Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Nisan
 
Coşkulu ve dinamik geçecek bir gün sizi beklemekte. Yaşamdan keyif almaya yönelik hareket edeceğiniz gibi sevdiklerinize, çocuklarınıza karşı yücegönüllü davranabilirsiniz. Özgüvenli tavır ve davranışlarınız sayesinde isteklerinize daha rahat ulaşabileceğiniz koşulları oluşturabilirsiniz.  
 
Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs
 
Eve, aileye ait konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Maddi manevi paylaşımlarınızdan elde edecekleriniz sizi içten içe güçlü kılabilir. Gurura ve kibre kapılmamadan bu edinimlerin keyfini çıkarmaya çalışın. Ayrıca düşüncelerinizi ve hayata bakışını yeniden değerlendirecekleriniz olabilir.
 
İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran
 
Düşünce ve fikirlerinizde kararlısınız. Yaratıcılığınızı ön plana çıkarabileceğiniz kendi gözünüzden değerlendirmelerde bulunmaya da yatkınsınız. Yakınlarınız la bazı konularda iletişime geçebilir, ihtiyacınız olan maddi manevi güveni sağlayacak değerlendirmeleri yapabilirsiniz. 
 
Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz
 
Bugün istekleriniz için harcama yapmaktan kaçınmayabilirsiniz. Ayrıca yeteneklerinizi kullanarak maddi manevi değer yaratabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Bağlı olduğunuz grubun veya arkadaşlarınızın desteklerini almaya da açıksınız. Bakış açınızda etkili olacak ilişkiler ve ortaklıklarınız olabilir.
 
Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Nihayet burcunuza geçen Ay ile artık harekete geçmeye hazırsınız. Özgüvenli davranabilir; kendi bildiğiniz doğrultuda ilerleyebilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konular, sevdiklerinizin veya çocuklarınızın ihtiyaçlarına sorumluluk duyabilir; sağlam ve uzun vadeli olacak adımlar atabilirsiniz. 
 
Başak 24 Ağustos - 23 Eylül
 
Kendi içine dönmek isteyebilir; bugünlerde geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize karşı kendinizi ön planda tutmayarak bazı fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Gelecekle ilgili ise oluşturacağınız güvenli koşullarla ilgili arka planda hazırlıklarınızı yapabilirsiniz.
 
Terazi 24 Eylül - 22 Ekim
 
Hedeflerinize ulaşmak için dinamik ve faal hareket edeceğiniz bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerle bir araya gelebilir, belli bir amaç için dialoglarda bulunabilirsiniz. Sosyal çevre içinde de yetenekleriniz ve becerilerinizi özgüvenle ifade edebilirsiniz. Ortak kazançlarla ilgili ise fikir alışverişleriniz olabilir.
 
Akrep 23 Ekim - 22 Kasım
 
İş ve sosyal yaşamda özgüvenli tavırlarınızla dikkatleri çekebilirsiniz. Yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi bugün en iyi şekilde sunmak için çabanız olabilir. Maddi anlamda ise oluşturmak istediğiniz koşullar için görüşmeler yapabilir; belki geçmişte kaçırdığınız fırsatları yeniden yakalayabilirsiniz. 
 
Yay 23 Kasım - 22 Aralık
 
Maddi alandaki değerlendirmelerinizden sonra hayata daha iyimser bakacağınız bir gün sizi beklemekte. Yurtdışı, eğitim, hukuk ve medyaya dair işleriniz akıcı ilerleyebilir. Alacağınız kararlarla uzun vadeli olacak adımlar atabilirsiniz. Geçmişte üzerinde durmadığınız bir anlaşma yeniden gündeme gelebilir.
 
Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak
 
Finansal konularda alınacak kararlarda tüm yetkileri elinizde tutmak isteyebilir; gidişatı sizi yönlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak bunun için mücadele etmeniz gerekebilir zira arka planda bu koşulu bozan bazı durum ve kişiler olabilir. Duygusal paylaşımlarda ise ufak çaplı krizlere açıksınız. 
 
Kova 21 Ocak - 19 Şubat
 
Karşıt burcunuzdaki Ay ile başkalarından öğrenebileceğiniz pek çok şey olabilir. Karşınızdakilerin tavır ve davranışları sizin fikirlerinizi etkileyebilir, gelecek hedeflerinizi belirlemenize olanak sağlayabilir. İkili ilişkiler adına ise yapacağınız değerlendirmeler ileriye dönük kararlar getirebilir.
 
Balık 20 Şubat - 20 Mart
 
Bugünlerde iş koşullarınız yoğun geçebilir. Liderliği ele almanızı gerektiren gelişmeler olabilir. İş ve sosyal yaşamda size yetkinlik getirecek koşulları oluşturmak için sorumluluk almaktan kaçmamalı; taşın altına elinizi koymalısınız. Ayrıca sağlığınıza da özen göstermeye çalışın.