Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.02.2015)

KOÇ 21 MART-20 NİSAN

Sabah saatlerinde kafa karışıklığı ve ertelemeler yaşayabilir, bilinçaltınızda sizi içten içe huzursuz eden düşünce ve korkularla baş etmeye çalışabilirsiniz. Fakat sonrasında hedefler ve gelecekle ilgili planlarınızda ümit dolu olmakla birlikte risklere de açıksınız. Yurtdışı, eğitim ve medya alanında karşınıza çıkan fırsatları lehinize değerlendirmeye bakmalısınız.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Güne kafa karışıklığı, sorumlulukların ağır yükü ve engellerle başlayabilirsiniz. Kariyer hayatına odaklandığınız şu günlerde finansal konular sizi oldukça yorabilir. Alacağınız riskleri iyi hesaplamalı, borç ve alacak dengenizi kurarken, karşınıza çıkan fırsatları da iyi kullanın. Aileden gelen kaynakları yatırımlara dönüştürebilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni gelişmelere açıksınız. Fakat sabah saatlerinde kontrolün sizde olmaması kararsızlığa ve ertelemelere yol açabilir. Karşınıza çıkan kişilerin tavırları, geleceğe dair hedeflerinize varmanızla ilgili farkındalık sağlayabilir. Yeni diyaloglar ve sohbetler, anlaşmaları ve işbirliklerini de beraberinde getirerek özgüveninizi tazeleyebilir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

İş ortamınızda ki sorumlulukları yerine getirmekte zorlanarak ve ertelemelerle güne başlasanız bile öğleden sonra çalışma koşullarınızda yenilikler yapabilir; farklı teknikler uygulayarak değişime ayak uydurabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz özgün yöntemler kariyerinizde karşınıza fırsatlar çıkmasını sağlayabilir, cesaretle riskler alabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugün aşk, eğlence ve size keyif veren konulara ilginiz artarken risklere de açıksınız. Gerçi sabah saatlerinde finansal konular ve duygusal paylaşımlar kafa karışıklığına yol açsa da hemen sonrasında cesaretinizi toplayarak adımlar atabileceksiniz. Sizi geliştirecek eğitim ve yolculuklarla ilgili yeni fırsatlar önünüze çıkabilir.  Hayata bakış açınızda farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Sabah saatlerinde yaşanan ertelemeler hayal kırıklığı ve kararsızlık yaşatsa bile öğleden sonra hareketlilik yoğun olabilir. Ev ve ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Sizi yüksek beklentiye ve risk almaya yönelten gelişmeler karşısında hemen karar almamalı; süreci iyi gözlemleyiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Güne başlarken bazı aksaklıklar ve sakarlıklar yaşayabilir, verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ve yurtdışıyla ilgili işleriniz ufkunuzu açmakla birlikte yeni riskler almanıza da neden olabilir. Arkadaşlar ve sosyal çevrenizin cesaretlendirmesiyle, karşınıza çıkan fırsatları kullanabilir, yeni ilişkilere ve işbirliklerine girişebilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22 KASIM

Güne ekonomik koşullarınızı değerlendirerek, sorumluluklarınızdan dolayı beklentilerinizi düşürerek başlayabilirsiniz. Risk aldığınız girişimler hayal kırıklığına yol açabilir fakat sonrasında cesaretinizi toplayarak harekete geçebilirsiniz.  Yetenek ve yaratıcılık isteyen uğraşlarla ilgilenmek sizi mutlu edebilir. Çalışma ortamınızda yenilik yapma fırsatı bulabilirsiniz.

YAY 23 KASIM-22 ARALIK

Hâlâ burcunuzda ilerleyen Ay kendinizi daha rahat ifade etmenize, istek ve arzularınızın peşinden hevesle gitmenize olanak sağlamakta. Sabah saatlerinde beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına yol açsa da öğleden sonra hayata bakış açınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Romantik ilişkilerde işler istediğiniz gibi olabilir.

OĞLAK  23 ARALIK-20 OCAK

Bugün gelişmeleri kontrol etmekte zorlanabilir, olayların sizin aleyhinize ilerlediğini düşünebilirsiniz. Kendi içinize dönerek gelecekle ilgili beklentileriniz üzerine düşünebilir; risk almaktan çekindiğiniz konuları iyice değerlendirebilirsiniz. Fakat ilerleyen saatlerde karşınıza çıkan fırsatlar cesaretinizi toplamanıza yardımcı olacak ve yeni planlar içine girebileceksiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Sabah saatlerinde yaşanan belirsizlik kararsızlığa ve ertelemeler neden olabilir. Ekonomik konularda ki beklentilerin karşılanmaması hayal kırıklığına neden olabilir fakat öğleden sonra alacağınız haberler fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir. Hedef ve projelerinizle ilgili yeni girişimler içinde olabilir, size şans getirecek işbirliklerine girebilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

İş ve sosyal hayatınızda üstünüze düşen görev ve sorumlulukları yerine getirirken ertelemeler ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde karşınıza çıkan ani fırsatlar yeteneklerinizi kullanabilmenizi, ekonomik kazançlar elde etmenizi sağlayabilir. Kariyerinizde risk alarak girişimlerde bulunabilirsiniz.