Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (13.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İyimser enerjiler altında olmanıza karşın sabah saatleri biraz yoğun ve kısıtlayıcı etkide geçebilir. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal işlerle yakından ilgilenebilir; uzun vadeli olacak adımlar atabilirsiniz. Ayrıca Terazi burcuna geçen Mars, ikili işliklerinizde hareketlendirici rol oynayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burç değiştiren Mars; iş ve çalışma hayatınıza hareketli koşullar getirecektir. Anlaşmalar, sözleşmeler, seyahatler, estetik ve güzellik ve dekorasyonla ilgili uğrşalar gündeminize gelebilir. Bugün ise ortak kazançlar, vergi, sigortayla ilgili durumlar da sizi meşgul edebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ilişkiler, adına yeni gelişmelere neden olabilir. İş alanında yeni başvurular yapabilir; güçlü kişilere bağlı kalmakla birlikte desteklerini de bulabilirsiniz. Burç değiştiren Mars ise aşk hayatınıza, çocuklarınızla olan dialoglarınızı hareketlendirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzdeki günlerde aileye ve yerleşime dair yeniliklerle birlikte gerilimli durumlara açıksınız. Babanız veya aile büyükleriyle ilişkilerinizde daha ılımlı davranmanız gerekebilir. Bugün ise sorumluluklarınızın artacağı zamanlar yaşayabilirsiniz. İş alanında uzun vadeli olacak adımlar atılabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yakın çevreniz, kardeşleriniz olan ilişkinize ve iletişiminizin yoğunlaşacağı zamanlar var. Anlaşmalar, sözleşmeler ve yolculuklarla ilgili yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Bugün ise çocuklarınıza, sevdiğiniz kişiye hem mesafeli hem de ufuk açan bir tarzda yaklaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Önümüzdeki günlerde harcamalarınızın artmasına neden olacak giderleriniz olabilir. Ayrıca kazançlarınızın artmasına olanak sağlayacak anlaşmalar da yapabilir; işbirlikleri kurabilirsiniz. Bugünün enerjileri ise sizi eve, aileye dair konulara yöneltmekte.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuza geçen Mars; kendinizi daha agresif, her zamankinden canlı ifade etmenize neden olabilir. Ayrıca önümüzdeki günler bedeninize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir.  Zihinsel olarak sizi kısıtlayan ancak aynı zamanda gerçekçi düşünmenize neden olabilecek olaylar yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Önümüzdeki ay boyunca ilişkiler,işbirlikleri, güzelliğiniz           ve parasal konular zihninizi kurcalayabilir. Ayrıca gizli düşmanlıklarla karşılaşma riskiniz yüksek. Dikkat. Bugün ise parasal işler sizi fazlasıyla uğraştırabilir. Uzun vadeli olabilecek kazanç kapıları elde edebileceğiniz gibi harcamalarınızda artabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; kendinizi ve hedeflerinizi rahatça ifade etmenize olanak sağlamakta. Ancak sabah saatlerinde gerçekçi düşünmenize ve hareket etmenize ayrıca karamsarlığa kapılmanıza neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Sonrası daha rahat. Arkadaşlar, gruplar içinde ise hareketli bir döneme başlayabilirisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugünlerde iç dünyanıza çekilebilir gerek özel gerekse de iş dünyasında alacağınız risklerin değerlendirmesini yaparak geçirebilirsiniz. Burç değiştiren Mars ise kariyeriniz, sosyal hayatınız, statünüz, aileniz ve birlikteliğinizle ilgili gözler önünde yaşanacak olaylar getirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün ise gruplar, ekip çalışmaları ve hedeflerinizle alakalı ufuk açan yenilenmeler yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşayacağınız engelli süreçler sonrasında açılabilir. Önümüzdeki günlerde ise eğitim, yurtdışı, hukukla ilgili işler uğraştırıcı olabilir. Ayrıca düşüncelerinizi değiştirecek gelişmeler olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burç değiştiren Mars; duygusal paylaşımlarınız, finansal işlerinizle ilgili size hareketli bir süreç getirebilir. Bazı kayıplar yaşayabilir; işbirliklerinden veya ortaklarınızdan kaynaklı stresler yaşayabilirsiniz. Bugün ise kariyerinizde otorite konumundaki kişiler etkili olabilir.