Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (15.01.2015)

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Bugün duygusal paylaşımlarda ve finansal konularda tepkileriniz oldukça tutkulu olabilir. Güçlü sezgilerinizi kullanarak, yatırımlara yönelebilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta gibi işlerinizi halletmeye çalışırken olayları kontrol edemeyebilirsiniz fakat yine de gelişmeler lehinize olabilir. Gün içinde mantığınızı kullanmak yerine hislerinizle harekete geçebilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Gün boyunca ortaklıklar, işbirlikleri ve ikili ilişkiler gündeminizde önemli bir yer tutacaktır. Karşınızdaki kişilerin derin, tutkulu dolu davranışları sizi de duygusal tepkiler vermeye itebilir. Arkadaşlarınızın ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olabilir; farklı sosyal gruplar içinde yer alarak yaratıcı çalışmalara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Bugün üstünde çalıştığınız iş ve uğraşların hakkını vererek yapmak istemeniz gerek bedensel gerek duygusal olarak yorucu olabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda güçlü bir empati oluşabilir, zorlanmadan karşınızdakileri anlayabilirsiniz. Kariyerinize dair hedef ve ideallerinize varmak için atacağınız adımlarda aklınızdan çok sezgilerinize kulak verebilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Romantik ilişkilerde fedakâr ve tutkulu olabilir; sevdiğiniz kişiye duygularınızı etkileyici bir biçimde açabilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizde yaşanacak huzursuzlukları empati kurarak çözmeye çalışabilir, sezgilerinizi kullanarak doğru yöntemi bulabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal işlere katkıda bulunacak eğitimler için girişimlerde bulunabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Ev, yerleşim ve alevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Sizi derinden etkileyen gelişmelere daha duyarlı ve kabullenici yaklaşmanız gerekebilir. Ortak gelirler, borç alacak gibi finansal konulardasezgilerinizi kullanarak girişimlerde bulunabilir, doğru yatırımlara yönelebilirsiniz. Duygularınızın çok güçlü olduğu bugünde olaylara fazla hassas yaklaşabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerle olan ilişkilerinizde fazla hassas olabilir;istekli olmasanız da bazı fedakârlıklar yapmanız gerekebilir. Kişisel gelişiminize katkıda bulunacak eğitim ve yolculuklarla ilgili yeni kararlar alabilir; size destek olacağını düşündüğünüz kişilerle işbirlikleri kurabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız anlaşmalar fazla çaba sarf etmeden imzalanabilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Finansal konularda yaşadığınız huzursuzluklar sizi; kazançlarınızı arttırmak için yeni arayışlara itebilir. Sanatsal ve yaratıcılık içeren yeteneklerinizi kullanarak,  gelir elde edebileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün sezgileriniz çok güçlü olduğundan iş ortamında size maddi manevi başarı getirecek hamleleri yapabilir, duygularınızı da yaptığınız işe katabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22 KASIM

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; kendinizi daha rahat ifade edebileceğinize ve isteklerinizin peşinden tutkuyla gidebileceğinize işaret etmekte. Sevdikleriniz ve çocuklarınız için her türlü fedakârlığa katlanabilir, onlar için harekete geçmekten çekinmeyebilirsiniz. Sezgileriniz çok güçlü olduğundan kendiniz için en doğru adımları atabilirsiniz.

YAY 23 KASIM-22 ARALIK

Bugün nedeni belirsiz bir huzursuzluk hissedebilir; kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz. Kontrolünüz dışındaki gelişmeler karşısında fedakârlık yapmanız gerekebilir. Hassas ve duyarlı bir gününüzde olduğunuzdan olaylara fazla duygusal tepkiler verebilirsiniz. Aile ilişkilerinde sizi rahatsız eden konuları sezgileriniz yardımıyla çözebilirsiniz.

OĞLAK  23 ARALIK-20 OCAK

Bugün hedeflerinize yaklaşmanın keyfini yaşayabilir; arkadaşlar ve gruplar içinde yaratıcılığınızla ve hassas yönünüzle öne çıkabilirsiniz. Yakın çevre, komşular ve kardeşlerle ilişkileriniz de duyarlı bir tavır sergileyebilir, sezgilerinizi kullanarak, başarılı olabileceğiniz anlaşmalar yapabilir, karşınızdakileri ikna edebilirsiniz. İdealleriniz doğrultusunda adımlar atabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Yaratıcılığınızı ve çalışmalarınızı geniş kitlelere duyurabilir; iş ve sosyal hayatınızda bugün yeteneklerinizle, duygusal hassasiyetlerinizle ön planda olabilirsiniz. Sanatsal yaratıcılık gerektiren konulardan kazanç sağlayabilir, daha fazla gelir elde etmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşanan gelişmelere mantığınızdan çok hislerinizle yaklaşabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Bugün yurtdışı, eğitim ve medya ile ilgili uğraşlar sizi meşgul edebilir. Hayat görüşünüz ve geleceğiniz üzerinde etkili olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Düşüncelerinizi karşınızdakilere kabul ettirmeye çalışabilir, kendinizi cesaretle ifade edebilirsiniz. Sezgilerinizin gücüyle attığınız adımlarda başarılı olabilir, istekleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz.