Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (14.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Öğle saatlerine kadar elinizdeki işleri tamamlamakla uğraşabilir; sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Sosyal hayatınızda ve grup çalışmalarında daha aktif olabilir; arkadaşlarınızla olmaktan keyif alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda beklentileriniz yüksek olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk yarısında yurtdışı bağlantılı işlerinize ayırabilir; eksik kalan işlerinizi tamamlamakla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde iş ve sosyal hayatınızda yeni girişimlerde bulunarak orijinal fikirler üretebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güne banka, kredi, sigorta, vergi gibi finansal konularda sorumluluk yaratan işlerinizi tamamlayarak başlayabilirsiniz. Öğleden sonra hukuki konulardaki gelişmeler karşısında bağımsız kararlar almak isteyebilirsiniz. İlişkilerle ilgili beklentilerinizi abartmamalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İkili ilişkilerinizde, ortaklığınızda veya anlaşmalarınızdaki sorunları çözmeye çalışabilir, talepler doğrultusunda plan yapabilirsiniz. Öğleden sonra ortak gelirlerin kullanımında bağımsız karar almanız gerekebilir. Aldığınız haberler birden çok işe kalkışmanıza neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ortamınızda tamamlamanız gereken işlerle uğraşmak, haftanın planını yapmak sabah saatlerinizi alabilir. İlerleyen saatlerde ikili ilişkililer veya yeni anlaşmalar gündeme gelebilir. Yaşamdan beklentilerinizi fazla abartmanız, harcamalarınızı da çoğaltabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Öğle saatlerine kadar çocukların ihtiyaçları ile ilgilenebilir, sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde işinizle ilgili yeni teknikler kullanarak yeni bir çalışma tarzı oluşturabilirsiniz. Bugün yaşamınızla ilgili yüksek beklenti içine girebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günün ilk yarısında ev ve ailenizin eksik kalan ihtiyaçlarını tamamlamakla zamanı geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle sohbet etmek, yaratıcı hobilerle ilgilenmek size keyif verebilir. Gizli bilgilerin açığa çıkmasıyla ağzınızdan istemediğiniz laflar çıkabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Öğle saatlerine kadar sosyal medyada zaman geçirebilir, ihmal ettiğiniz telefon konuşmalarını yapabilirsiniz. Sonrasında evinizde dekorasyon değişikliği yapmak isteyebilir; taşınma kararı alabilirsiniz. İşinizden elde ettiğiniz kazanç beklentilerinizi karşılamayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerini maddi konularda planlama yaparak ve eksik kalan işlerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz. Öğleden sonra yakın çevrenizle olan iletişiminiz sizi olumlu düşüncelere yöneltebilir. Sosyal yaşamınızdan beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sorumluluklarla geçen birkaç günden sonra girişimlerinizin sonuçlarını almak ve durum değerlendirmesi yapmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda daha iyimser olabilir; kazançlarınızla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Gelen bilgileri değerlendirerek kararlar almalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sorumluluklarla ilgili yükleriniz hafifliyor. Ay’ ın burcunuza geçmesiyle kendinizi rahat ifade edebileceksiniz. Kontrolün sizde olması yaşamınıza dair konularda girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Hedeflerinize varmak için finansal kaynak gerekebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Dernek çalışmalarınızda eksik kalan konuları tamamlamak için öğlene kadar olan süreci kullanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendi içinize dönmek ve hayallerinizle baş başa kalmak veya yaratıcılığınızı öne çıkaracak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.