Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde iş ve çalışma koşullarınızla ilgili ertelediğiniz veya ihmal ettiklerinizi tamamlamaya yönelebilirsiniz. İşin içinde parasal konuların olduğu bu uğraşlar sizi bir şekilde yorabilir. Günün geç saatlerinde ise yurtdışı, eğitim, hukukla ilgili alanlarda sorumluluk ve görevler gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İşbirlikleriniz, ikili ilişkilerinizle ilgili bazı kadersel gelişmeler yaşayacağınız bir gün olabilir. İstek ve arzularınızı gerçekleştirmenize olanak sağlayacak son destekleri karşınızdaki kişilerden alma fırsatını yakalayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise duygusal paylaşımlar ve finansal konularda streslere açıksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma hayatınız yoğun geçecek; yolculukların, görüşmelerin ön planda olacağı bir gün sizi beklemekte. Birşeyler elde edebilmek için çaba içinde olabilirsiniz. Günün geç saatlerinde ise işbirlikleri, beraberlikler adına bir yandan ufuk açacak bir yandan da sorumluluk getirecek gelişmeler yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Son birkaç gündür duygularınızı derin ve tutkulu yaşamaktaydınız. Gün içinde yaşanacak gelişmelerle gerçekçi davranmaya iten bir ruh halinde olabilirsiniz. Ayrıca yakın arkadaşlar ve kardeşlerle aranızdaki sorunları çözmeye yönelik hareket edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ruh ve beden sağlığınıza dikkat edin.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve, gayrimenkule, yerleşime ve aileye ait konularda müzakere ettiğiniz hedeflerinizle ilgili belli bir karar noktasına gelebilirsiniz. Günün ilk bölümünü finansal koşullarınızı düzenlemekle geçirebilirsiniz. Duygularınızı ise yoğun ancak gerçeklerden uzaklaşmadan dile getirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Duygu ve düşüncelerinizi artık bir sonuca varmak istediğiniz konuya odaklayabilir; tüm becerinizi ortaya koyabilirsiniz. Geleceğinizi kurmak ve hedefleriniz için bugün çabalayabilir; yoğun çalışabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise belli bir yargıya ve karara varmanıza olanak sağlayacak gelişmeler yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızı bir süredir kurcalayan ve sizi huzursuz kılan gerek maddi gerekse de duygusal konuları artık geride bırakabileceğiniz koşullar içindesiniz. Ancak bu ruh halinden sıyrılmanız akşam saatlerini bulabilir. Sonrasında ise daha gerçekçi ve umutla bakacağınız koşular var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Başlattığınız girişim ve projelerle ilgili eksik kalan bölümlerin iyileştirilmesini ve son düzenlemelerini yapabilirsiniz. Grup çalışmalarında ise aldığınız görevi artık teslim etme aşamasına gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde doğru ise finansal konuların daha ön planda olacağı gelişmeler var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün büyükçe bir bölümünde olaylar kontrolünüz dışında ve size duygusal baskı hissettirecek şekilde gelişebilir. Henüz net olmayan koşullar akşam saatlerinde gün yüzüne çıkabilir ve sizi gerçeklerle yüzyüze getirebilir. Artan sorumluluklar kontrolü ele almanıza yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim, hukuk ve yolculukları içe alan konulardaki uğraşlarınızı artık sonuna gelmektesiniz. Grup çalışmaları ve bağlı olduğunuz ekiplerle işbirliği içinde hareket edebilir; işinizi tamamlamaya yönelik çalışabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra sizi iç dünyanıza döndürecek koşullar oluşabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal yaşamda yoğun çalışma koşulları içindesiniz. İşin içinde parasal ve duygusal temalarında olduğu gelişmeler sizi hırslı davranmaya itebilir. Ancak bazı şeylerin de sonuna geldiğinizin de farkında olarak hareket edebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra farklı bir atmosfer içine girebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Son günlerde kendi düşüncelerinizde ısrarcı olmanıza rağmen karşınızdaki kişilerin yarattığı koşullara da uymak zorunda kaldınız. Bugün artık bazı şeyleri artık bitirmek için harekete geçebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuksal alandaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni hamleleriniz olabilir.