Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (12.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş ve sosyal hayatınızla ilgili sorumluluklar alarak, uzun vadeli davranabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinizi ya da sosyal konumunuzu etkileyecek bir iş teklifi alabilir; anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Adımlarınızı atarken duygularınıza kulaklarınızı tıkasanız da sezgilerinizden güç alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yurtdışı, eğitim ve hukukla ilgili işleriniz için olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Grup ve ekip çalışmalarından kaynaklanan gelen destekle hayata bakış açınızı netleştirebilir, yaşamdan ne istediğinize ve neye inandığınıza dair fikirler geliştirebilirsiniz. Bilgi alış verişleri lehinize olacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ortak gelirlerin, borç ve alacakların gündemde olacağı bir güne hazırlıklı olmalısınız. Vergi, kredi, miras ya da sigorta konularında imzalar atabileceğiniz, anlaşmalar yapabileceğiniz bir süreçtesiniz. Duygusal paylaşımlarda bulunmak istemekle birlikte otoriter ve mesafeli tavırlar gösterebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuzdaki Ay; koşulların bir süre daha sizin kontrolünüzde olmadığına işaret ediyor. Ancak şansın yine de ikili ilişkiler ve ortaklıklardan geleceğini bilmeli; fırsatları değerlendirmeye bakmalısınız. Uzun süre bağlayıcılığı olan sözler alıp verebilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatınızda yeni sorumluluklar alacağınız bir gün olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla belli sınırlar içinde yakınlaşabilir; birbirinize destek olabilir, fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Sağlığınızla araştırmalar yapabilir, tedavi olmak için harekete geçebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler olabilir, yeni karşılaşmalar yaşayabilir veya varolan ilişkinizin geleceğini ciddiyetle değerlendirebilirsiniz. Gün içinde size keyif veren uğraşlarla ilgilenebilir; sosyal ortamlarda yer alabilir; yetenekli olduğunuz alanlarda kendinizi geliştireceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ev ve aileye dair sorumluluklarınızda artışlar olduğundan; otoriteyi sağlamak için fazla ciddi olabilirsiniz. Fikir alış verişlerinde bulunmak ve işbirlikçi tavırlar içinde olmak size uzun vadede kazandırabilir. Gayrimenkullerle ya da yaşadığınız yerle ilgili sözleşmeler yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Zihnen oldukça verimli ve odaklanmaya müsaitsiniz. Bugün bir süredir üzerinde çalıştığınız anlaşma ve işbirlikleriyle ilgili haberler alabilirsiniz. Kardeş ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde; sorumluluk bilinciyle hareket ederek onlara fikir verebilir, bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün odak noktanız maddi manevi değerleriniz olabilir. Kazançlarınızla ilgili beklentilerinize kavuşabilir; geleceğiniz için uzun vadeli yatırım planları yapabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar ekonomik gelirler elde etmenizi sağlayabileceği gibi yeteneklerinizin de görünür olmasını sağlayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuza geçen Ay; kendinizi ifade edebileceğinize ve girişimlerde bulunabileceğinize işaret etmekte. İşiniz, sevdikleriniz ya da çevrenizle ilişkileriniz ve hedeflerinizle ilgili fırsatlara ve yeni gelişmelere açıksınız. Bugün kontrolün sizde olması rahat harekete geçmenizi sağlayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İlkeleriniz doğrultusunda davranmak istemenize rağmen bugün kontrolünüz dışındaki gelişmeler sizi durdurabilir. Kendi içinize dönerek yaşadıklarınızı değerlendirebilir, duygularınızı ifade etmek yerine kendinize saklayabilirsiniz. Gizli bilgilere erişim sağlayacak bağlantılar kurabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedeflerinize varmak için gruplardan ya da ekip çalışmalarından fayda görebilir; uzun vadede gelir ve kariyer elde edebileceğiniz görüşmeler yapabilirsiniz. İşten gelecek kazançları değerlendirmek ve gelecekteki projelerin ön hazırlıklarınız yapmak için uygun fırsatlar çıkabilir.