Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (14.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün iş ve sosyal yaşamınızda statü mücadelesi verebilir, hırsla daha üst pozisyonlar için hareket edebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirirken kulislerden ve gizli ilişkilerden destek alabilirsiniz. Duygusal olarak baskı altında hissetmeniz hedeflerinizi etkileyebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yüksek eğitimle ilgili konularda bir süredir devam eden belirsizlikler aniden netleşebilir veya sonuçlanabilir. Bugün görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken arkadaşlarınızdan ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplardan destek alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda sorumlu davranmaya çalışsanız bile ani hedef değişiklikleri harcama dengenizi bozabilir. Acele alınmış kararlar sizi zor duruma sokarak, üstünüzde baskıya yol açabilir. İş hayatınızda ki belirsizlikleri gidermek için attığınız adımlar işe yarayacak.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay önümüzdeki birkaç gün şartları sizin belirleyemeyeceğinize işaret etmekte. Fakat aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan aldığınız destekle işbirliklerinizde olumlu bir süre geçirebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günlük işlerinizde ki sorumluluklar önümüzdeki birkaç gün ağır basabilir. Çalışma ortamınızda ki dönüşümler, iş arkadaşlarınızla da aranızda fikir çatışmaları yaşamanıza neden olabilir, üstünde çalıştığınız işler daha fazla çaba gerektirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İlişkilerinizden destek alabileceğiniz, işbirliklerinizde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Aşk ilişkilerinde fazla baskıcı davranabilir, sevdiklerinizi kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Aceleci davranarak finansal konularda risk almanız gerilime neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve ve aileye dair sorumluluklarınız ilişkilerde ani gerilimlere neden olabilir. Hırslı ve baskıcı tavırlar işbirliklerinizin de bozulmasına yol açabilir. Çalışma ortamınızda devam eden belirsizlik sürecini uzun vadeli planlarla çözebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün sevdiklerinizle geçmişten gelen sorunları çözmek için uygun fırsatlar olabilir. Çalışma ortamınızda yaşanan rekabet sizi hırslandırarak ani kararlar almanıza neden olabilir. Fakat olaylara uzun vadeli bakarak, daha yaratıcı planlar yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ekonomik konularla ilgili risk alabilir, harcamalarınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde üzerinizde sorumluluktan kaynaklanan baskı hissedebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili uygun koşulları bulabilir, aileden aldığınız destekle ilerleyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün Ay burcunuzda hareket etmeye başlıyor. Yaşamınıza dair sorumlulukları fazla ciddiye alarak hırsla harekete geçebilirsiniz. İlişkilerde daha kontrollü ve baskıcı davranabilir, ani kararlarla aile içinde gerilime yol açabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yalnız kalmaya ihtiyaç duyarak, çevrenizden izole olmak isteyebilirsiniz. Fakat bugün kontrol edemediğiniz olaylar sizi çevreyle temasa ve beklenmedik olaylara yöneltebilir. Ani haberler ve gizli sırların açığa çıkması hırsla hareket etmenize yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün sizden yaşça büyük arkadaşlarınızdan fikir alabilir, onlardan alacağınız destekle hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Ekonomik konularda aşırıya kaçmamalı, uzun vadeli planlara yönelmelisiniz. Daha önceki girişimlerinizde ki pürüzleri ortadan kaldırmalısınız.