Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün eve, aileye ait konularla fazlasıyla meşgul olabilirsiniz. Ani tepkiler vermenizi gerektiren beklenmedik gelişmeler, ilişkilerinizde de gerilime neden olabilir. Sevdiklerinizi korumak isterken üstünüzde ki baskının arttığını hissedebilir, duygusal olarak yıpranabilirsiniz.   

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle bağlarınızın ve iletişiminizin artacağı bir gün olabilir. Sabah saatlerinde gelen haberler gizli ilişkilerin ya da dedikoduların açığa çıkmasına neden olabilir. Bugün kendinizi ifade ederken fevri davranabilir, sözlerinizi tutamayabilir, yollarda çok zaman harcayabilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konular, alacak ve borçlar gündeminizdeki yerini korumakta. Beklediğiniz ödemeleri alamamanız, hedeflerinizden vazgeçmenize neden olabilir. Üstünüzde ki ekonomik baskının artması hemen harekete geçmek isteği uyandırsa da engellerden dolayı beklemeniz gerekebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde ilişkilerle ilgili bazı sorunlar yaşayabilir, iş ve sosyal hayatın gerekliliklerini yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal iniş çıkışların yoğun olması, eve aileye veya anneye ait gelişmeler sizi yorabilir. Karşınızdakilerin sizden beklentileri kendinizi baskı altında hissetmenize yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünlerde kendi iç dünyanızda olmak, duygularınızı tartmak isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz ve aileniz için endişelenebilir, kendinizi ifade edememenin huzursuzluğunu yaşayabilirsiniz. Maddi, manevi değerlerinizi korumak ve savunmak isterken görüş farklılıkları çatışmalara neden olabilir. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gruplar, arkadaşlar veya aileniz gün boyunca ilgi göstermeniz gereken kişiler olabilir. Herkesin sorunuyla ilgilenmek ve yardımcı olmak isterken kendi sorumluluklarınızı yerine getirememenin baskısını hissedebilirsiniz. Borçlar ve ödemeler konusunda yetersiz kalabilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınız açısından hareketli geçecek bir gün sizi beklemekte. Duygularınızda ki değişimin herkes tarafından fark edilmesi sizi rahatsız edebilir. Toplantı ve görüşmelerde sakin kalmaya çalışmalısınız. Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız kişiler sizi yeteri kadar desteklemeyebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün kendinizi fazla hassas hissedebilir, geçmişi hatırlarken bir yandan da gelecek hakkında hayaller kurabilirsiniz. Çalışma ortamınızda ki görev değişiklikleri ya da iş arkadaşlarınızla fikir uyuşmazlıkları yüzünden gerilim yaşanabilir, görüşmelerden olumlu sonuç alamayabilirsiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün finansal konularda yaşadığınız endişeler duygusal krizlere de yol açabilir. Eviniz ya da aileniz için yapacağınız harcamalar bütçenizi aşabilir ekonomik olarak baskı altında olabilirsiniz. Kendi keyfiniz için harcadığınız zaman veya para kendinizi suçlu hissetmenize neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz tavır ve davranışları sizi etkileyebilir; rekabete itebilir. Onların hassasiyetlerini anlamalı ve duyarlı davranmalısınız. Aile ilişkilerin de gerginlikler yaşanmasının neden sizin tek başınıza kararlar almanız, kimseye danışmamanız olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün duygusal ve zihinsel olarak kendinizi yük altında hissedebilir, yoğun çalışma temposunun karşılığını almakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda sözlü tartışmalar yaşanabilir. Biraz daha karşınızdakileri anlamaya çaba sarf etmelisiniz. Akraba ziyaretleri yapmanız gerekebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sevdikleriniz ve çocuklarınız için yapacağınız harcamalar bütçenizin dengesini bozabilir. Romantik ilişkilerde beklediğiniz şefkati bulmayabilir, karşınızdakinin sevgisinden emin olamayabilirsiniz.  Duygusal iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz için kendinizi olaylara fazla kaptırmayın.