Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Nisan
 
Yatırımlarınızla ilgili değerlendirmelerinizin gidişatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Spekülasyondan kaynaklı kazanç artışınız olabilir. Aşka, sevgiye dair alanlarda ise beklentilerinizi yükseltecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarla paylaşımda bulunabilirsiniz. Yetenekleriniz size gururlandırabilir. 
 
Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs
 
Geçen hafta başlatmış olduğunuz girişimlerinizle ilgi artı eksi bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Kendi değerinizle, var olan ilişkinizle ilgili de bazı değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Ayrıca gayrimenkul, aileden gelen mal varlıklarıyla alakalı beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. 
 
İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran
 
Sizin dışınızda gelişen olayları kendi kontrolünüze almak için çaba içinde olabilir; ikna turlarına çıkabilirsiniz. Etkileyici konuşmalar yapabilir; fikirlerinizi süslü bir dille ifade edebilirsiniz. Henüz tamamlanmamış bir anlaşma bir eğitim veya yolculuğun maddi yönüyle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.
 
Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz
 
Hedeflerinizi gerçekleştirmek için finansal kaynağa ihtiyaç duyabilir veya var olan gelirlerinizi verimli şekilde kullanmanın yollarını arayabilirsiniz. Güçlü ve konusunda yetkin kişilerle irtibata da geçebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında veya gruplar içinde bazı çekişmelere ve güç gösterilerine çekilebilirsiniz.
 
Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Halen burcunuzda ilerleyen Ay; sizi gözler önünde tutmaya devam ediyor. Gerek parasal gerekse de konumunuzla alakalı güç gösterilerinin olduğu durumlar ve olaylar yaşayabilirsiniz. Yönetsel tarafınızı ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. İş ve sosyal yaşamda ise hala hareketli koşullar var. 
 
Başak 24 Ağustos - 23 Eylül
 
Zihninizde tasarladığınız plan ve projeleri henüz ortaya çıkarmak için koşullarınız uygun değil. Bugün işin mali veya hukuksal yönüyle ilgilenebilir; sağlam bir temel kurmak için çalışabilirsiniz. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylarla karşı da hazırlıklı olmalı; mücadeleyi bırakmamalısınız.
 
Terazi 24 Eylül - 22 Ekim
 
Parasal alandaki gelişmeler hedeflerinizle ilgili yeni bir tutum ve tavır geliştirmenizi gerektirebilir. Beklentilerinizin üzerinde sizi bir yandan keyifli kılan diğer bir yandan da gurulu kılan durumlar oluşabilir. Bağlı olduğunuz grup ve dernekler içinde güvenirliliğiniz test edilebilir. 
 
Akrep 23 Ekim - 22 Kasım
 
Güç gösterilerine açık bir gündesiniz. İkili ilişkinizde, işbirliklerinizde geçen hafta başlatmış olduğunuz girişimlerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerin sizi zorlamalarına rağmen kendi bildiğinizi okumaktan vazgeçmeyebilirsiniz.
 
Yay 23 Kasım - 22 Aralık
 
Kendi düşünce ve fikirlerinizde ısrarcı olabilir, yaratıcı yönünüzü kullanabilirsiniz. İşe ait konurda yabancılarla irtibata geçebilir; maliyet hesapları yapabilir; maddi manevi uygun koşulları oluşturacağınız görüşmelerde bulunabilirsiniz. Elinizde olan imkanları en verimli hale getirmek için çabalayabilirsiniz.
 
Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak
 
Maddi manevi paylaşımların sizi fazlasıyla meşgul edeceği bir gün geçirebilirsiniz. Keyiflerinize düşkünlük, çocuklardan kaynaklı harcamalar veya sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde maddiyata ait sorunlar sizin bu alanda ufak çaplı krizler yaşamanıza neden olabilir. Herşeyi kontrol etmek, esneyememek ve istediğiniz gibi yönetmek yorabilir.
 
Kova 21 Ocak - 19 Şubat
 
Koşulların başkalarına olmasından dolayı özgürlüğünüzün elinizden alındığını düşünebilirsiniz. Bu yüzden bazı sorunlar yaşamaya açıksınız. Eve, gayrimenkule ait konularda geçen hafta başlatmış olduğunuz girişimlerle ilgili mücadeleli ve işbirliği gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. 
 
Balık 20 Şubat - 20 Mart
 
İş hayatında sorumluluklarınız artarak ilerlemektesiniz. Fikirlerinizi uygulamak isterken her türlü sorunu göz önünde bulundurarak hareket etmeniz gerekebilir. Anlaşmaların mali yönü, size kazandıracağı prestij tarafı önem kazandığından kendi düşünceleriniz etrafında kişilerle irtibatta olabilirsiniz.