Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün toplumsal konularda duyarlı olabilir, olaylara idealist bir gözle bakabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinize ulaşmak içinmücadele içine girebilir, bireysel veya ortak amaçlar için grup ve derneklerle birlikte hareket edebilirsiniz. Sevdikleriniz ve keyifleriniz için yaptığınız abartılı harcamalar gelirinizin yetmemesine ya da borçlanmanıza neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda yoğun bir tempo sizi bekliyor. Bir çok alanda çalışma yapabilir, her şeye birden yetişmek isteyebilirsiniz.  Ancak kendi fikirlerinizde ısrarcı olmamalı; geniş bir bakış açısıyla bakmalı; başkalarının da düşüncelerine yer vermelisiniz. Kariyerinize yönelik girişimlerde bulunurken almanız gereken riskler sizi rahatsız edebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Görüş ve düşüncelerinizi özgürce ifade etmek istemenize rağmen kontrolünüzde olmayan gelişmeler sizi engelleyebilir. Geleceğinizi düşünerek hareket etmek; yeni proje ve girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz ancak muhalif fikirler çatışmaya yol açabilir. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, sizi bağlayacak uzun vadeli ve abartılı vaatlerde bulunmamasınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konularla ilgili attığınız adımlarda engellerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeleri almakta zorlanabilir ya da gelirinizden fazla yaptığınız harcamalar yüzünden kriz yaşayabilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek için girişimlerde bulunmanıza rağmen gereksiz inatlaşmalar ve görüş farklılıkları ertelemelere yol açacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; ikili ilişkiler ve ortaklıkların gündeminizde önemli bir yeri olacağına işaret ediyor.  Ortak bir gelecek hazırlığında olabilirsiniz ancak kendi beklentilerinizi ön plana almamalı ve isteklerinizi abartmamalısınız.. İşbirliği yaptığınız kişilerin sizin gibi davranmalarını beklerken mücadele etmeniz gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çok çalışarak kendinizi yorabilir, yoğun iş temposunun getirdiği zorluklarla mücadele edebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle yaşadığınız fikir ayrılıkları karşılıklı inatlaşmaya dönüşerek, günlük programınızın aksamasına neden olabilir. Çalışma koşullarınızı yenilemek ve güncellemek için yeni tekniklere ihtiyaç duyabilir, içten içe beklentilerinizi abartabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün yaşamdan beklentilerinizi abartabilir, keyiflerinize ve sevdiklerinize fazla düşkünlük gösterebilirsiniz.  Gelecekten beklentileriniz yüksek olmasına rağmen ilkeli hareket etmek zorundasınız. Maddi konularda kendinizi güvende hissetmek için yapacağınız yatırımlar risk almanızı gerektirdiğinden huzursuz olabilir, gereksiz çatışmalara girebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızdan beklentileriniz bitiş ve başlangıçlar içinde olmanıza yol açabilir.  İdealinizdeki koşulları oluşturmak için harekete geçmek isteğindesiniz ancak sizi engelleyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle aranızda güven krizleri oluşabilir, aileye dair konularda attığınız adımlarda beklediğiniz desteği bulamayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yakın çevrenizden beklediğiniz desteği almakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yapacaklarınıza odaklanmalı; konuşmalarınızda ve görüşlerinizde ısrarcı olmamalısınız. Çalışma ortamınızda yaşanan yoğunluk sinirlerinizin gerilmesine ve sağlığınızın olumsuz etkilenmesine neden olabilir. İletişim trafiğini doğru yönetebilmek için abartılı sözlerden kaçınmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kazançlarınızı yeni bir gözle değerlendirmek ve yeni gelir kaynaklarına yönelmek için keyiflerinizden vazgeçmeniz gerekebilir. Risk alarak yapacağınız yatırımlar borçlanmanıza ve finansal krizlere yol açabilir. Beklentilerinizi fazla abartmamalı, sağlam adımlarla ilerlemelisiniz. Sevdiklerinizle ve çocuklarla olan ilişkilerinizde güven sorunu yaşanabilir. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Ay, kendinizi ifade etmenize ve yaşamınıza dair kararlar almanıza olanak sağlıyor. Aile içinde yaşanabilecek olayların veya yerleşimle ilgili sorunların üstesinden alternatif çözümlerle gelebilirsiniz ancak fazla ısrarcı olmamalı, gereksiz inatlaşmalara girmemelisiniz. Karşı taraftan beklentilerinizi fazla yüksek tutmamakta fayda var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kendi içinize yönelerek geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Fakat gelen haberler ve dedikodular öfkelenmenize neden olarak abartılı tepkiler vermenize yol açabilir.Girişimlerde bulunmak için yeterli özgüvene sahip olmak için başkalarının desteğine ihtiyaç duysanız da verilen sözler tutulmayabilir.  Fazla ısrarcı olmamalı, bir süre daha beklemeyi göze almalısınız.