Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (14.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İç dünyanızda ve duygularınızla baş başa olmaya devam etmektesiniz. Koşulların sizin dışınızda gelişmekte ve siz yaşadıklarınıza uyum sağlamaya çalışmaktasınız. Geleceğinizi ilgilendiren konularda ise düşüncesel olarak da değerlendirmeler yapabilirsiniz. Gerçekçi olmaya özen gösterin.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İdeallerinizi geçekleştirmeye kendinizi adayabilir; bunun için hem sosyal çevrenizi hem de yaratıcılılığınızı kullanabilirsiniz. Ancak bazen abartılı talepleriniz olabilir. Kuralcı bakış açınızı yenilemeye yönelik ise bazı değerlendirmeler de bulanabilir; yeni yol ve yöntemler geliştirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün finansal konularda var olan sorunlarınıza çözüm üretmek için bazı değerlendirme ve girişimleriniz olabilir. İşiniz ve toplumsal alandaki duruşunuzla alakalı ise bazı beklentiler içine girebilirsiniz. Ancak hayaller yerine gerçekleri göz ardı etmeden adım atmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğe dair olan hayallerinizin peşinden gitmeye eğiliminden dolayı beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle, eşiniz veya ortağınızla bu isteklerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Yolculuklar, medya ve eğitimle ilgili alanlarda ise işlerinizde ise ilerlemek zor olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma hayatınızla ilgili gelecek değerlendirmesi yapabilir; kimlerle işinize devam edebilir onu araştırabilir; anlaşma sözleşmelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca finansal alandaki işlerinizle alakalı yeni düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Alacağınız destekler yüksek beklenti geliştirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gerek çocuklarınız gerekse de aileden gelirle ilgili konularda bazı önemli kararlarınız olabilir. Ancak koşullardan dolayı henüz harekete geçmeniz uygun değil gibi görünüyor. Tek başınıza ilerlemeniz zor olduğundan karşınızdaki kişilerle işbirliği oluşturma gayreti içine girebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, aileye ve işe dair konularda yaptığınız değerlendirmeler sonucunda bir kanaatiniz oluşmakta. Henüz netleşmemiş şartlardan dolayı yeni adımlar atmamalı ve beklentilerinizi makul tutmalısınız. Çalışma hayatınızdaki belirsizliklerin de moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde duygularınızın etkisindesiniz ve hayalleriniz yönünde ilerlemektesiniz. Ancak alacağınız haberler, kardeşlerinizden gelen bilgiler veya mantığınızla yaptığınız değerlendirmeler size yeni bir bakış açısı getirebilir. Yolculuk veya eğitimle alakalı da kaçırdığınız fırsatlar geri gelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bitiş ve başlangıçlar içinde olduğunuz şu günlerde eve, aileye ve işe ait konulara belirsizlikler hakim. Beklentilerinizin yüksek olması bazı hayalkırıklılıkları ve fedalarlıklara neden olabilir. Parasal alandaki işlerde değerlendirmelerde bulunabilir; maddi manevi değerlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün alacağınız kararlarda kendinizden emin ve hatta ısrarcı olabilirsiniz zira bu kararlar daha öncesinde oldukça ince değerlendirmelerden geçmiş olabilir. Ayrıca bugün çevrenizdekilerle iletişiminiz artabilir; sizi duygulandıran ve etkileyen konuşmalar da yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Düşüncelerinizi netleştirerek, bilgi alış verişlerinde bulunabilir, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Fakat akşam saatlerinde olaylar birden hız kazanabilir, iş ve sosyal hayatınızla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir işbirliği ya da ekonomik kazanç sağlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İkili ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Beklenti ve istekleriniz karşınızdakilerle pek örtüşmeyebilir. Bu yüzden ideallerinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Ayrıca geleceğinizle ilgili olarak bazı kadersel kararlar almanızda söz konusu olabilir.