Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 12.12.2012

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Görüş ve düşüncelerinizi savunurken fazla fanatik davranabilir, beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan gelişmeler sözlerin tutulmamasına neden olabilir. Bir anlık hevesle girişimlerde bulunmak isteyebilir, fakat eylemlerinizden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. İletişimde bulunduğunuz kişilerle abartılı tartışma ve konuşmalar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşınıza çıkan ani fırsatlar sizi heveslendirerek ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir fakat bugün başlangıçlar yapmak için uygun değil, elinizdeki işleri tamamlamaya çalışmak daha uygun olabilir. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar kontrolünüzde olmayan olaylardan dolayı engellenebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün karşınızdakilerden beklentileriniz çok yüksek olabilir, kendinize fazla güvenerek harekete geçmek isteyebilirsiniz fakat başlangıçlar yapmak için biraz daha beklemelisiniz. Abartılı beklentileriniz hayal kırıklıklarına neden olabilir. İş ve sosyal hayatınızda verilen sözlerin tutulmaması, işbirliklerinizde yanılsamalar yaşamanıza neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma arkadaşlarınızın desteği iş ve sosyal hayatınızda hedeflerinizi değiştirmenize neden olabilir. Fakat bugün yeni başlangıçlar yapmak yerine üstünde çalıştığınız projelerin sonuçlanması için uğraşmanız daha doğru olacaktır. Sizi korkutan ve bilinçaltında huzursuz eden kişi ve olayları karşısında güçlü davranabilir, düşmanlıklarla baş edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün size keyif ve mutluluk veren konularla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilir, çocuklarla beraber olabilirsiniz. Fakat başlangıçlarda bulunmadan varolan işlerinizi sonuca ulaştırmanızda fayda var. Finansal konularda ise üstlendiğiniz riskler beklentilerinizin karşılanmamasına ve hayal kırıklıklarına neden olabilir. Arkadaşlarınızla görüş ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aileye dair konular gündeme gelebilir, sevdiklerinizle beraber zaman geçirebilirsiniz. Fakat size fırsat gibi görünen yatırım ve gayrimenkul alım satımında fazla hevesli davranmamalısınız. Başlangıçlar yapmak yerine elinizdeki işleri sonuçlandırmaya çalışmalısınız. Sosyal hayatınızda karşınıza çıkan fırsatlar ikilemde kalmanıza hatta hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün anlaşmalar için uygun değil. İşbirlikleri ve ortaklıklar için karşınıza çıkan fırsatlar kafanızı karıştırabilir. Beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına neden olabilir. Konuşmalarınızda çok dikkatli olmalı yanlış anlaşılabileceğinizi unutmamalısınız. Başlangıçlar ve girişimler için uygun bir değil, var olan işleri tamamlamanız daha iyi olacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yeteneklerinize odaklanabilir, maddi konularla ilgili fazla iyimser düşünceler içine girebilirsiniz. Çalışma ortamınızda değişimler yapmak için fırsatlarla karşılaşsanız bile şartların belirsizliği girişimlerinizin sonuçlanmasına engel olabilir. Harcamalarınızda ve borçlanmayla ilgili dikkatli davranmalısınız. Beklentilerinizin karşılanmaması krizlere yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; kendinizi rahat ifade etmenize, girişimlerde bulunmanıza neden olabilir. Fakat başlangıçlar ve girişimler için uygun bir günde değilsiniz. Neşeli, iyimser ve enerjik olduğunuz bugün abartılı beklentiler içinde olmanız hayal kırıklıklarına yol açabilir. Kafanızın karışık olması, kararsızlık yaşamanızı ve ikilemde kalmanızı sağlayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yarın açılacak Yeniay öncesi kendinizi kapatabilir ve çevrenizden izole olmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızda kalan korku ve fobilerle yüzleşebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz. Çalışma ortamınızda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek isterken kafanız karışabilir, yüksek beklentilerden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün alacağınız haberler sizi heveslendirebilir ve geleceğe dair hedeflerinizle ilgili adımlar atmak isteyebilirsiniz. Fakat yeni girişimler ve başlangıçlar için uygun bir zamanda değilsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplar ve arkadaşlarla keyifli bir süre geçirebilir, görüşlerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz. Ekonomik konularda beklentileriniz karşılanmayarak hayal kırıklığına yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve aile hayatı arasında kalarak seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Yaşamınıza ve ilişkilerinize yönelik hayallerinizi gerçekleştirmek isterken hayal kırıklıkları yaşayabilir, kararsız kalabilirsiniz. Eksik ve yanlış bilgiyle yola çıkmanız ekonomik konularda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirememenize ve beklentilerinizin karşılanmamasına yol açabilir.