Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ortak gelirler, vergi, sigorta gibi mali işlerinizle ilgilenebilir; alacaklarınızda ısrarcı olabilirsiniz. Duygusal paylaşımlara tutkuyla yaklaşabilir; sevdiklerinizi kıskanabilir, ya da lüks harcamalar yapabilirsiniz. Sezgilerinizi kullanarak gelişmeleri manipüle edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve ortaklıklar günün konusu olacak. Karşı tarafın tutkulu ve sizi yönlendirmeye çalışan davranışlarıyla yüz yüze gelebilirsiniz. Ev, gayrimenkulle ilgili girişimlerde bütçenizi aşabilirsiniz. Hayallerinize ulaşmak için destek alabilir, yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günlük işlerinizi ve alışkanlıklarınızı düzenli bir şekilde sürdürmek istemenize rağmen bazı yenilenmeler ve değişiklikler yapabilirsiniz. İşte ve çalışma arkadaşlarınızla aranızda sizi ısrarcı olmanızı gerektiren gelişmeler yaşansa da; yaratıcı fikirler üreterek çözüme ulaşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün aşkta tutku ve kıskançlık hisleriyle hareket edebilirsiniz. Bir yandan istekleriniz için özgüvenle ilerleyebilir; diğer taraftan ise reddedilme korkusu yaşayabilirsiniz. Hesapsız harcamalardan kaçınmalı; isteklerinizi sınırlandırmayı bilmelisiniz. Sezgilerinize kulak verirseniz daha mutlu olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, gayrimenkul veya ailevi konularda sizi güvensizliğe iten konuları çözüme ulaştırmak çaba gösterebilirsiniz ancak ısrarcı ve tutkulu davranmaktan kaçınmalısınız. Yaptığınız fedakârlıklar kimse tarafından fark edilmese de sizi mutlu edecek ve yolunuzun açılmasını sağlayacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün kontrol dışı olaylara vereceğiniz tepkilerde duygularınızın esiri olmadan davranmaya çalışmalısınız. İletişim sorunlarına ve bilgi akışına önem vermeli, düşüncelerinizi paylaşırken ısrarcı ve baskıcı olmamalısınız. Karşınızdakilerin sizden ne talep ettiğini konuşmadan anlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bulunduğunuz ortamlarda aşırıya kaçmanız gösteriş yaptığınızı düşündürebilir, dikkatli olmalısınız. Bugün yeteneklerinizi, yaratıcı çalışmalarınızı arkadaşlar veya gruplar içinde sergileyebilir; ilgi çekebilirsiniz. İstekleriniz için fazla tutkulu davranmamalı; kendinizi yıpratmamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda hareket eden Ay ile kendinizi ve isteklerinizi rahat ifade edebilirsiniz. İş veya sosyal hayatınızda hareketli olabilir; yeteneklerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Israrcı ve talepkâr tavırlarınız tepki çekebilir; tutkulu duygular nedeniyle fazlaca baskıcı ve müdahil davranabilirsiniz..

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün bilinçaltı düşünceler ve tutkular içinize dönmenize sebep olabilir. Sabit fikirli davranmaktan uzaklaşmalı; olayları akışına bırakmalısınız. Fakat hem ailenizin desteği hem de sezgilerinizin gücüyle kendi kendinizi iyileştirebilir, değişen koşulları derinlemesine değerlendirebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Grup ve ekip çalışmalarında yer alabilir; kimi zaman tutkuyla işinize sarılabilirsiniz. Fakat yönetim konusunda fazla ısrarcı olmanız ufak krizler yaşatabilir. Kendinize güvenmeli; esnek davranarak çözüm üretmelisiniz. Anlayışlı ve empatik konuşmalar çok ikna edici ve uzlaştırıcı olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün iş ve sosyal hayatınızda ön planda olabilirsiniz. Eşin, ortağın size sunduğu imkanları verimli ve yaratıcı bir şekilde değerlendirmeye bakmalı; size gelir ve prestij sağlayacak hale getirmelisiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarı sağlayabilir, hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla alakalı kararları almakta zorlanabilirsiniz ancak sezgilerinize kulak vererek bir çıkış yolu yakalayabilirsiniz. Israrcı değil değişime açık olmalısınız. Hedefleriniz için güçlü kişilerin veya grupların desteğini alarak yolunuza devam edebilirsiniz.