Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün bireysel çıkışlarınız fazla olabilir. İş hayatı ve sosyal yaşamın getirdiği baskılar sizi hırslı kılabilir. Liderliği ele alabilmek için tüm gücünüzle hareket edebilirsiniz. Üstünüze aldığınız sorumlulukları yerine getirebilmek için alternatif çözüm yolları arayışında bulunabilir; sizden beklenmedik tavırlar gösterebilirsiniz. Söylemleriniz ağzınızdan oldukça keskin çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aklınızı kurcalayan düşünceleri çözmekte veya cesaret göstererek harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Öfkenizi veya tepkilerinizi dışarı vurmak yerine iç dünyanızda halletmek isteyebilirsiniz. Maddi konularda ise gereğinden fazla olan harcamalar bugünlerde sizi zihnen de yormakta. Akşama doğru ise kendinizi daha rahat hissedeceğiniz süreçler olacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gruplar, dernekler veya arkadaşlar içinde hareketli geçecek bir gün sizi beklemekte. Düşüncelerinizi tüm açıklığıyla dile getirebilirsiniz. Ancak diğerlerinden gelecek sert tepkileri de göz önünde bulundurmanızda fayda var zira fazla agresif bir tutum içinde olabilirler. Günün ikinci bölümünde ise daha akıcı koşulların varlığı hepinizi alternatif çözüm ve işbirliğine yönlendirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygusal karmaşaya düşmekten veya düşmanlık gördüğünüzü düşünmenizden dolayı çevrenizdekilerle iletişiminiz bozulabilir. İş ve sosyal hayatta agresif tavır ve davranışlarınızla öne çıkabilirsiniz. Dikkatleri üzerinize çekecek gibi bazı konularda ise cesur adımlar atacağınız durumlarda olabilir. İlişkinizde olan pürüzleri ancak akşam saatlerinde toparlayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yenilenmekte olan düşüncelerinizi gerek geleceğiniz gerekse de maddi kazanımlarınız üzerinde kullanabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sizi baskısı altına alan durumlarla sabah saatlerinde mücadele görünmekte. Grup ve derneklerle alakalı olarak ise alacağınız birçok bilgi olabilir. Hedeflerinize ulaşabilmek için bu enformasyonları dikkate almalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal alanda bugün sizi hızlı hareket etmeye ve karar almaya iten durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ani çıkan ödemelerle meşgul olabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda eğitim, bilgi alış verişi ve yolculukları içine alan alanlarda beklediğiniz haberleri almanız olasılıklar dahilinde görünüyor. Akşam saatlerinde beklentilerinizi yükseltecek gelişmeler var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; sizi ilişkiler alanında zorlamakta. Geleceğe dair kararlarınızı etkileyecek gelişmeler yaşanabilir. Yolculuklar, eğitim ve organizasyonları içine alan konularda gözden geçirmelerde bulunabilir; koşullarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. Bilgi karmaşası yaratacak durumlara karşı da dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Özel hayata dair sorumluluklarınız artmakta. Düşünce dünyanızdan kaynaklanan ve sizi baskı altına alan konular, eğitim ve kardeşlerle alakalı gelişmelerle ilgili aniden ortaya çıkan ve sizi girişim yapmaya zorlayan durumlar olabilir. Çalışma hayatınızda ise cesurca hareket etmenizi gerektiren koşullar içinde yer alabilirsiniz. Günün akşam saatleri ise sosyal konumunuz adına olumluluk var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Girişimlere ve hayatın getireceklerine açıksınız. Çocuklarınıza veya size mutluluk veren hobilerinize yönelebilirsiniz. Ancak işin maddi boyutunu da düşünerek hareket etmeniz gerekebilir. Gün içinde aniden ortaya çıkan durumlar kısa bir süre için sizi ilerisini düşünmeden davranmaya itebilir. Karşınızdaki kişilerden alacağınız bilgi, fikir ve önerileri iki kez değerlendirmeye tabii tutun.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Evde, aile içinde veya babanızla ilgili sizi gerilime iten durumlarla karşılaşma ihtimaliniz bugün yüksek. Kendinizi sorumlu hissettiğiniz konularla ilgili girişimleriniz olabilir. Ayrıca işin içinde para ve çalışma hayatınızı da içinde barındıran olaylar ise sizi hızlı hareket etmeye ve karar almaya itebilir. Gelen bilgiyi, yolculuğa veya ticarete dair işleri akılcı değerlendirmelerden geçirmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Düşünce dünyanızda gerilimli günlerdesiniz. Kendinize olan güvenle alakalı yaşadıklarınızı dışarıya vurmaktan çekinmeyecek ve sözlerinize de bunu yansıtacaksınız. Ayrıca diğer bir yandan ise hayatın keyiflerine daha fazla yer vermek niyetinde olmanızdan dolayı sizi oyalayacak aktivitelere de yönelebilirsiniz. Gerek arkadaşlıklar gerekse de özel ilişkiler adına olumlu bir hava var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi manevi değerlerinizle alakalı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün sizi beklemekte. Kazanımlarınızla ilgili girişimlerinizde güçlü kişilerden gelebilecek baskılar görebilirsiniz. Grup ve ekip çalışmalarında ise sizi kısıtlayacak otoritelerle çarpışabilirsiniz. Ancak hemen kendinizi toparlamanıza özgüveninizi geri almanıza neden olacak durumlar devreye girebilir.