Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.10.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken fanatik tavırlar sergileyebilir, karşıt fikirlerden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Aldığınız haberlerden dolayı heveslenerek hemen harekete geçmek, girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz, işbirliklerini geliştirebilirsiniz. Kısa yolculuklara çıkabilir, eğitimlerle ya da anlaşmalarla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ekonomik konularla ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir, daha önceden yapmış olduğunuz girişimlerin olumlu geri dönüşlerini alabilirsiniz. Çalışma ortamınızdan gelişen işbirlikleri ve anlaşmalar kazançlarınızı artırabilir. Fakat finansal konularda, borç ve alacak dengesini korumakta zorlanabilir, aldığınız risklerden dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün yaşamdan keyif alabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir, sevdiklerinizle beraber hoş vakit geçirebilirsiniz. İlişkilerde kendinize aşırı güveniniz ve sürekli iletişim halinde olmanız karşı tarafın muhalefetine neden olabilir.  Fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin kışkırtmalarına karşı sakinliğinizi muhafaza edebilmelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş arkadaşlarınızla gerginliğe karşı dikkatli olmalısınız. Kendi içinizde iyimser enerjilerle dolmuş olmanıza ve çevrenize yardım etmek istemenize rağmen düşmanlıklar ve kışkırtmalar harekete geçmenize engel olabilir. Sağlık sorunları, ufak kazalar ve sakarlıklar yaşayabilirsiniz. Öfkenizi dışarı yansıtamamanız kendinizi yalnız hissetmenize neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün geleceğe dair hedef ve ideallerinizin peşinden heves ve iyimserlikle  gidebilirsiniz. Geniş bir arkadaş çevresiyle iletişim halinde olabilir, kendinizi ifade edebilirsiniz. Fakat istek ve beklentilerinizde aşırıya kaçarak sonunda sevdiklerinizle çatışma yaşayabilirsiniz. Herkese birden yetişmeye çalışmak ve gruplar içinde aktif olma çabanız olumsuz sonuçlar yaratabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde kariyerinizle ilgili fırsatlar ve seçim yapmanız gereken pozisyonlar oluşabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizde olumlu gelişmeler ve hedeflerinize varmak için yeni yollar gelişebilir. Fakat aileden veya geçmişten kaynaklanan sorunlar karşısında abartılı tepkiler vererek bir anda öfkelenebilir ve kararlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Skandallara karşı dikkatli olun.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün kendinizi ifade ederken ve düşüncelerinizi paylaşırken abartıya kaçmamalısınız. Yolculuklar, dış ticaret, yargı veya eğitimle ilgili konularda girişimleriniz olumlu sonuçlanmışken bir anda aksilikler yaşanabilir. Yakın çevrenizin kışkırtmalarıyla öfkelenebilir ve sonradan pişman olacağınız tepkiler verebilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularla ilgili fırsatlarla karşılaşabilir, ortak gelirlerden faydalanırken aşırıya kaçabilirsiniz. Duygularınızı paylaşmak ve derin ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. Fakat beklenmedik harcamalar ve kazançlarla ilgili alınan riskler krizlere neden olabilir. Maddi konularda ki iyimserliğiniz bir anda bozularak, öfke ve endişe hissetmenize, hatta borçlanmalara yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin beklentileri karşısında beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz. Karşınızdakilerin abartılı hareket ve düşünceleri sizi öfkelendirebilir. Kendinizi ifade ederken fanatik davranışlardan kaçınmalı, fazla zorlamadan ve risk almadan davranabilmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeli, abartılı beklentiler içine girmemelisiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde de doğru ifadeler dedikodulara itibar etmemelisiniz. İçinizde biriken öfke ve enerjiyi aşırı tavırlarla yansıtmanız çatışmalara yol açabilir. Sakarlıklar ve aksiliklerle karşılaşabilir, sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün aşk ilişkilerinde yeni gelişmeler yaşanabilir, risk almanız için karşınıza fırsatlar çıkabilir. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda olumlu sonuçlanabilir. Fakat hedeflerinize varmak için abartılı girişimlerde bulunmanız bir anda ilişkilerin sonlanmasına yol açabilir. Öfkenizi kontrol altına almalı, aşırılıklardan uzak durmalısınız. Sevdiklerinizle yaşanabilecek tartışmalara dikkat.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aile ve yuvaya dair karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeli, aşırı beklentiler içine girmemelisiniz. Güne iyimser ve neşeli enerjilerle başlamanıza rağmen iş hayatınızda gösterdiğiniz aşırı hırs ilişkilerin sonlanmasına neden olabilir. İçinde bulunduğunuz sosyal ortamda bir anda öfke patlamaları yaşayarak sonradan pişman olacağınız hareketlerde bulunabilirsiniz.