Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (14.02.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hayatınıza dair hoş beklentiler içindesiniz ancak arka planda kalmış durumlar veya hayalkırıklıkları sabah saatlerinde neşenizi kaçırabilir. İlişkilerinizde artık fedakarlıkta bulunmak istemeyebilirsiniz. bu yüzden ufak çaplı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ortak oğlunuz gelirler, hisseli paralar, kira veya prim gibi finansal kazançlarınızla ilgili günün ilk bölümünde bazı sorunlar yaşayabilir, geleceğe dair endişe içinde olabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ise sevdiğiniz kişinin ilgisiz veya bireysel tavırları sizi zorlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eşiniz, ortağınız ve işbirliklerinizle ilgili durumlar toplumsal alanda gerginlikler getirebilir. Sabah saatlerinde bu yüzden beklentilerinizi yüksek tutmamanızda fayda var. Size sunulan öneri veya fırsatlarla ilgili geleceğe yönelik düşünerek değerlendirme yapmak kazandırıcı olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde gerek özel gerekse de çalışma hayatınıza dair sorumluluklar altındasınız. Gelişmelerin sizi yıpratıp yormasına izin vermeyin zira duygusal gerginliklere açıksınız. Sağlığınızla ilgili de durumlar da gün için yaptığınız planda değişime neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün sevdiğiniz kişi, çocuklarınız için harcamalarınızı abartabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda belediğiniz ilgiyi göremediğiniz de düşünebilir bu yüzden alınganlıklar yapabilirsiniz. Ancak ilerleyen zamanda karşınızdaki kişilerden alacağınız olumlu tepkilerle toparlanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve, aileye ait konularda hareketli geçecek bir gün sizi bekliyor. İşten veya grup çalışmalarından kaynaklı durumlar planlarınız üzerinde değişime neden olabilir. Maddi manevi gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra ancak rutin programınızı uygulamaya geçebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde ilişkiler ve finansal alanda su yüzüne çıkmayan ancak derinden hissedilen sorunlara açıksınız. Çocuklarınız veya sevdiğiniz kişiden kaynaklı bir durumdan dolayı duygularınızı geri plana atıp mantık çerçevesinde hareket etmek zorunda kalabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Maddi manevi değerlerinizin ön planda olacağı; geleceğe dair beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gün olabilir. Sabah saatlerinde gerek yakın gerekse de çocuklarınızla ilgili ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var zira duygusal çatışmalara ve alınganlıklara açıksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi neşeli ve coşkulu hissettirmeye devam ediyor. Ancak ailevi konulardan durumlar sizi sabah saatlerinde maddi manevi gerginliklere itebilir.  Akşamüstü yeniden ilişkilerde ortayı bulmak ve dengeleri sağlamak zorunda kalabilirsiniz. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yakın çevreniz, kardeşleriniz veya üzerinde çalıştığınız anlaşma ve projelerle ilgili durumlar zihninizi içten içe kurcalıyor olabilir. İşin maddi manevi boyutuyla alakalı meseleleri çözmek için yeni bir bakış açısı geliştirmek zorunda olduğunuz kanaatine varabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Geleceğe dair beklentileriniz veya kendinizi aşmak için koyduğunuz hedefleri yakalamak için çaba içine girebilirsiniz. Gruplar ve arkadaşlardan gerekli desteği sabah saatlerinde bulmakta zorlanabilirsiniz. Hatta sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygularınızın etkisiyle hareket ediyor olmanız mantığınızın arka planda kaldığı davranışlar göstermenize ve ilişkilerinizde gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. Yaratıcı yönünüzü kullanarak içinde bulunduğunuz durumu düzeltebilirsiniz.