Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kendinizi coşkulu ve dinamik bir ruh halinde hissetmenize rağmen gün boyunca yaşayacaklarınızdan fazla verim elde edemeyebilirsiniz. Yeni adımlar atmak yerine tamamlanması gerekenlerle ilgilenmek ve eksik bıraktığınız işleri toparlamaya çalışmak daha iyi olabilir. Ancak sizi zihinsel ve bedensel olarak yavaşlatan gelişmelere açıksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bitiş ve başlangıçlar içinde olduğunuz bir süreçtesiniz. Ailenize ve iç dünyanızda hoşnut olmadığınız ve değiştirmek istediğiniz düzenlerinizle alakalı bazı sorgulamalar yapabilirsiniz. Amaç edindiklerinize ilerlerken bazı fedakarlıklar söz konusu olabilir. Sevdiğiniz kişiyle ilgili değerlendirmeler yaparken hayallere kapılabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Düşüncelerinizi güzel sözlerle ifade edebilir; karşınızdakileri etkilemeye yönelik hareket edebilirsiniz. Kendinizden emin olmakla birlikte günün dinamikleri ve enerjisi düşük olduğundan amaçlarınızı gerçekleştirmek için çaba harcamanız gerekebilir. Eve, gayrimenkule veya aileye ait alanlarda ise kulağınıza gelenler yanıltıcı olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konularda dikkatli olmalısınız zira bütçenizin çok üstünde harcamalarda bulunabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz alanlardan veya aile kaynaklarınızı kullanarak nasıl gelirlerinizi arttırabileceğinizle ilgili ön çalışma yapabilirsiniz. Çevreniz ve kardeşlerinizle olan dialoglarınızda sizi yanıltan veya sizin karşı tarafı yanıltacağınız durumlar olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay’ın pozitif enerjilerinin üstünüzde olmasına rağmen bugün bunu hissetmekte zorlanabilirsiniz. Girişimler için yarını beklemeli; bugün ise elinizde tamamlanmayı bekleyen işleri bitirmeye çalışmalısınız. İlişkinizle ilgili bir karar almadan önce ise derin bir değerlendirme yapmanızda yerinde olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde kafanızı karıştıracak; beklentilerinizle gerçekler arasında gel gitler yaşatacak gelişmeler olabilir. Olayları gereğinden fazla büyüyebilir veya hafife alabilirsiniz. İç dünyanıza dönerek bir sorgulama yapabilir; kendi içsel dinamiklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Aşkı, sevdiklerinizi ve kendi yeteneklerinizi sorgulamaya açıksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gelecekle ilgili beklentilerinizi tartabilir; kendiniz neler istediğiniz ve nasıl bir yol çizmeniz hakkında çıkarımlarda bulunabilirsiniz. Arkadaş çevreniz, bağlı olduğunuz grup faaliyetleri ile ilgili konuları da irdeleyebilirsiniz. Bugün karar almamalı; yarın devreye girecek yeni enerjileri beklemelisiniz zira düşünsel alanda sizi yanıltacak durumlar söz konusu olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal yaşamda hareketli günler sizi beklemekte. Bugün girişimlerde bulunmak yerine bir süredir üzerinde çalıştığınız projelerin eksik kalan taraflarını iyileştirmeye vakit ayırabilirsiniz. Üstlerinizle olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz zira kendinizden fazla emin hareket etmeniz dikkatleri üzerinize çekebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Geleceğinizi şekillendirecek gelişmeler içindesiniz. Beklentileri yüksek tutabilir; fazlasıyla kendinizden emin hareket edebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gelişmelerin rengi tam anlamıyla belli olmadığından yeni bir girişim ve başlangıç için yarını beklemelisiniz. İç dünyanızdan kaynaklı belirsizlikler iş ve sosyal konumunuzu etkileyebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ortak gelirler, kira, faiz gibi kazançlarınızla ilgili sizi ufak çaplı krize itecek gelişmelere açıksınız. Duygusal paylaşımlarınızda gurunuzu inciten gelişmelere açıksınız. Bugün henüz bu alanlarda ipleri ve kontrolü ele almanıza engel durumlar var. Yarından sonra gücünüzü daha net ortaya çıkarabilirisiniz. Hayata bakışınızı sorgulatan gelişmelere de açıksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkiler ve işbirlikleri adına hareketli bir süreçtesiniz. Özgürce davranmak istemenize rağmen kontrol karşınızdaki kişilerde olabilir. Teklifleri uygulamaya koymadan önce değerlendirmeye tabi tutmalı; kararlarınızı yarına bırakmalısınız. Maddi konularda beklentilerinizi karşılamayacak durumlar söz konusu.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş hayatında kontrol ve yönetime ait alanlarda sizin elinizde olmasına rağmen günün enerjisi veya içinde bulunduğunuz koşullardan dolayı bunu ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size olan söylemlerini es geçmemeli; kulak kabartmalısınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlardasınız.