Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (14.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün kontrollü adımlarla ilerlemek ve uzun vadeli yatırımlara yönelmek isteyebilirsiniz. Ekonomik faaliyetlerde bulunurken doğru fiyatlandırmalar yapabilir, bir malın ya da hizmetin bedelini gerçek değerler üzerinden belirleyebilirsiniz. Üstlerinizin ya da güçlü kişilerin desteği hem yeteneklerinizin görünür olmasını hem de gelirlerinizin artmasını sağlayabilir fakat lüks tüketime dikkat.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendinizden ve fikirlerinizden emin olduğunuz bir gündesiniz. Fakat aileniz ve eviniz için beklentilerinizi yüksek tutmamalı, keyiflere fazla düşkünlük göstermemelisiniz.  Geleceğe dair hayallerinizi gerçekleştirmek için sağlam adımlarla ilerlerken görüş birliği içinde olduğunuz kişilerden destek görebilir, tutarlılık ve sabır gerektiren girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Her ne kadar duygularınızı ifade etmekte zorlansanız da sosyal hayatınızda aktif olabilirsiniz. Fakat gizli beklentiler abartılı sözler vermenize neden olabilir, dikkatli olmalısınız. Kariyerinizi etkileyecek anlaşmalar ya da görüşmeler yapabilir, finansal destekler alabilirsiniz. Yaşamınıza dair girişimlerin alt yapısını hazırlayarak, risk almadan ilerlemek isteyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün harcamalarınızda dikkatli olmalı, lüks ve gereksiz alış verişler yaparak, bütçenizi zorlamamalısınız. Güçlü partnerlerin etkisi altında kalarak, hedeflerinizi belirleyebilir, geleceğe yönelik anlaşmalar yapabilirsiniz. Ortaklıklar ya da işbirlikleri ekonomik anlaşmaların ve beklentilerin yolunu açabilir. Gruplar içinde fikir birliğine vararak uzlaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gün boyunca iş ve sosyal yaşamınızda çok aktif olabilir, finansal anlaşmalar yapabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin güçlü desteği kariyerinize dair uzun vadeli girişimlerde bulunmanızı sağlayacaktır. Fakat kendi istek ve talepleriniz doğrultusunda inat etmemeli, toplum içinde abartılı tavır ve faaliyetlerden kaçınmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Fikirlerinizden zaman zaman şüpheye düşseniz de bugün kendinizden emin olacak ve görüşlerinizi sağlamlaştırabileceksiniz. Değerlerinize sahip çıkmaya çalışırken karşılaşacağınız muhalefet gizli düşmanlıklara ve inatlaşmalara yol açabilir. Sevdiklerinizin desteğiyle uzun vadeli ve akılcı girişimlerde bulunabilir, aynı görüşü paylaştığınız kişilerle işbirliği yapabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda kendinizi güçlü hissedebilir, güçlü kişilerden ve aileden alacağınız desteklerle gayrimenkul yatırımlarına yönelebilirsiniz. Uzun süreli ve sağlam iş anlaşmaları yapabilir, tam değerinde alış verişler yapabilirsiniz. Fakat yaptığınız işlerden abartılı bir kazanç beklememeli, kendinize çok yüksek hedefler koymamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Güne yaptığınız kişilerden beklentilerinizin karşılanmadığını görerek başlayabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle inatlaşmanız işlerinizin zor ilerlemesine yol açacaktır. Her ne kadar başkalarının koşullarına uyum sağlamaya zorlansanız da yakın çevrenizden ve sevdiklerinizden gelecek destekler kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Uzun vadeli ve kalıcı projelere imza atmak, gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla üstünde çalıştığınız projeleri sonuçlandıracak adımlar atabilir, ekonomik kazançlar sağlayacağınız işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Fakat her konuda inatlaşmanız ve kendi bildiğinizi okumanız engellerle karşılaşmanıza yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yaşamdan daha fazla keyif alarak, kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşmalar uzun vadeli, başarılı finansal gelişmelere yol açabilir. Yaratıcılık gerektiren konularda pratik çözümler üreterek, hem kendinize hem de çevrenize faydalı olabilirsiniz. Fakat sevdikleriniz ve hobileriniz için yapacağınız harcamalar bütçenizi sarsabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günü evinize ve ailenize ayırmak isteyebilir, işlerinizi fazla dışarı çıkmadan yürütmeye çalışabilirsiniz. Anlaşmalar ve görüşmeler iş hayatınızda uzun vadeli, başarılı gelişmelere yol açabilir. Gayrimenkullerle ilgili araştırmalar yapabilir, ekonomik kazanç sağlayacak işbirlikleri yapabilirsiniz. Fakat eşiniz ya da ortağınızla aynı fikirde olmayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüşlerinizi ve inançlarınızı ifade edebileceğiniz, aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Fakat tutmakta zorlanacağınız abartılı sözler vermekten kaçınmalı, gereksiz inatlaşmalara girmemelisiniz. Arkadaşlarınızla ve içinde bulunduğunuz gruplarla yapacağınız görüşmeler kendinizi güçlü hissederek, yeni hedefler belirlemenize neden olabilir.