Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.11.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerini hareketli ve yoğun geçirebilirsiniz. Gün içinde duygusal olarak hassas ve karışık olabilir, sabitlenmekte zorlanabilirsiniz.. Fakat yapacağınız finansal anlaşmalar içinde bulunduğunuz krizleri çözmenize yardımcı olacaktır. Aile ilişkilerinden gayrimenkul alım satımında destek görebilirsiniz. Yaşamdan keyif alabileceğiniz organizasyonlar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Üstünde çalıştığınız proje ve anlaşmaları sabah saatlerinde sonuçlandırabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle harekete geçebilir, kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Bugün hassas ve alıngan olmanıza rağmen duygularınızı kontrol altına alabilirsiniz. İlerleyen saatlerinde aile ilişkileri ön plana çıkabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Duygusal yoğunluk içinde olmanıza rağmen planlı ve hesaplı davranarak içinde bulunduğunuz dar boğazdan çıkabilirsiniz. Çalışma ortamınızda kuracağınız işbirlikleri sayesinde ekonomik kazançlar elde edebilirsiniz. Girişimlerinizi sabah saatlerinde tamamlamalı öğleden sonrayı işlerinizi toparlamaya ayırmalısınız. Kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün yaşayacağınız duygusal hareketlilik sevdiklerinizin de desteğiyle sizi keyiflendirebilir. Aldığınız kararları uygulamaya koyabilir, bozulan ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. Romantik ilişkilerde sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir. Günün ilerleyen saatlerinde lükse kaçan harcamalar yapabilir, yeteneklerinizi açığa çıkarabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yalnız kalmak ve dinlenmek istemenize rağmen gelişen olaylar harekete geçmenizi gerektirebilir. Aile içinde yardımınıza ihtiyaç duyulabilir veya onlardan alacağınız destekle kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için akşam saatlerini beklemenizde fayda var. Burcunuzdaki Ay; gelişmeleri kontrol etmenizi sağlayacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün hedeflerinize kararlılıkla yürüyebilecek, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmaktan keyif alabileceksiniz. Yakın çevre, kardeş veya kuzenlerden alacağınız desteklerle kendinizi ifade edebilecek, idealleriniz doğrultusunda davranabileceksiniz.  Günün ilerleyen saatlerinde ise yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınızda endişelerinizi giderecek ve başarılı olduğunuzu hissettirecek gelişmeler yaşanabilir. Duygularınızla beraber sezgilerinizi de devreye sokarak, özellikle ekonomik konularda olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Fakat işlerinizi öğle saatlerine kadar tamamlamalısınız sonrasında ise arkadaşlarınızla beraber keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla uzlaşma sağlayarak, planlarınızı uygulamaya koyacak ve içinde bulunduğunuz duygusal karmaşadan çıkabileceksiniz. Kendi istek ve talepleriniz doğrultusunda hareket ederken kararlılık sergileyebilecek, düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Girişimlerde bulunmak yerine işlerinizin sonuçlarını almaya yönelik davranmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde gizli anlaşmalar ve kulislerden, destekler alarak içinde olduğunuz krizden çıkabilirsiniz. Finansal konularda karşınıza çıkan fırsatları kullanarak kendinizi daha neşeli ve iyimser hissedebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda bulunmak hem ilişkilerinizi düzenlemenize ve olumlu sonuçlanacak girişimlere yol açabilir. Akşama doğru kendinizden emin olabileceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün ilişkilerinizi düzeltmek için karşınızdakilerle diyaloğa geçebilir, geleceğe dair planlarınızı beraber yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ya da sosyal grupların sizi desteklemesi ve onaylaması fırsatları da beraberinde getirebilir. Olayları kontrol etmek yerine sezgileriniz de kullanarak gözlemci olmaya çalışın. Akşam saatlerinde finansal alanda ki liderliğinize ihtiyaç duyulabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gündelik işlerinizi yerine getirmeye çalışırken yaşanan aksilikleri kontrol etmek için sezgilerinize güvenmelisiniz. Gün içinde üstlerinizin de desteğiyle çalışmalarınıza devam edebilir, hedeflerinize varmanızı kolaylaştıran işbirliklerine kalkışabilirsiniz.  Beraber çalıştığınız kişilerden yardım alabilir, başarılı olabileceğiniz işlerde yer alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kendinizi çok daha iyi ve mutlu hissedeceksiniz. Romantik ilişkilerde olumlu gelişmeler olabilir, yaşamdan keyif alacağınız saatler geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizi sahiplenerek, onlarla duygusal paylaşımlarda bulunabilir, görüş ve düşüncelerinizin onaylanmasından dolayı kendinizi ifade edebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmamalı, var olan işleri tamamlamalısınız.