Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün ise sizi içten içe huzursuz eden bir duygusallık içinde olabilirsiniz fakat sezgileriniz çok güçlü olduğundan finansal alanda doğru adımları atabileceksiniz. Yalnız fazla hayalci olmamaya çalışın ve gerçekleri göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde düşüncelerinizden şüpheye düşebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayallerinizi gerçeğe çevirmek için gösterdiğiniz çabaya eşinizden ya da işbirliği yaptığınız kişilerden hem motive eden hem cesaret veren destekler bulabilirsiniz. Sosyal ortamlarda, kalabalıklar içinde olmanıza rağmen finansal sorumluluklar kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda var olan belirsizlikler, iş arkadaşlarınız ve çok çalışmanız sayesinde netleşebilir. Sezgilerinizde güçlü olduğundan cesaretle girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişilerin veya düşmanlarınızın engellemesiyle, ilerleyen saatlerde geriadım atabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün sevdiklerinizin de desteğiyle yüksek eğitim, mahkemeler ya da yurt dışı yolculuklarla ilgili hayallerinize ulaşmak için cesaretle ilerleyebilirsiniz. Fakat sonrasında gündelik yaşamın getirdiği sorumluluklar, kararlarınızdan emin olamamanıza ve vazgeçmenize neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularla ilgili kararsızlıklarınız ailenizin de sizi desteklemesiyle ortadan kalkabilir. Hızlı hareket ederek gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili adımlar atabilirsiniz. Yalnız beklentilerinizi yüksek tuttuğunuz veya risk aldığınız alanlarda hayalci olmanız sonuçta sert yüzleşmelere yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde kontrol sizde olmamasına rağmen zihninizi iyi kullanarak başarılı olabilirsiniz. Sezgileriniz karşınızdakilerin tavırlarını tahmin edebilmenizi sağlayabilir. Akşam saatlerinde ailevi sorumluluklar kararsızlıklara ve planların aksamasına yol açabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kazanma hırsınız daha fazla çalışarak kendinizi yormanıza neden olabilir. Bugün iş hayatında cesur adımlar atarak ekonomik başarılar elde edebilir, yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Fakat sonrasında alacağınız haberler şüpheye düşmenize ve üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aşktan yana hareketli bir gündesiniz. Gelişmelerin planladığınız gibi ilerlemesi için çaba sarf edebilir, cesaretle duygularınızı içinizden geldiği gibi açıklayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir veya hobilerinizle uğraşarak kendinizi şımartabilirsiniz. Fakat işin ekonomik tarafını görmezden gelmemelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün eviniz, aileniz için fedakârlıklar yapabilir, bitiş ve başlangıçları cesaretle karşılayabilirsiniz. Güçlü sezgilerinizle düşmanlıkları bertaraf edebilir, gizli desteklerle adımlar atabilirsiniz. Yaşamınıza dair sorumlulukların ağır bastığı bu günlerde kendinize fazla yüklenebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sezgilerinizi ve duygularınızı kullansanız da mantığınızla kararlar alabilecek,  gruplara ve topluluklara doğru hitap edebileceksiniz. İş anlaşmalarında kendinizi kabul ettirebilirsiniz. Fakat gizli düşmanlıkları ve kontrolünüzde olmayan olayları aklınızdan çıkarmamalı, tetikte olmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün iş hayatınızda maddi konularda ki taleplerinizi kabul ettirebilirsiniz. Zemin kaygan olmasına rağmen cesaretle doğru hamlelerde bulunabilir, yeteneklerinizin fark edilmesini sağlayabilirsiniz. Fakat her şeyin sizin hedeflediğiniz gibi ilerlememesi ihtimalini göz ardı etmemeli, fazla hayalci davranmamalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerlemeye başlayan Ay; cesaret gösterebileceğiniz işaret etmekte. Ufkunuzu açacak kişilerden alacağınız destekle; düşüncelerinizde netleşebilir, kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Fakat iş hayatının getirdiği sorumluluklar kafanızı karıştırarak kararsızlığa yol açabilir.