Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (14.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Finansal konularla ilgili; iş ortamınızdan kurduğunuz işbirliklerinin veya çalışma arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Vergi, sigorta, nafaka, miras ya da kredi konularında araştırmalar yapabilir, duygularınızı paylaşmak ihtiyacı hissedebilir, derin bağlar kurabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İlişki de olduğunuz kişilerin sizinle derin paylaşımlarda bulunma ve duygularını ifade etme ihtiyacı olabilir. Sevdiklerinize kulak vermelisiniz. Geleceğe dair hedeflerinize varma için gereken desteği bulabilir, karşınızdakilerin sezgilerinden faydalanma fırsatı bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma hayatınızda ki projelerin başarıya ulaşması için gereken desteği alabilir, iş arkadaşlarınızla duygularınızı paylaşabilirsiniz. Eve ve aileye dair konularla ilgili işbirlikleri size fayda sağlayabilir. İş ve sosyal hayatınıza dair gelişmeler hızlıca ve çaba harcamadan lehinize gelişebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sevdiklerinizi fazla sahiplenebilir, onları en derin hislerinize ortak edebilirsiniz. Aynı görüş de olduğunuz kişilerle bir araya gelerek, inançlarınız doğrultusunda paylaşımlarda bulunabilirsiniz.  Alacağınız haberler keyfinizi yerine getirebilir, yakın çevrenizle iletişimden fayda görebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yaşadığınız çatışmaları ailenizle konuşarak ve duygularınızı paylaşarak çözebilirsiniz. İş ve özel yaşamınıza dair girişimlerde bulunurken gereken ekonomik desteği bulabilir, finansal konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir. Son zamanlarda yaşanan sıkıntıları aşmak için harekete geçebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerle ilişkilerinizde dönüşümler yaşayabilir, duygularınızı ifade ederek sorunları çözmeye çalışabilirsiniz. Eğitimlerle ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Kendinizi doğru ve detaylı ifade edebilmeniz, anlaşmaları ve işbirliklerini olumlu etkileyecektir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ekonomik konularla ilgili yeni girişimlerde bulunabilir ya da varolan yatırımlarla ilgili araştırmalar yaparak, riske girmek isteyebilirsiniz. Gizli işbirlikleri ve kulisler çalışma ortamınızda işlerinizin daha kolay ilerlemesini sağlayabilir. Güçlü sezgilerinizin olduğu konularda başarıyı yakalayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle paylaşımlarda olabilir, düşüncelerinizi ifade edebilme fırsatı bulabilirsiniz. Ay’ ın burcunuzda hareket etmeye başlamasıyla yaşamınıza dair girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplardan ya da sevdiklerinizden destek bulabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz, duygularınızı içinizde yaşamayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin yardımıyla düşmanlıklara karşı hazırlıklı olmanız,  başarılı olmanızı da sağlayabilir. İş ve sosyal hayatınızda ki adımlarınızı destekleyecek yardımlar alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşabilir, hedeflerinizde desteklenebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarla fikir alış verişinde bulunmanız atacağınız adımlarda işinizi kolaylaştırabileceği gibi, işbirliklerine gitmenizi de sağlayabilir. İletişim trafiği sizin lehinize işleyebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda kendinizi ifade edebilir, hedeflerinizle ilgili gruplardan destek görebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunurken finansal destekler bulabilir, ekonomik faaliyetlerde daha başarılı ilerleme kaydedebilirsiniz. Kariyerinize dair gelişmeler lehinize olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Düşüncelerinizde ısrarcı olabilir, kendi fikirlerinizi kabul ettirmek isteyebilirsiniz. Aynı görüşte olduğunuz gruplardan destek görebilirsiniz.Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle yapacağınız fikir alışverişleri olayları daha net görmenizi sağlayabilir. Sezgilerinizden faydalanarak adım atabilirsiniz.