Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hassasiyetinizin artması sevdiklerinize karşı daha fedakâr olmanızı ve yardımseverliğinizi körükleyebilir. Daha önce farkına varmadığınız sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkarabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili gizli destekler alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gün içinde grup veya kurumlardan alacağınız desteklerle hayallerinizi gerçekleştirme yolunda adımlar atabilirsiniz. Sanat, edebiyat, şiir, dans gibi etkinliklerde yer almaktan keyif alabilir; yeteneklerinizi gruplar içinde gösterebilir ve ilgi görebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sosyal hayatınız bugün hareketlenebilir; işinizle ilgili hayallerinizi uzman kişilere danışarak fikir alabilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi huzursuz eden düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmak veya bir kenara bırakmak kendinizi iyi hissetmenize yol açacaktır.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin ve sezgilerinizin yardımıyla başarılı sonuçlar alabileceğiniz adımlar atabilirsiniz. Hassasiyetinizin artması dostlarınızın maddi manevi desteğine ihtiyaç duymanıza sebep olabilir. Çok fazla zorlamadan olaylar lehinize dönecek.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Duygusal ve finansal paylaşımlarda hassas olabilirsiniz fakat yaşamınızda ki dengeleri gözeterek sağlam adımlar atmaya da özen göstereceksiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki statünüzü korumak adına kaynaklarınızın bir bölümünü bu alana aktarabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ortaklıklarda yaşayacağınız paylaşımların yanı sıra kontrolü de kaybedebilirsiniz. Karşı tarafın talepleri sizin isteklerinizden vazgeçmenizi ve fedakârlık yapmanızı gerektirebilir. Gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirerek aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteğini alacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günlük programınızın yoğun olmasına rağmen iyi organize olarak, kendinizi fazla zorlamadan işlerinizi yapabilirsiniz. Ev işleri ve tadilat, tamirat gibi konular da uzmanlardan destek alabilir, duygusal ve düşünsel paylaşımlardan fayda görebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Romantik ilişkilerle ilgili hayallerinize yaklaştığınıza dair haberler alabilir, kendinizi fazla zorlamadan sevdiklerinizi ikna edebilirsiniz.  Bugün eşiniz, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız kişilere güvenebileceğinizi hissetmek sizi mutlu edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gün boyunca eve, yerleşime veya aile yaşantınıza dair gelişmeler gündeminizde önemli bir yer tutmakta.  Sağlığınızı zorlayan alışkanlıklarınızdan kurtulmak için uygun ruh halinde olabilir, fazla çaba harcamadan olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yakın çevrede yaşanacak olaylarda mantığınızına ve sezgilerinize de kulak vereceksiniz. Hayalinizde olan bir eğitim veya seyahatle ilgili girişimde bulunabilir, aşktan yana şanslı olabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken net ama yaratıcı bir dil kullanabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sevdiklerinizi mutlu etmek uğruna bütçenizi aşan harcamalara yönelseniz bile, akılcı ve dengeli davranmaktan vazgeçmeyeceksiniz. Ev, yerleşim veya gayrimenkulle ait işler sizi uğraştırmanın yanı sıra fırsatlar da getirebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hâlâ burcunuzda hareket etmekte olan Ay; kendinizi rahat ve etkileyici ifade etmenize olanak sağlamakta. Maddi manevi güvene ve huzura önem verdiğiniz bir dönemde ağzınızdan çıkan sözleri iyice tartmak isteyebilirsiniz.