Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca iş ve sorumluluklarınızı titiz ve detaylandırarak yerine getirmek istediğiniz bir gün olabilir. Ancak içinde bulunduğunuz koşullar nedeniyle arzu ettiğiniz konsantrasyonu yakalamanız zor olabilir.  Ertesi gün gerçekleşecek Güneş tutulmasının etkisi yüzünden biraz gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yaşamdan aldığınız keyfi sorguluyor; mutlu ve huzurlu olmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmak veya idealize ettiğiniz durumlar bu hislerinizin de artmasına yol açabilir. Çocuklarınızla ilgili bir süredir ilgilendiğiniz konular artık bir sonuca ulaşabilir ve farklı bir yöne doğru ilerleyebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güneş tutulmasının etkilerini ve duygusal gerginliğini bugünden hissedebilirsiniz. Ev ve iş yaşantınızda düzenlerinizin değişmesine neden olacak enerjiler bazı bitiş ve başlangıçlar yapmanıza olanak sağlayacaktır. Hayallerinizi gerçekleştirecek belki de var olan koşulların getirdiği hayalkırıklılklarını yaşayacaksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde hem zihinsel hem de duygusal olarak huzursuz hissedebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşullardan veya geleceğe dair beklentilerin getirdiği hayaller sizi etkisi altına almakta ancak henüz bu konularla ilgili yeni başlangıçlar yapmayı gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Güneş tutulmasıyla birlikte bir şeyler değişebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal alandaki işleriniz ve değer yargılarınızla ilgili konular bugünlerde sizi meşgul etmekte. İçinde bulunduğunuz koşullar henüz netlik kazanmadığından ileriyi görmekte ve yeni adımlarınızı atmakta zorlanabilirsiniz. Elde olan işleri tamamlamak var olan bütçenizi gözden geçirmek için günün enerjilerini kullanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyen Ay kendinizi daha rahat ifade edeceğinize ve sorumluluklarınızın farkında olarak hareket edeceğinize işaret etmekte. Güneş tutulmasının gergin etkilerini hissetmeye başlamış olmaktan dolayı huzursuz olabilirsiniz. Gerek iş gerekse de özel hayatınızda yeni başlangıçlarda bulunmak için bekleyin.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İç dünyanıza çekildiğiniz bir gününüzdesiniz. Sorumluluklar ve özel yaşantınıza dair bilinçaltınızı kurcalayanlar sizi zihnen yorabilir. İçinde bulunduğunuz koşullarla ilgili sorgulamalarda bulunabilir; yapacaklarınız hakkında ön çalışma ve planlanabilirsiniz. Güneş tutulmasıyla birlikte hayatınız yeni bir ivme kazanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gelecekteki hedeflerinizi sorgulayabilir ve bunlarla ilgili alacağınız sorumluluklar üzerine düşünebilir; hayal kurabilirsiniz. Ancak bu isteklerinizi gerçekleştirmek için gerekli koşullara henüz sahip olamayabilirsiniz.  Güneş tutulması ile birlikte hem amaçlarınız hem de aşk hayatınızla alakalı yeni gelişmeler içine gireceksiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş hayatınız, özel ve sosyal yaşantınızla ön plandasınız. Sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmek isteyebilir; tamamlanması gereken işlerinize yönelebilirsiniz. Geçmişteki durumlar sizi duygusal anlamda zorlayabilir; fedakarlıklara itebilir. Kariyerinizi ve statünüzü etkileyecek gergin etkileri üzerinizde olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gelecekte yapmak istediklerinize zihnen odaklanabilir; planları ve ön hazırlıklarıyla ilgilenebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuk alanındaki konular da sizi meşgul edebilir. Ancak bu konularla ilgili yeni adım ve başlangıçlar yapmanız kolay olmayabilir.  Güneş tutulmasıyla birlikte pek çok şey yerine oturacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Duygusal paylaşımların getirdiği yoğun geçecek bir güne hazır olmalısınız. Detayları düşünerek hareket edecek olmanız huzursuzluğa neden olabilir. Beklentileri yüksek tutmanızda zaman zaman hayalkırıklığına veya ilerisi hakkında netleşememeyi getirebilir. Yeni adımlar atmak yerine durumunuzu sorgulamak faydalı olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve işbirlikleriniz üzerine yoğunlaşmanıza neden olabilir. Hayallerinizi ve beklentilerinizi yüksek tutabilir ancak karşınızdaki kişişlerden umduğunuz gibi yanıtlar almakta zorlanabilirsiniz. Güneş tutulması gelecek yönünde bazı şeyleri açığa çıkarabilir.