Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (14.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinden itibaren karşıt burcunuzda harekete geçen Ay;  ikili ilişkilere ve sosyal faaliyetlere yoğunlaşacağınıza işaret ediyor. Sevdiğiniz kişilerle zamanınızı keyifli değerlendirebilir, olayları kontrol edemeseniz de işbirliklerinden ve ortaklıklardan destek alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güne gergin ve sorumlulukların yüküyle başlasanız da sonrasında sizi işbirliğine ve uyuma götüren konular daha belirgin bir hal alabilir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda dengeli ve huzura yönelik ilişkiler kurulabilir, başkalarına hizmet etmekten keyif alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Birkaç gündür devam eden gergin ve yorucu tempo bugün yerini keyiflere ve rehavete terk edebilir. Sosyal ortamlara, eğlencelere katılabilir; sevdiğiniz kişiyle sizi mutlu kılacak programlar yapabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç günde uyum konuları gündemde olacak.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günü evinize ve ailenize ayırabilir, ev gezmelerine gidebilirsiniz. Dekorasyon için alış verişe çıkabilir, keyif alacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Uyum, denge ve işbirliği gerektiren konular daha fazla gündeminizde yer alabilir. Gayrimenkullerle ilgili anlaşmalara varılabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik konularla ilgili son değerlendirmelerinizi yaptıktan sonra artık sosyal çevrenize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Kardeş, kuzen veya komşularla iletişim halinde olabilirsiniz. Kendinizi yazılı ve sözel ifade etme fırsatı bulurken, doğru işbirlikleri kurabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabahın erken saatlerinde halen burcunuzda ilerlemekte olan Ay; son günlerde aldığınız kararların üstünden geçeceğinize ve işlerinizi kendi istek ve görüşleriniz doğrultusunda düzenleyeceğinize işaret etmekte. Fakat sonrasında maddi konular daha fazla gündeminizde olacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Son günlerde olaylar kontrolünüzden çıkmış olabilir ve endişeleriniz sizi daha da huzursuz edebilir. Fakat sabah saatlerinden itibaren burcunuza geçen Ay sizi sosyal kılacaktır. Talepleriniz doğrultusunda harekete geçebilecek, kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinden itibaren kendi içinize çekilebilir veya sevdiğiniz kişiyle baş başa olabilirsiniz. Aldığınız kararları uygulamaya koymadan önce  değerlendirme yapma ve güç toplamaya ihtiyacınız olabilir. Sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda görüşmeler yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Son günlerin yıpratıcı temposundan sonra bugün değişen koşullar sizi rahatlatabilir; daha aktif ve sosyal kılabilir. Arkadaşlarınızla birlikte yer alacağınız organizasyonlar gündeminize keyif katabilir. Kadersel ilişkiler doğrultusunda adımlar atmanızı sağlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sosyal, hareketli ve göz önünde olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Aileniz, sevdiklerinizle birlikte keyif alacağınız organizasyonlar gündeme gelebilir. Dengeyi ve uyumu sağlayan kişi olarak görülebilir, işbirliklerinin kurulmasında size görev düşebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendinizi daha rahat hissedecek, eğlence, yolculuklar ve yurtdışına ait işlerle daha fazla meşgul olabileceksiniz. Görüş ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz ortamlardan mutluluk duyacak, ilişkilerde denge ve uyumu gözeterek hareket edebileceksiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Önümüzdeki günlerde finansal işlere daha fazla önem vermeniz gerekebilir. Duygusal paylaşımlarda dengeleri iyi ayarlamalı, eşit ve adil davranmaya özen göstermelisiniz. Arkadaşlarınızla kuracağınız işbirlikleri size destek verebilir, işlerinizin çözümünde yol gösterici olabilirler.