Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün; sosyal ilişkileriniz yoğun olabilir, alacağınız haberler sizi heveslendirerek harekete geçirebilir. Yaşamdan daha fazla keyif alarak, kendinizi şanslı hissedeceğiniz bir süreçtesiniz. Yolculuklarınızı ve ziyaretlerinizi planlayabilir, yakın çevrenizle bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz fakat finansal sorumluluklar sevdiklerinizle aranızın bozulmasına yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kazançlarınızı artırmak için hevesle başladığınız girişimler sonuç verebilir, bütçenizi düzenlerken farkındalığınız artarak yeni gelir kaynaklarının arayışına girebilirsiniz.Özellikle gayrimenkul alım satımı, kiralanması gibi konularda destekler bulabilirsiniz. Ama yine de aile içinde karşılaşacağınız muhalefet planlar yapmanızı engelleyerek, çatışmalara neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinizi içtenlikle ve yüksek sesle ifade edebilirsiniz. Kardeşler, kuzenler veya komşularla ilişkilerinizde sorumluluk üstlenmekten kaçınmayarak onlara rehber olmaya çalışabilirsiniz. Yakın çevreyle hem de arkadaşlıklarda köprü vazifesi görerek, onları kaynaştırabilirsiniz. Fakat verdiğiniz sözlerin sorumluluğunu üstlenmemeniz ilişkilerinizin bozulmasına yol açabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yeteneklerinizi kullanarak, mali alanda yönetim gücünüzü fark edebilirsiniz. Bilinçaltınızın hala çok karışık olmasına rağmen farkındalığınızın da artması sizi heveslendirebilir.  Arka planda ticari faaliyetler içine girebilirsiniz. Marka ve lüks tutkusuyla yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir, keyiflerinizden ve sevdiklerinizden ödün vermeniz gerekebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendinize güveninizin yüksek olduğu, yaşamsal kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla kuracağınız iletişim farkındalığınızı artıracak, sosyal ortamlarda aktif rol oynayabileceksiniz. Hem aile içinde hem de kariyerinizde üstlendiğiniz sorumluluklar planlarınızın ertelenmesine ve ilişkilerinizin bozulmasına yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün göz önünde olabilir, sizin için risk içeren girişimlere cesaretle atlayabilirsiniz. Gizli görüşme ve anlaşmalar, kulisler kariyerinizde atılım yapmanızı sağlayabilir fakat dedikodulara ve olumsuz haberlerden dolayı ilişkilerinizin bozulmasına hazırlıklı olmalısınız. Herkesin bilmesini istemediğiniz konular açığa çıkarak sizi zor duruma sokabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sosyal ortamlarda, grup ve derneklerde keyif alacağınız faaliyetler içinde olabileceğiniz bir süreçtesiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişiler farkındalığınızın artmasına ve görüşlerinizde netleşmenize yardımcı olacaktır. Fakat gerek romantik ilişkilerde gerekse arkadaşlarınızla aranızda anlamsız bir güç savaşı patlak verebilir, ekonomik sorumluluklar keyfinizi kaçırabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün, zihinsel paylaşımlar ve bilgi alış verişleri olaylara bakış açınızı değiştirebilir. Krizlerin çözümü için akılcı girişimlerde bulunabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle kuracağınız diyalog kariyerinizde olumlu gelişmeler sağlayabilir. Ama ihmal ettiğiniz sorumlulukları üstlenmeniz gerekliliği ilişkilerinizde ve sosyal statünüzde sorunlara neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken yakın ilişkide olduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz. Bugün karşınızdakilerle birlikte hareket ederken zihinsel bir uyum yakalayabilir,  sevdiklerinizle beraber keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Fakat yüksek eğitim, yurt dışı, medya ya da mahkemelerle ilgili planlarınız da aksamalar olabilir, fikir birliği yaptığınız kişilerle aranız bozulabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Günlük hayatın telaşı içinde yorulacağınız bir gündesiniz. Zihinsel sağlığınıza dikkat etmeli, kendinize de zaman ayırmalısınız. Ailenizin sözlerine kulak verirseniz finansal krizlere daha kolay çözüm üretebilir, üstünde çalıştığınız projelere farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Geleceğe dair hedefleriniz için attığınız adımlar kaynak kıtlığından dolayı ertelenebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün yaratıcı çalışmalar için yoğun zihinsel çaba gösterebilirsiniz. Fikir alış verişleri farkındalığınızı artırarak, sizi heveslendirebilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alarak size keyif veren uğraşlara, hobilere yönelebilir, entelektüel faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Fakat üstleriniz ve işe dair sorumluluklarınız planlarınızı bozabilir, ilişkilerde sorun yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş, sosyal ve özel yaşamınızda fırsatlarla karşılaşabilir, girişimlerinizin sonuçlarını alabilirsiniz. Ticari faaliyetler ekonomik gelirlerinizde farklılığa yol açabilir, ailenin de desteğiyle mali konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bugün akrabalarınızla ya da beraber çalıştığınız kişilerle düşeceğiniz fikir ayrılıkları ilişkilerin bozulmasına ve güç savaşlarına neden olabilir.