Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (14.03.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Önümüzdeki birkaç gün sorumluluklarınızın arttığı;  kariyere, evinize, ailenize yöneldiğiniz zamanlar olabilir. Dinamik, risklere açık enerjiniz artık yerini daha temkinli ve gerçekleri göz ardı etmeden hareket etmeye bırakabilir. Aynı zamanda bugün Satürn’ün geri dönecek olması ise iş, yurtdışı, medya ve hukuk alanındaki uğraşlarınızla ilgili daha fazla çaba içine gireceğinize işaret etmekte.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabit fikirlilik yaptığınız alanlarda düşüncelerinizi yeniden değerlendirebilir; gelecek yönünde yeni yapılanmalar içinde olabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, hukuk veya yolculuklarla alakalı işlerde yeni sorumluluklar alabilir; yükler altına girebilirsiniz. Geri hareketine geçecek olan Satürn ortak gelirleriniz, eşin parası, kira gibi kazançlarınızla ilgili yeni durumlara sebep olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gerek maddi gerek duygusal paylaşımlarınızın önem kazandığı günler sizi beklemekte. Otorite konumundaki kişi ve kurumlarca size dayatılan durumlar; borç ve alacaklarla ilgili meselelere endişe ve kaygıya neden olabilir. Sorumluluklarınıza sahip çıkarak üstesinden gelmenize gerekebilir. Ayrıca geri harekete dönecek olan Satürn; ilişkiler, ortaklıklarda yeni yapılanmalar getirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuza geçen Ay ile birlikte ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri önem kazanıyor. Sizi bir yandan sahiplenen bir yandan da baskı altına alan durumlar söz konusu olabilir. Kontrolün size ait olmaması bağımlılıklar getirebilir. Geri hareketine bugün başlayacak olan Satürn ise iş, günlük düzenleriniz ve sağlık temalarınız üzerinde bilinçli davranmaya ve yeni yapılanmalara neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün geri hareketine başlayacak olan Satürn aşk ilişkileriniz, çocuklarınızla ilgili durumlar, hobilerinizle alakalı konularda sizi yeniden düşünmeye sevk edebilir. Hayattan alacağınız keyifler üzerinde kendinizi tartabilir; yeni bir bilinç kazanabilirsiniz. Aynı zamanda gün içinde işe, aileye ait sorumluluklarınızın artmasına neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Beden sağlığınıza dikkat.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sorumluluklarınıza sahip çıktığınız kadar kendinize de vakit ayıracağınız dönemdesiniz. Bugün size keyif verecek şekilde hareket edebilir; çocuklarınız veya sevdiğiniz kişiyle zamanınızı geçirebilirsiniz. Ayrıca eve, gayrimenkule dair sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geri harekete geçecek olan Satürn ise aileye, yuvaya dair alanlarda yeni yapılanmalara neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, aileye, yerleşime ait konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde hareket edecek; aile bireylerinin size ihtiyaç duyduğu alanlarda yardımlarınızı esirgemeyeceksiniz. Ancak bu yükler zaman zaman sizi biraz depresif ve endişeli kılabilir. Geri harekete dönen Satürn ise eğitim, medya, hukuk ve kardeşlere ait konularda sizi teste tabii tutabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde düşüncelerinizde gerçekçi olabilir; değerlendirmelerinizi yaparken verileri göz önünde bulundurabilirsiniz. Eğitim, anlaşmalar, içinde maddi konuların da olduğu işlerle daha fazla meşgul olabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili durumlar da daha fazla gündeminize gelebilir. Geri hareketine geçen Satürn ise para ve kazançlarınızla ilgili yüzleşme ve yeni yapılanmalar getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün geri hareketine geçen Satürn ile birlikte önümüzdeki günlerde hayattan beklentilerinizi sorgulayabilir; sınırlarınızı ve değerlerinizi yeniden belirlemek için istek duyabilirsiniz. Aynı zamanda kazançlarınızı, alacak borç hesaplarınızı yapabilir; eder değer karşılaştırmasında bulunabilirsiniz. Harcamalarınızda kısıntıya gidebilir veya yeni gelir yolları arayışına girebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzdaki Ay; kendinizi her zamankinden daha iyi ifade etmenize, isteklerinizin peşinden azim ve hırsla ilerlemenize olanak sağlamakta. Zaman zaman sizi karamsarlaştıran durumlar olsa dahi içsel bir itilimle üstesinden gelebilecek kapasitedesiniz. Bugün geri harekete dönen Satürn ise gizli düşmanlıkları açığa çıkarabilir; iç dünyanızla ve korkularınızla yüzleşmenize nende olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Geri hareketine dönecek olan Satürn; önümüzdeki günlerde hedeflerinizi, arkadaş çevrenizi ve bağlı olduğunuz grup faaliyetlerini sorgulamanıza ve yeniden yapılanmalarda bulunmanıza olanak sağlayabilir. Bugün ise kendi içi dünyanıza çekilebilir; korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Karamsarlığa kapılmamalı; kendinize olan güveninizi tazeleyici şekilde düşünmeye çalışmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedefinize ve ideallerinize odaklanabilir; sorumluluktan kaçmayacak gibi hareket edebilirsiniz. Sizden yetkin kişilerle bir araya gelebilir; onlardan gereken desteği alabilirsiniz. Geri hareketine geçen Satürn ise önümüzdeki zamanlarda işe, kariyere ait alanlarda eksik bıraktıklarınızla yeniden ilgilenmeniz ve güvenli bir gelecek kurmak için yapmanız gerekenler için sizi zorlayabilir.