, yakınlaşacağınız bir dönemdesiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendi görüşleriniz doğrultusunda geleceğinize yön verirken karşınızdakilerinin de fikrini almak isteyebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde size sevildiğinizi hissettirecek kişiler hayatınıza girebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kaynaklarınızı korumak, gelir gider dengesi kurmak sizin için çok önemli olabilir.  Size kriz yaşatacak kararlardan uzak durmalı, ilişkilerin duygusal boyutunu sorgularken gerçekçi olmalısınız. Çalışma ortamınızda size keyif ve destek veren ilişkiler gelişebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkilerde huzur ve güvenbeklentiniz artabilir, ortaklık ve işbirliklerinde maddi kazançlarınızı sorgulayabilir, sevdiklerinizle iletişime geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ama gerçekçi davranabilirsiniz. Yaşamınıza daha fazla keyif ve mutluluk katan bir döneme girmiş olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün keyiflerinize fazla yönelebilir; yeme içme konularına ağırlık verebilirsiniz. Yakınlarınızın desteğini ve yardımını alarak ilerleyebilir, aile fertlerine karşı daha anlayışlı ve duyarlı davranabilirsiniz. Ev ve gayrimenkullerle ilgili şanslı ve kazançlı olabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yoğun geçen günlerin ardından bugün sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyiflere yönelik yapacağınız planlarla günü dolu dolu yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz haberler gelebilir, romantik bir ilişki için yolculuğa çıkabilir, kişisel gelişiminize katkıda bulunacak eğitimler alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ev, yerleşim ve ailevi konularda yeni gelişmeler yaşanabilir; bitiş ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek, kazançlarınızı değerlendirmek için yeni yatırımlara yönelebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde gelirlerinizde artış olabilir, ekonomik olarak rahatlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün iletişim trafiğiniz hızlanabilir, gelen giden haberler sizi mutlu edebilir. Yakın çevre ve kardeşlerle bir araya gelebilir, komşu ziyaretlerine gidebilirsiniz. Bu ay burcunuzda hareket etmeye başlayan Venüs; ilişkilerde size keyif veren gelişmelerin yaşanacağına işaret etmekte.