Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burç değiştiren Venüs önümüzdeki günlerde aşka, sevdiklerinize ve çocuklarınıza daha fazla zaman ayıracağınıza işaret etmekte. Ayrıca gayrimenkullerle ve aileden gelen gelirlerle ilgili de şanslı olacağınız gelişmelere açıksınız. Bugün ise işbirlikleri ve ilişkilerde uyum ve denge kurmak önem taşıyabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eğitim, yakın çevre ilişkileriniz veya sözleşmelerle ilgili işlerinizde ilerleyebilmek için uyumlu, işbirlikçi davranmanız gerekebilir. Ayrıca burç değiştiren Venüs; eve, aileye, gayrimenkule ait alanlarda pozitif koşullar getirecektir. Gurur duyacağınız ve kazanç sağlayacağınız gelişmeler yaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Venüs’ün burç değiştirmesi kendinizi yazılı sözlü alanlarda iyi ifade etme fırsatını getirebilir. Yapacağınız anlaşma ve sözleşmeler adına da size prestij getirecek durumlara neden olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerle de alakalı yeni olaylara açıksınız. Bugün ise çocuklarınız için harcamalarınız olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geçen hafta başlattığınız girişimlerle ilgili geri bildirimler alamız söz konusu. Yeni anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Burç değiştiren Venüs ise ay boyunca yeteneklerinizi gerektiği gibi kullanmak ve ifade etme olanağı sağlayacaktır. Kazançlarınızda pozitif koşullar oluşabilir; harcamalar artabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuza geçen Venüs; ay boyunca ışıkların üstünüzde olmasını sağlayacaktır. Hem özgüveniniz hem de dış görüntünüzle dikkatleri çekebilirsiniz. Yeni fırsatlara açık olacağınız bu süreçte gerek ilişkiler gerekse de iş anlamında yeni oluşumlar içine girebilirsiniz. Bugün ise uyum ve dengede kalmaya çalışın.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burç değiştiren Venüs ile kısa bir süreliğine şansınız azalabilir. Gerek parasal konularda gerekse de ikili ve sosyal ilişkilerde bazı elde olmayan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bugün ise geçen hafta başlattığınız girişimlerle ilgili bazı geri bildirimler alamız söz konusu olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzdaki Ay; işe ve ilişkilere ait konularda iplerin sizin elinizde olduğuna işaret etmekte. Dengeleri koruyarak ilerleyebilir; koşulları lehiniz doğrultusunda ilerletebilirsiniz. Ayrıca burç değiştiren Venüs ay boyunca grup çalışmalarına, arkadaşlıklara hareket getirecektir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burç değiştiren Venüs, iş ve sosyal yaşantınıza yeni açılım ve fırsatlar getirebilir. Gurur duyacağınız maddi manevi güzellikler ve prestij kazanacağınız gelişmelere açıksınız. Bugün ise halen kendi iç dünyanızda ve içsel değerlendirmeler içinde olabilir. Yurtdışı, eğitimle ilgili işlerde ise pürüzlerle uğraşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sosyal yaşamda hareketli günler içindesiniz. Gerek ekip çalışmaları gerekse de arkadaşlıklar adına uyum ve dengeleri sağlamak önemlilik arz etmekte. Bugün burç değiştiren Venüs ile önümüzdeki ay, yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal işleriniz açısından yoğun geçebilir. Fırsatlara açıksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burç değiştiren Venüs; ortak kazançlar, prim, kira gibi gelirleriniz adına hareketli zamanlara işaret etmekte. Ayrıca duygusal paylaşımlarınızda da tutkulu olabilirsiniz. Bugün ise iş ve sosyal yaşamda anlaşma ve sözleşmelerle ilgili başlattığınız girişimleriniz yeni ivme kazanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuza geçen Venüs; ay boyunca ilişkilere, ortaklık ve işbirliklerine dinamizm katacaktır. Karşınıza sizi etkileyecek birileri çıkabilir; ancak gözünüzü fazlasıyla boyama ihtimali olduğunu da unutmamalısınız. Bugün ise geçen hafta işe ait konularda başlattığınız girişimleri bir üst boyuta taşıyabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda uyumlu ve işbirlikçi olma zorunluluğu içindesiniz. Alacak ve borçlarla ilgili zaman zaman inişli çıkışlı koşullara açıksınız. Burç değiştiren Venüs ise bedeninize özen göstermeniz gereken koşullar getirebilir. Ayrıca çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi geliştireceğini ortamlar oluşabilir.