Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (14.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün içinde bulunduğunuz koşullar sürekli değişebilir, üzerinde çalıştığınız proje, anlaşma veya yolculuklarda ertelemelerle karşılaşabilir, ya da bir anda sonlanabilir. Özellikle sabah saatlerinde öfkenize hâkim olmakta zorlanarak, ilişkilerinizi bozacak sözler sarf edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ekonomik konularla ilgili planlarınızı uygulamakta, hesaplarınızı tutturmakta

çok zorlanabilirsiniz. Koşulların belirsiz ve kaygan zeminde ilerlemesi sizin de kararsız kalmanıza neden olabilir. Beklediğiniz kazançların gelmemesi bütçenizin açık vermesine neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; size hız ve hareket kazandırmakta. Fakat ilişkilerde ve işbirliklerinde gelişen olaylar ani tavırlar sergileyerek bütün bağı koparmanıza neden olabilir. Atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz, yanılgıya düşerek yanlış kararlar alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızı kurcalayan birçok düşünce sinirlerinizin bozulmasına yol açabilir. Kararsızlık ve belirsizlik içinde olmanız öfkelenmenize neden olsa da tepkilerinizi belli edemeyebilirsiniz. Bugün hem bedensel hem de ruhsal sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün oldukça hareketli olmanıza rağmen ilerleme kaydedemeyebilir, sevdiklerinizle yaşadığınız çatışmalardan dolayı kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Yanlış kararlar nedeniyle ortak kaynakların paylaşımında hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Tek işe odaklanmaya çalışmalı, birçok konuyla birden ilgilenirken hatalar yapabileceğinizi bilmelisiniz. Sizi yanılgıya düşürme ihtimaline karşı ani kararlar alarak, harekete geçmemelisiniz. Yaptığınız işin sonlanması gerginliğe yol açabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim, medya alanındaki işlerin hız ve hareket kazandığı bir günde olmanıza rağmen koşullarınbelirsizlikler içermesi sizin de kararsız kalmanıza neden olabilir. Aldığınız haberler bütün planlarınızı değiştirmenize ve öfkelenmenize yol açabilir, yollarda dikkatli olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularda koşulların her an değişmesi sizin de gün içinde her an tetikte olmanızı gerektiriyor. Doğru bilgiye ulaşmadan imza atmamalı, harcama yapmamalısınız. Sevdiklerinizin ilgisi sizin için yeterli olmadığından duygusal krizlere açık, gergin bir ruh halinde olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşınızdakilerin sürekli karar

değiştirmesi veya koşulların netleşmemesi öfkelenmenize ve ani tepkiler göstermenize neden olabilir. Olayların kontrolünün başkalarında olmasından ve işlerinizin ilerlememesinden dolayı sinirleriniz bozulabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma ortamınızda anlaşmalar, yolculuklar ve bilgi akışının öne çıktığı bir günde olmanıza rağmen yanlış anlamalar ve belirsiz koşullar ilerleyememenize neden olabilir.  Ani hareketlerden kaçınmalı, emin olmadan imza atmamalısınız. Bedensel ve zihinsel sağlığınıza dikkat etmekte fayda var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Keyif aldığınız konularla ilgilenmek isterken dikkatiniz dağılabilir, alış verişler de yanlış kararlar alabilir ya da kandırılabilirsiniz. Sevdiklerinizle ve dostlarınızla yaşayacağınız gerginlik bir anda kopmalara neden olabilir. En doğrusu bugün karar almamalı, ertelemelere hazırlıklı olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün harekete geçmek isteyebilirsiniz ancak içinde bulunduğunuz koşullarbuna izin vermeyebilir. Değişken ve kaygan şartlardan dolayı ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. Kararsız kalmanız sevdiklerinizle ilişkilerinizin zarar görmesine ve gereksiz tartışmalara yol açabilir.