Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün adım atarken yanınızda birine ihtiyaç duyabilir, ortak hareket etmek isteyebilirsiniz. Yaşamınıza dair konularda fırsatlarla karşılaşabilir; işbirliğine yönelik fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Yolculuk, eğitim veya seminer gibi sizi geliştirecek faaliyetler içinde olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günlük uğraşlara veya yakınlarınıza vakit ayırabilir, iş ortamınızda uyum ve beraberliğe önem verebilirsiniz. Maddi kazançlarınızı artırmak için başlatmış olduğunuz girişimlerde olumlu gelişmelerle olabilir, anlaşmaya varabilirsiniz. Ekip çalışmaları içinde bulunmak faydanıza olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yaşamdan keyif almak ve kendi istekleriniz doğrultusunda davranmak isteyebilirsiniz.  Romantik ilişkilerde beklentileriniz gerçekleşebilir, etkili konuşmalar yapabilirsiniz. Sosyal organizasyonlar, çocukları da içine alan gelişmeler mutluluk kaynağı olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün bilinçaltınızı kurcalayan konularda bir karar alabilirsiniz. Ev ve aile ile ilgili konularda işbirliğini sağlamak için çaba içine girebilir; içinizde sakladığınız düşüncelerinizi uygun bir dille açıklayabilirsiniz. Misafir ağırlayabilir, ziyaretlere gidebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kardeş, yakın çevre ve arkadaşlarla beraber olmak isteyebilir; birlikte sosyal organizasyonlara katılabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar, kuracağınız diyaloglar, sizi hedeflerinize daha da yaklaştırabilir. Grup ve ekip çalışmalarında dengeyi sağlamak için kararlar almanız gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda yapacağınız toplantılar ve görüşmeler hem kariyeriniz hem de kazançlarınız üzerinde olumlu gelişmelere vesile olabilir. Bütçenizi dengelemek için ortaklık ya da işbirliği yapabilirsiniz. Bugün kendinizi çok rahat ifade edebilir, ortamın huzurunu sağlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim, medya ve yolculuklarla ilgili girişimlerde olumlu gelişmeler yaşayabilir; istediğiniz desteği alabilirsiniz. Entelektüel birikiminiz, işbirliklerine yatkın davranışlarınızla aynı görüşü paylaştığınız gruplar içinde ön plana çıkabilir, olayların kontrolünü ele alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkilerinizi ve sevgiden beklentilerinizi sorgulamak için uygun bir gün olabilir. Kendi içinize dönerek sizi hem zihinsel hem de duygusal krize sürükleyen konulara yönelebilir; çözüm arayışı içine girebilirsiniz. Sezgilerinize kulak vererek mantıklı kararlar alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hem özel hem sosyal ilişkilerinizde dengeli davranmanız ve işbirliği içinde bulunmanız gerekebilir. Grup ve dernek çalışmaları zamanınızı alabilir, herkesi memnun edecek anlaşma zemini oluşturmaya çalışabilirsiniz. Karşınızdakilerle fikir birliğine varmanız fırsatları çoğaltabilir.   

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda ön planda olabilir; yapacağınız sunum, görüşme veya anlaşmalarla gündemde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iletişim içinde olmak size fayda sağlayabilir; fikirlerinizi paylaşmaktan kaçınmamalısınız. Bugün kişileri ve firmaları bir araya getirme görevi size düşebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yaratıcılık gerektiren çalışmalar için kendinizi hazır hissedebilir, romantik ilişkilerde ve maddi kazançla ilgili konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hayata bakışınızı ve görüşlerinizi ifade ederken sevdiklerinizin de desteği alabilir, sosyal ortamlar içinde bulunabilirsiniz. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda işbirliği sağlamak ve eşin, ortağın parasından faydalanmak istiyor olabilirsiniz. Vergi, kredi, borç, alacak gibi işlerinizde adil ve huzurunuzu bozmayacak çözümlere ulaşabilirsiniz. Aile fertleriyle ortak gayrimenkul alım satımı yapabilir ya da komisyon alabilirsiniz.