Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (14.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yabancılarla ilişkiler açısından ortaya çıkabilecek gelişmelere açık olmanıza rağmen günlük rutinde karşınıza çıkan fırsatları kullanamayabilir,  işlerinizi yetiştiremeyebilirsiniz.  Hayata bakışınızı etkileyecek veya görüşleriniz üzerinde etkisi olacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularınız ve ortak olduğunuz gelirlerle ilgili koşullarınız oldukça değişken olduğundan karar almanız ve harekete geçmeniz zor olabilir. Gün boyunca Ay boşlukta olduğundan yeni bir girişimde bulunmadan başladığınız işleri tamamlamanızda fayda var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda kontrolünüz dışında gelişmeler yaşanabilir. Size sunulan fırsatları kullanabilmek için hedef ve yöntemlerinizi yenilemeniz gerekebilir. Evi, aileyi, gayrimenkulleri içine alan konularda seçim yapamayabilir ya da büyük beklentilere girebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Odaklanmak isteseniz de koşullar sizi dağıtabilir; birkaç işle birden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hem aldığınız haberler hem de verilen sözler beklentilerinizi artırabilir. Bir girişimde bulunmak için uygun bir zaman olmamasına rağmen kariyer fırsatlarını görebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çocuklarla ilgili konularda ani hareket edebilir; gelişmeleri farklı bakış açılarıyla ele alabilirsiniz. Paranızı doğru değerlendirmeniz gereken bir süreçte olduğunuzdan, akılcı ve bütçenizin izin verdiği şekilde harcamalar yapmanız gerekmekte aşırıya kaçmanız sorun yaşatabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışmalarınız planladığınız gibi ilerlemeyebilir, birden fazla seçenek karşısında karar almakta zorlanabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren çalışmaların alt yapısını hazırlamakla, yakınlarınızın sizden beklediği ilgiyi göstermekle günü geçirebilirsiniz. Evde olmaktan keyif alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eğitim, anlaşmalar ya da yolculuklarla ilgili işlerinizde ertelemeler yaşanabilir, beklenmedik haberler, kulislerden gelen bilgiler bilinçaltınızı kurcalayabilir. İçinde bulunduğunuz koşullar ve girişimleriniz kontrolünüz dışında ilerleyebilir. Bugün karar almakta zorlanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Maddi durumunuzu iyileştirecek konulara yönelebilir, beraber çalıştığınız kişilerden destek alabileceksiniz. Fakat sizi zora sokacak riskleri iyi hesaplamalısınız. Yeni bir karar almadan önce gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmeli, abartılı beklentilere girmemelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün düşünce ve isteklerinizi farklı ve sıra dışı bir biçimde ifade edebilir; yurtdışı ve eğitimle alakalı işlerinizden sonuç alabilirsiniz. Önceden planlanmış girişimlerinizin yürümesi için fazla beklenti içine girmemeli, birden fazla konuyla ilgilenerek dikkatinizi dağıtmamalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Düşüncelerinizi değerlendirmek için kendinizle başbaşa olmak isteyebilirsiniz. Geri planda kalmayı tercih ederek, durum değerlendirmesi yapmanız dostu düşmanı ayırmanıza yardımcı olacaktır. Kontrolü elde tutamayacağınız ve yönlendirmeleri yapamayacağınız bir gündesiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gruplar ve dernekler içinde çok hareketli olabilir, bilgi ve düşüncelerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz. Hedeflerinize varmak istiyorsanız birden fazla konuyla ilgilenmemeli, bir alana odaklanmalısınız. Finansal konularda başlattığınız girişimlerle ilgili bir hamle daha yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınız oldukça yoğun geçerken birçok yazışma, görüşme ve toplantı yapabilirsiniz. Ekonomik alandaki gelişmeler sizi olumlu etkileyebilir. Fakat ortaklarınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle birlikte başlattığınız girişimlerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz.