Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk bölümünde iş ve sosyal hayatınızda sorumluluklarınızı yerine getirmek için hırsla hareket edebilirsiniz. Fakat görüşme ve toplantılardan olumlu sonuç alamayabilirsiniz. Öğleden sonra ise yeteneklerinizi kullanarak maddi konularda güvence sağlayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Görüş farklılıkları içten içe kaygılanmanıza neden olabilir, sizi öfkelendiren olaylara tepki vermeden sineye çekebilirsiniz. Burcunuza geçen Ay kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlayabilir, kontrolü ele alarak yaşamınıza dair girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sosyal ortamlarda yer alabilir; hedeflerinize varmak için mücadele içine girebilirsiniz. Finansal konularla ilgili işbirliklerinde çatışmalar yaşanabilir. Ancak sonrasında kendi içinize çekilmek ve dinlenmek daha huzurlu olmanızı sağlayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Güne toplumsal konularda ve iş hayatınızda cesur ve mücadeleci tarafınızla öne çıkabilirsiniz. Eşiniz ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren arkadaşlar ve gruplar içinde huzurlu bir zaman geçirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Görüşlerinizde ısrarcı oluşunuz hırsla davranmanıza sebep olabilir. Günlük programınızı uygulamakta zorlanabilir, çalışma ortamınızda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra kariyerinize de yararı dokunacak ortamlarda yer alabilirsiniz. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda endişeler yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca çevirmek, çocuklarla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmek için kaynak arayışına girebilirsiniz. Akşama doğru görüş ve düşüncelerinizi ifade edebileceğiniz gruplarla bir araya gelebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İkili ilişkiler de uzlaşmakta zorlanabilir, anlaşmalar da fikir birliğine varamayabilirsiniz.Karşınızdakiler sizi zorlasa bile yaşanacak gelişmeleri soğukkanlılıkla değerlendirmeye bakmalısınız. Öğleden sonra ise duygusal paylaşımlarda derinleşebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün hem iş hem sorumluluklar için fazladan gayret göstermeniz gerekebilir. Görüşleriniz doğrultusunda hırsla hareket edebilir; ısrarcı ve kararlı tutumunuzla çatışmaları körükleyebilirsiniz. İkili ilişkiler öne çıkabilir; huzur ve güven arayışında olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Size keyif veren konularla uğraşmak istemenize rağmen bütçenizi denkleştirememenin sıkıntısı yaşayabilir, gelirlerinizi artırmak için arayışlara girebilirsiniz. Romantik ilişkilerde aldığınız haberler sizi mutlu etse de beklentileriniz geçekleşmeyebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eve, yerleşime veya aileye ait konuların getirdiği sorumluluklar artabilir; bu durum bir miktar sizi gerginliğe sürükleyebilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinden itibaren değişen ruh halinizle birlikte keyiflere ve aşka yönelebilirsiniz. Huzur, güven beklentinizi karşılayacaksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aldığınız haberler programınızı ertelemenizi gerektirebilir. Dedikodular ve kulisler çevrenizle ilişkilerin bozulmasına ve sonradan pişman olacağınız sözler sarf etmenize neden olabilir. Evinizin huzurlu ortamında olmayı tercih ederek ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün harcamaları kontrol altına almakta zorlanabilir, yeteneklerinizi gruplara veya arkadaş çevrenize kanıtlamak isteğiyle hareket edebilirsiniz. Ancak aranızda yaşanabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. Günün ilerleyen saatleri daha huzurlu geçebilir.