Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün son günlerde yaşadığınız telaş veya kaygan koşullardaki olaylara verdiğiniz fevri tepkileri geride bırakabilirsiniz. Zamanı maddi manevi konularda sağlam ortamlar geliştirmek adına olumlu kullanabilirsiniz. Ancak abartılı harcamalarda bulunacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise iş ve sosyal yaşamda size otorite sağlayacak şartlar var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzdaki Ay; sizi istekleriniz konusunda bir yandan ısrarcı kılarken gerek para gerekse de ilişkiler alanında zorlanmaya neden olabilir. Güzelliğiniz veya sahip olduklarınızla parlamak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için güçlü kişilerle bir araya gelebilir; destekleriyle sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Ayrıca yaratıcılığınızı kullanacağınız koşullar içindesiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bilinçaltınızı kurcalayan para meseleleri veya ilişkilere dair konularla bugünlerde meşgulsünüz. Sabah saatlerinde sizi zorlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz bu yüzden kuracağınız iletişimde dikkatli olmalısınız. Günün ilerleyen vakitlerinde ise ortak gelirler veya duygusal paylaşımlarınızda karşınızdakilerden talepkar olabilir; sizi desteklemelerini arzu edebilirsiniz. Yanılgılara dikkat.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedef ve amaçlarınız için ailenizin ve sevdiklerinizin destek ve yardımına ihtiyacınız olabilir. Günün ilk saatlerinde aradığınız maddi ve manevi güveni bulmakta zorlanabiliriniz. Ancak sonrasında isteklerinize daha rahat ulaşabileceksiniz. Güçlü dostlardan veya yetkin kişilerden size geleceklerle keyiflerinize yönelebilirsiniz. Aynı zamanda hayallerinizin peşine düşebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatta gözler önünde olacağınız bir sizi beklemekte. Gerek güzelliğiniz gerekse de maddi varlığınız veya güvenilir kişiliğinizle ön planda olacaksınız. Sabah saatlerinde sizi duygusal olarak yoran durumlar günün ilerleyen zamanlarında yerini rahatlamaya bırakabilir. Size hizmet eden kişi ve kurumlardan alacağınız desteklerle hayallerinizi gerçekleştirme şansınız var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Maddi ve duygusal paylaşımlarla ilgili zorlukları atlatmış olmanın huzurunu bugün yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde yine bu alanlardaki gelişmeler sizi biraz zorlasa dahi günün ikinci yarısı daha rahat geçecektir. Gelecekteki konforunuzu sağlamanıza olanak sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilir; çocuğunuzla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Eşiniz ve dostlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gruplar, dernekler veya arkadaşlar arasında gözdesiniz. Sabah saatlerinde sizi zorlayan maddi işlere rağmen sonrasında daha keyifli hissedebilirsiniz. Finansal konularda, duygusal paylaşımlarda aradığınız güven ve huzuru size sağlayacak aile büyükleri veya yetkin kişiler yardımıyla engelleri aşabilirsiniz. Akışta kalmak ve geleni kabullenmek sizi hayallerinize taşıyabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde ikili ilişkilerde aradığınız güven ve huzurun peşindesiniz. Sabah saatlerinde bu isteğinizi abartabilir veya beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz. Düşüncelerinizi belli seviyede tutmak sizin doğru adımlar atmanıza ve iletişimde bulunmanıza olanak sağlayacaktır. Yakın çevre ve kardeşlerden size desteklerin olması gerçekleri görmenize yardımcı olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sorumluluklarınızı bir kenara koyup hayatın keyifli yönünü yaşamak istemektesiniz. Ancak sabah saatlerinde bu konforu sağlamak pek mümkün olmayabilir. Gerek yurtdışından gerekse de yolculuklar veya medyayı ilgilendiren alanlardan zorluklar söz konusu. Ayrıca para işlerinize de dikkat etmelisiniz zira harcamalarınızı arttıracak durumlar söz konusu. Akşam saatleri daha dingin olabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çocuklarınıza, sevdiğiniz kişiye yaklaşımlarınız sabah saatlerinde biraz gerginlik içerebilir. Aranızdaki güvene veya finansal konulara dayalı durumların bu durumla yakından ilişkisi olabilir. İlerleyen saatlerde ipleri ele alarak gereken tavır ve davranışları gösterebileceğiniz ve destek vereceğiniz koşullar var. Sizi hayale kaptıracak veya hayalkırıklığına sebep olacak düşüncelerden uzak durun.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Kendinize olan özgüveninizi zedeleyecek kişilerden ve olaylardan sabah saatlerinde uzaklaşmaya çalışın. Karşınızdaki kişilerin kendilerini üstün görme ve göstermeye yönelik davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bilinçaltınızı huzursuz edecek düşünceleri bir kenara bırakarak akışta kalmalı ve istekleriniz için elinizden geleni yapmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde söylemlerinizin işbirliğine yönelik olmasına dikkat etmelisiniz zira ağzınızdan çıkanlar ilişkilerinizde sorun yaratabilir. İlerleyen vakitlerde hedefleriniz için sağlam adımlar atmanıza olanak sağlayacak deste ve yardımları gerek yakınlarınızdan gerekse de yetkin kişilerden alabilirsiniz. Gün içinde diğer yaşayacaklarınız karşısında tevekkül göstermek ve akışta kalmakta zorlanmayacaksınız.