Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün her türlü iletişiminizde dikkatli olmakta fayda var. Özellikle aile fertlerini ve değerlerini koruma ihtiyacıyla endişeli davranmanız sorunlara yol açabilir. Bireysel çıkışlarla aldığınız kararlar alınganlıklara neden olabilir. Çalışma ortamınızda toplantıların sonuçsuz kalması hayal kırıklığı yaratabilir, planlarınızı erteleyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Duygularınızla hareket ederek, fazla hassas ve alıngan davranabilir, kendinizi ifade ederken ani çıkışlar yapabilirsiniz. Beklenmedik haberler ve kararlar kafanızı iyice karıştırarak yönsüz kalmanıza neden olabilir. Öfkenize yenilmeden sağduyulu ve uyumlu olmaya çalışmalısınız. Sevdiklerinizle iletişiminizde yanlış anlaşılabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ekonomik konularla ilgili karşınıza çıkan fırsatlar riskli kararlar almanızı gerektirebilir. Detaylarına hâkim olmadan yatırımlar yapmaya kalkmamalı, iş ve özel hayatınızda sizi yanıltan haberlere karşı dikkatli olmalısınız. Sevdiklerinizle aranızda maddiyattan dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Akılcı davranmalı, duygularınıza kapılmamalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün boyunca aile, iş ve sosyal yaşamınızda sorunlarla karşılaşabilir, duygularınızla hareket ettiğiniz sürece, kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz. Kararlar almanızı gerektiren konularda acele etmemeli, verilen fikirlerin yanıltıcı olabileceğini bilmelisiniz. Harekete geçmek yerine erteleme yoluna gitmeniz olacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün başlangıçlar ve girişimler için uygun değil. Özgüvenle üstüne gittiğiniz olaylar karşısında düşmanlıklarla karşılaşabilir ve öfkenize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Yeteneklerinizden şüpheye düşmenize neden olan olaylar karşısında sakinliğinizi muhafaza etmeli, ekonomik konularla ilgili kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için almanız gereken finansal riskler krizlere yol açabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde duygusal ve korumacı tavrınızdan dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Yakın ilişkide olduğunuz kişiler tarafından yanıltılabilir, planlarınızı ertelemek zorunda kalmaktan hayal kırıklığına neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yakın ilişkide olduğunuz kişilerin beklenmedik tavırları sosyal ortamda ve iş hayatınızda sizi zor durumda bırakabilir. Karşınızdakilerin bencilce hareket ettiğini düşünerek alınganlık yapabilir ve kendi hedeflerinizi koymak için mücadele verebilirsiniz. Düşmanlıklar ve aksilikler görevlerinizi yerine getirmenize engel olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda ani gelişen olaylara karşı takındığınız tavır sorunlara neden olabilir. Maddi ve manevi değerlerinize saldırıldığını düşünerek hemen tepki vermemeli, sakin kalmayı başarabilmelisiniz. Hedefinize varmak içinatılan adımların sonuca ulaşmaması, sevdiklerinizden beklediğiniz desteği görememeniz hayal kırıklığına yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Riskli yatırımlar finansal krizlere neden olabilir. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızda hassas davranmanız sorunlara yol açabilir. Girişimlerde bulunmaktan ve ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. İş ve sosyal hayatınızda yapacağınız görüşmelerin sonuçlanmamasına ve yanlış bilgilendirmelere karşı dikkatli olmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün başlangıçlar ve girişimler için uygun değil, eylemlerinizi öfkelenmeden, sakin ve uyumlu davranışlarla devam ettirebilirsiniz. Tek başınıza aldığınız kararlar karşınızdakilerin duygusal beklentilerine zarar verebilir. Görüşlerinizden  dolayı yanılabilir, planlarınızın ertelenmesinden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aldığınız haberler ve yapılan görüşmeler iş arkadaşlarınızla aranızda ki uyumun bozulmasına yol açabilir. Yanlış anlaşılmalar veya öfkeli konuşmalar duygusal ilişkilerde ani sonlanmalara neden olabilir. Bugün özellikle ekonomik konularla ilgili kararlar almamaya ve girişimlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün duygusal ilişki de olduğunuz kişiler için yapılan harcamalar finansal krizlere ve çatışmalara yol açabilir.Sanatsal yeteneklerinizi kullanabilmeniz için akşam saatlerini beklemenizde fayda var. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun ir zamanda olmasanız da yaptığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz fakat belirsizlik ve kararsızlık ertelemelere neden olabilir.