Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (14.10.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Eve, aileye ilişkin konularda bitiş be başlangıçlar içindesiniz. Sizi duygusallığa sürükleyecek durumlar söz konusu. Alacağınız kararlarda hislerinizle hareket etme olasılığınız yüksek. Bir süre önce ilişkiler alanında ve işbirliklerinizde yaşadıklarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise gerilime baskılara açık olmanız sizi olumsuz etkileyebilir.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Bugün fazlasıyla duygusal davranabilir; alacağınız kararlar hisleriniz ve sezgilerinizin etkisi altında olabilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili durumlar da gündeminizde yer alabilir. Onlara karşı korumacı tavırlar gösterebileceğiniz gibi ortaklaşa alandaki işlerinizde bazı kaygılar taşıyabilirsiniz. Akademik alandaki uğraşlar üzerinizde baskı oluşturabilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Bugün finansal konular sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Duygusal itilimle hareket edebilir; mantığınızı ikinci plana atabilirsiniz. Ayrıca ev, gayrimenkul veya aile kazançlarıyla ilgili konulardan elde edeceğiniz gelirlerle ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerinde işbirliği içinde olduğunuz kişilerle aranızda gerilim yaratacak durumlara karşı dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Burcunuza geçen Ay; gerek duygusal gerek fiziksel anlamda sizi etkiler halde olacaktır. Kendi isteklerinizi ortaya koymakta daha rahat hareket edebilirsiniz. Ancak bir yandan da yaşama karşı endişe ve kaygılarınızda artışlar söz konusu olabilir. Kazançlarınızda pozitif durumlar olmasına rağmen sizden güçlü kişilerin himayesinde olmak üzerinizde baskı ve gerilim hissetmenize neden olabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Kendinizi güçlü hissediyor ve kararlı ilerliyor olmanıza rağmen bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler içindesiniz. Eviniz, aileniz veya annenizi ilgilendiren konularda henüz çözüme ulaştıramadığınız ve netlik kazanmamış durumlar söz konusu. Ayrıca işe dair alanda ise olumlu anlaşmalarınız ve görüşmenize rağmen perde arkasında sizi huzursuz eden bazı konular olabilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Gruplar, ekip çalışmaları adına oldukça hareketli bir gün olabilir. Belirlediğiniz hedeflerde duygusal faktörlerin etkisi olabilir. Ayrıca geçtiğimiz günlerde kontrolünüz dışında gelişmiş; kazançlarınız veya sağlığınız açısından sizi huzursuz etmiş durumlarla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise gün içindeki mutluluğunuza gölge düşebilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

İş ve sosyal hayatınızdaki gelişmeler sizi duygusal olarak etkisi altına alabilir. Alacağınız kararlarda ve izleyeceğiniz yönü belirlerken hislerinizle hareket edebilirsiniz. Ayrıca eve ait durumlar da sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Gelişmeler olumlu olabileceği gibi sizi huzursuz da edebilir. Akşam saatlerinde ise üzerinizde baskı hissedeceğiniz gelişmelere açık olabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Hayata bakışınızın etkilendiği belki yeniden değerlendirmeler yaptığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Bilinçaltınızı kurcalayan ilişkiler, işbirliklerine dair sorunlarınızla uğraşıyorsunuz. İş hayatında karşınıza çıkan fırsatları lehinize çevirmek için çabanız olabilir. Akşam saatlerinde kardeşleriniz, yakın çevrenizden kişiler bazı konularda kalıplaşmış fikirlerinizi değiştirmeye çalışabilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Ortak olduğunuz maddi manevi paylaşımlarla ilgili beklemediğiniz gelişmeler içindesiniz. Pozitif olmakla birlikte zaman zaman endişe duymanıza neden olacak durumlar yaşanabilir. Özellikle akşam saatlerinde harcamalardan ve ödemelerden kaynaklı konular üzerinizde baskı hissettirebilir. İlerleyen Mars size bu işlerle mücadele edecek gücü ve cesaret size kazandırabilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; işbirliklerinin önümüzdeki birkaç gün boyunca hayatınızda önemli olacağına işarete temekte. Gerek sevdiniz kişi, eşiniz veya ailenizle ilgili durumlar ve onların talepleri sizin için ön planda olabilir. Uyum ve dengeleri koruyarak ilerlemek zorunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde gerilime açık olacağınız durumlar söz konusu. 

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Bugün görevleriniz, sorumluluklarınız artabilir. Gerek iş gerek özel hayatınızda hem kendi hem başkalarının da duygularınızı da göz önünde bulundurarak hareket etmeniz gerekebilir. Bu durum fazlasıyla sizi yorabilir. Kontrol dışı gelişmeler akşam saatlerinde planlarınızın bozulmasına ve yeniden program yapmanıza neden olabilir.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Sevdiğiniz kişilere oldukça duygusal davranışlar gösterebilirsiniz. Onların sizden beklediği ilgi ve alakayı göstermekten çekinmeyebilir; taleplerini yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. Yaratıcılığınızın artmış olması yeteneklerinizi daha iyi sergilemenize olanak sağlayabilir. Akşam saatlerinde gün içinde pozitif motivasyonunuz gruplardan gelebilecek eleştirilerle düşebilir.